Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soká

senior tag

válasz AL #36349 üzenetére

Kedves AL! Köszönöm, hogy nem vetted üres kötekedésnek a mondandómat! Természetesen elfogadom, hogy nem akarsz olyan készülékekről véleményt alkotni, amit nem ismersz. Így viszont a "kereső lelkekre" marad a feladat, hogy esetleg felismerjék, az ajánlható tv-k kínálata szélesebb annál, mint amit most éppen ebben a topikban érzékelhetünk. De ez nem a te hibád!
    Én is csak azért szólaltam meg mert - vagy érdekel ez másokat vagy nem - mint visszajáró lélek érzékelem, hogy a topik hangulata hogyan változik annak függvényében, hogy ki éppen az aktuális tanácsadó (ami időről időre változik, mert előbb-utóbb mindenki ráun erre a társadalmi munkára...)
    Nem ismerek statisztikát arról, hogy a hazai tv piacon mekkora szeletet hasít a két koreai gyártó de nem lepődnék meg ha ők ketten adnák az 50+x%-ot. (természetesen az olcsóbb kategóriájú tv-ikkel, 200e ft feletti kategóriában már valószínűleg kisebb a fölényük)

Az engem meglep, hogy a topiknak nincs összefoglalója! Biztosan rosszul emlékszem, de úgy rémlik mintha régen lett volna. De az is lehet, hogy tévesztem valamelyik márkatopikkal. (az LG topikjának összefoglalója például nagyon alapos.)
    AL, Te is szoktál hivatkozni rá, hogy a korábbi "leveleidet" érdemes visszaolvasni. A kérdezők "beesésein" látszik (tisztelet a kivételnek), hogy eszük ágában sincs visszaolvasni. Szerintem, ha csak a saját javaslataidból összeállítanál egy rövid kisokost, már az is segítség lenne Összefoglaló gyanánt. (De ha nem is az összefoglalóba kerülne, akkor egyetlen terjedelmes posztba, aminek a linkjét érdemes elmenteni.)
    Persze, ne érts félre, nem akarlak megdolgoztatni, de akár neked is könnyebb lenne arra hivatkozni mint újból és újból lekörmölni ugyanazokat a gondolatokat vagy az általános visszaolvasásra buzdítani. Én sajnos messze nem rendelkezem elegendő tapasztalattal, tehát nem ajánlom, hogy írok egy ilyet, legfeljebb hozzátenni tudok szempontokat.

Üdv mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák