Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, kezd behalni a régi routerem, és nézelődök új után. Még nem tudtam eldönteni hogy mi is lenne jó nekem, a felső határ a 20K ebbe jelenleg 3 eszköz esik bele számomra:
Netgear WNR3500L
Linksys E2000
TP-Link TL-WR1043NDNem vagyok nagy router mágus volt már 4-5 és egyik sem volt igazán stabil. Nem tervezek rárakni semmi 3rd party fw-t gyári beállításokkal ossza meg az egyelőre 80megabites netet.
Ha lehet minél kevesebb problémával megszakadással alacsony késleltetéssel.
Alapfeltétel hogy gigabites LAN portok legyenek.Ezek közül szerintetek melyik az amelyet áram alá helyezem bekábelezem beállítom és megy, nem kér enni inni újraindítani stb..
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest