Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj79
senior tag
válasz dave_gahan #65654 üzenetére
Nem igazán, sőt, 50' méretben se nagyon, pont ezzel küzdök én is.
50' méret, 120hz nálam eddig úgy néz ki, hogy x85j, lg oled b vagy c, 50qn90.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz dave_gahan #65650 üzenetére
Például Sony X85J jó drágán
[itt nézelődj][ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
válasz dave_gahan #43418 üzenetére
Én meg ma vásároltam Samsung QE55Q70TA 4k tv-t, ami egy 32 colos AKAI tv-t fog lecserélni. Elsősorban PC játékokra (pl. LOL) de ugyanakkor Twitch nézésre, és néha napján tv nézésre lesz használva (természetesen az ágyból). Fontos volt a HDMI 2.1 megléte, így a 4. HDMI portban ki is lehet használni a 4k/120hz-et. A kövi projektem egy AMD kártya lesz, hogy működjön a Freesync.
-
Bossp
addikt
válasz dave_gahan #43418 üzenetére
Q70-nek sem nagy szám a 2.1-e én raktam is alá egy hang projectort nagy kádáv neg hátra 2 kicsit... Azért az már ad egy nagy pluszt. Ezt meg te is barmikor megteheted a q60 mellé. De én úgybtudom a legnagyobb difi a háttérvilágításnál van a q70emet 10fokrol is nezheted úgy is brutál a képe amúgy. Sztem brutál jó lett ez a Qled széria tiéd is a tavalyi azt hiszem.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
snecy20
nagyúr
válasz dave_gahan #38663 üzenetére
Ami szintén nem tudja a 4K@120Hz-t, HDMI 2.1 hiányában.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Sefter
veterán
válasz dave_gahan #38663 üzenetére
49"-ban nem sajna:
[link]
Sok típusnál van itt a váltás, 55"-tól jobb panelt kapnak..[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
Digitang
csendes tag
válasz dave_gahan #38524 üzenetére
Igen ezt neztem benne van a top akarhanyban a fejemben. Elkovettem azt a hibat, hogy elmentem a media marktba megnezni, hol tart az ipar jelenleg es igazabol minden tetszett, ami oled vagy qled es nano cell.
Nem tudom hogy a kepminoseg vagy a meret legyen a fo preferencia, mert ha csak 65-os meretet vennek, akkor beleferne qledbol is magasabb kategorias, aminek szamomra okesak voltak a betekintesi szogei.(csak a tizen nem szimpi igazan)
Igazabol olyan tevet szeretnek amivel boldogan kihuzom egy kevesbe beegos oledig vagy ne adj isten microledig. -
snecy20
nagyúr
válasz dave_gahan #38498 üzenetére
Ha ez így lenne, akkor azért a Sharp megközelítőleg legalább ajánlott kategória lenne, de nem az.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz dave_gahan #32430 üzenetére
Ezek annyira jók hogy ilyen áron mennek még leárazva is??
3/4 áron vannak Samsungok, de Sonyk is vannak olcsóbban (ugyanekkora méretben) -
StLui
veterán
válasz dave_gahan #32430 üzenetére
Nem rossz, és van 65-ösben is. Le kéne tesztelni.
Azt hittem local dimming csak direct led tévében van, ez pedig edge led-es, de mégis írnak local dimming-ot, (és 8bit+frc)
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest