Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Apple MacBook
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - OLED TV topic
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Apple asztali gépek
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning

- 

PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

HVp213

üzenetére
						Alapesetben azért közel azonos tudású mind WiFi terén, a külső antennásoknak nyilván megvan az az előnye, hogy ha kevés, akkor azt tudod utólag nagyobbra cserélni! De ettől függetlenül belső antennás példányokat is sokan használnak elégedetten, és csodát a nagyobb antennáktól sem szabad várni... A vasbeton tényleg nem tesz jót a terjedésnek, ez így igaz, de ez sajnos ugyanúgy igaz az antennás példányokra is, mint ahogy az is, hogy ebben a kérdésben előre sajnos semmit sem lehet megmondani, olyan sok tényező hatással van rá! De az 53nm tényleg nem sok, erre azért jó esélyed van, hogy be fogja tudni sugározni! Mondjuk lakótelepi környezetben az szokott a legnagyobb gond lenni, hogy nagyon sok WiFi hálózat elérhető, így nem tudsz szabad csatornát találni sehol, mert mindenhol van 1, 2, vagy akár több másik jel is, ami elég drasztikusan le tudja rontani a vételt! A TP-LINK-ről annyit, én nem is mondtam, hogy Te törj pálcát felette, én mondtam, másképpen fogalmazva, hogy nem szoktam felvállalni, annak ajánlását, mert személy szerint nem jók vele a tapasztalataim!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Kuponkunyeráló
 - Apple MacBook
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Battlefield 6
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Xbox Series X|S
 - További aktív témák...

- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
 - Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
 - 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
 - AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
 Dr.NX