Hirdetés
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
Buckey
üzenetére
Nyugi, átérzem amúgy.
30 éves vagyok most, 16éves koromban volt először otthon internetenem amikor elköltöztünk családi házba a határ mellé. Ott WiFi-s mikrós net volt, és örültem ha 3mb-val jött, a sebességével nem is volt baj annyira akkoriban, inkább a pingekkel, randomra 100-400 között repkedtek, kemény 4évig szenvedtem vele, pont akkor amikor az "online játékos énem" kibontakozóban volt (cs source), ne tudd meg hány estét végig anyáztam magamban a szembe lévő net hostingos ürgének ... már annyira felbosszantott, hogy ilyen netet tud csak adni, hogy vettem itt PH-n egy primfokuszos parabolát (közel 150k volt akkor boltban, h1000-es kábellel, mikrotik rendszert vettem otthonra, és kénytelen voltam 15km-ről "venni" a netet egy másik országból, hogy tudjak normálisan játszani (feltéve ha jó idő volt)
Szóval tudom miről beszélsz ...
Lehet most ez a "perverzióm" hogy wifin jöjjön a gigabit az miatt is van, hogy régen ennyit szivtam vele.
qnadam: Tudom, de elég sokan ellenem voltak, hogy minek, meg több száz ezer forint lesz, és lehet nem is jön át, stb stb, no de sebaj, legalább magamnak kitapasztaltam, viszont a 60ghz részt most nem értem.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Nintendo Switch
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Ryzen 7 5800x + Radeon 7800XT + 32 GB DDR4, 1 TB NVME - GAMER PC
- Thrustmaster officer pack airbus edition
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval tudom miről beszélsz ...
Gubek-Einste
Dr.NX