- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszköszöntő hardverkeverék
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Windows 11-en a WhatsApp-al lenne ez a problémám: Van egy kis Genius headset-em, ezt szeretném használni hanghívásokhoz, de a WhatsApp-ban nagyon halk a mikrofonjának a hangja. Valami olyasmit olvasatam róla, hogy valami "OPUS kodek" kellene neki, hogy rendesen működjön, nomost erre én ráklikkeltem, de csak az MS Store jött be és ott pedig a "Media Extension Pack"-et dobta föl rá, ami viszont elvileg már telepítve van a gépre.
Lecsekkoltam a Windows-os Sound recorder-el és ott sokkal hangosabb a végeredmény, mint a WhatsApp hangfelvevőjével (ott szinte alig hallani valamit).
Mi lehet ennek a megoldása?
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest