-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivlov
aktív tag
válasz
BitRider
üzenetére
RustDesk minden csak nem gyorsabb és stabilabb nekem is ajánlották de mosott a képe lassú és hol kapcsolódik hol nem, próbálj meg dokumentumokat nézni távoli gépen kb olvashatatlanra mossa a képet vagy csúszik a kép nem kicsit. Pedig már kezdtem örülni neki hogy van egy free open source progi de sajnos rendes melóra alkalmatlan, AnyDesk kenterbe veri csak sajnos 30 percenként megszakít a free verzió és mostanság sokszor nem tud kapcsolódni, pedig az egyetlen ami tud oda vissza kapcsolni az eszközök között irányváltásban.
Teamviewer jól működik de lassan már kávét is főz annyi mindent akarnak vele megoldani és az új felület sem az igazi.
De ha valami alternatíva még az engem is érdekelne...
Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- További aktív témák...
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest