-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Most már konkrétabban tudom, hogy milyen videószerkesztő funkciót keresek.
Melyik program tudja a lentieket? Vagy a Hitfilm free verzióban milyen eszközzel oldjam meg?Lényegében egy bemutató videó készítek.
0. Könnyen tanulható és könnyen kezelhető program kell.
1. Szeretném elnyújtani / lemerevíteni a videó egy-egy jelenetét pár másodperccel.
Az a baj, hogy hosszabb a hangsáv, mint a jelenet. És a jelenet már előrébb tart, mint az odaillő hang.
Szóval ott le kellene pause-álni a képernyőt, amíg utoléri a hang.2. Szeretnék kitakarni képernyő részleteket, szakaszosan.
Ez talán menni fog hitfilm-ben. Ha jól láttam, akkor egy új layert kell rápakolni valahogy3. Szeretnék színesen kiemelni képernyő részleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch
- Stellar Blade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest