-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobretti13
tag
Szia.Azért vettem ilyen router mert fateroméknál is ez van kb 5-6 éve és valami tomato fw-vel stabilan működik a mai napig.3 asztali erőmű+1 laptop nyúzza szerencsétlent.Mennek a torrentek online játékok orrba szájba (faterom+2öcsém full kocka mind)+3androidos telo zte blade/2dbgalaxi mini.
Ettől jobb ajánlás nekem nem kell!2év alatt 16 vagy 17ezret költöttem 2 fos Tp-re.
Most mond meg hogy tényleg túlárazott e.Én megmondom:
ha minden évben veszek 5-6k körül valami hulladékot akkor az 6 év alatt (amit már bizonyított a Linksys) 30-36ezer kb ha jól számolok.Most megvettem ezt 19-ért osztva 6 évvel= 3300ft/év.(ennyiért még fost sem kapok).Ja és azt még nem adtam hozzá hogy hányszor hívott párom,hogy mi a sz@rt csináljon mert nincs net.Én meg kint vagyok németben(roaming).Lehet hogy ez nem tud 10000000Mbit/sec -et,DE EZT ÖSSZERAKOD ÉS ENNYI.
-
Cobretti13
tag
válasz
Töki bácsi #22020 üzenetére
Szerintem felejtsd el a 10k alatti TP-Linkeketet,ha jót akarsz magadnak.2év alatt 2 Tp-t dobtam ki.Átlag felhasználó vagyok semmi extra,valamennyit konyítok hozzá(fel tudom rakni a hozzá való fw-t meg beállítom meg ilyenek).A mai nap halt meg a második wr740n.Várj még egy picit gyűjts még hozzá és vegyél egy normálisat pl.: linksys vagy us robotics stb.
linksys 6k körül
De 10k alatt ne vegyél Tp-t.
Ja ma vettem egy Linksys WRT54GL Router-t
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Peugeot, Citroën topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest