Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Majdnem. Sajnos ez csak kijelzi őket. Hozzáadni nem tud. Nekem leginkább olyan programra lenne szükségem, amivel egy billentyűkombinációval felugró ablakba bepötyögöm az adatokat és hozzáadja valamelyik netes naptárba amit aztán látok telefonomon, notebookomon és a melós gépemen is. Az se baj, ha fizetős.
Eddig telefonba szoktam, de oda nem egy élmény bepötyögni dolgokat, gyorsabb lenne rögtön gépen. Aztán megláttam ezt OSX-re, tökéletes lenne, de a melós gépemen Win7 van.
(érdekes, keresgélve kb. 5 hasonlót találtam Mac-re, Windowsra meg nem igazán)
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs