Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
memorix
üzenetére
Köszönöm, de... Ahogy Te is láthattad, a Dare2Live kollégának írt posztomban én is linkeltem annak a két routernek a specifikációját, amelyekről ő érdeklődött (csak azokat
). Így én is tudom, hogy milyen típusú SoC-ra épülnek. Viszont ettől még nem ismerem magukat a processzorokat, nem tudom, hogy hogyan teljesítenek a gyakorlati életben. Ezt most sem tudtam meg. De nem is fontos számomra, mert nem én vagyok az érdeklődő, nem akarok ilyen eszközöket vásárolni. Nekem ezek visszalépést jelentenének
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Így én is tudom, hogy milyen típusú SoC-ra épülnek. Viszont ettől még nem ismerem magukat a processzorokat, nem tudom, hogy hogyan teljesítenek a gyakorlati életben. Ezt most sem tudtam meg. De nem is fontos számomra, mert nem én vagyok az érdeklődő, nem akarok ilyen eszközöket vásárolni. Nekem ezek visszalépést jelentenének
Gubek-Einste
Dr.NX