Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
A következő összetett kérdésem lenne. Adott egy upc modem wifivel ami a tetőtérben található. Eddig az alatta lévő szobában voltam ahol egy tp link tl wn722n usb adapterrel neteztem a gépen. Elég jó sebessége, és a telefon is jó wifi jelet vett. Viszont átköltöztem egy másik szobába így a router pont átellenes oldalon van most tőlem a tetőtérben. Igy sajnos elég rossz lett a wifi jel. A telefon néha elveszti a jelet a gépen pedig max 8mbit-el jön az adat vagy még kevesebb. Így arra jutottam,hogy mivel a fölöttem lévő szobában már át lett vezetve egy kábel a upc modemből rákötök egy Tp link TL-WR841ND routert. Amiből majd tovább szeretnék vezetni egy kábelt a földszintre. Viszont szeretném ha a telefonom is erősebb jelet fogna Az lenne tehát a kérdésem,hogy ez a router tudja a wifi repeater funkciót?? Vagy van ötletetek hogy hogyan erősíthetném még a lenti wifi jelet. Ha sikerül erősíteni akkor inkább használnám azt,nem furkálnám szét a plafont
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest