Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Persze, ezt én is tudom, ezért kérdeztem, hogy "ténylegesen miben és főleg honnan ". Tettem ezt azért, mert egyre több helyen látom, hogy Mikrotik és Ubiquiti eszközöket adnak el olyan SOHO környezetbe, ahol annak még nem látom értelmét. Erre vonatkozik a kérdésem "honnan" része, azaz, hogy kb. milyen kiépítettségtől, milyen igényektől van ennek gyakorlati értelme.
Friss példa: kis iroda, 3-5 munkahellyel + mobileszközök. Mindezt egyetlen Asus RT-AC56u router látja el. Új munkatárs férje ezen kiakad, hogy mennyire igénytelen megoldás ez, ő bekerülési áron kb. 120e forintért összehoz egy rendes hálózatot. Tulajdonos: mennyiben lesz az jobb nekünk, csak mert nincsenek problémáink, minden működik. Válasz: az egy igényes rendszer lesz. Tulaj: oké, de ha megvesszem, másnap a munkatársak munkájuk során milyen előnyét érzik majd? Válsz: Ezen a szinten azonnal még semmilyet, de egy rendes rendszer lesz a gépek mögött egy csomó lehetőséggel. Tulaj: Oké, majd ha felmerül valamilyen igény, amit a jelenlegi eszköz nem elégít ki, akkor szólok. Válasz: Teljesen rossz mentalitás, igénytelen hozzáállás.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX