- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Core2duo6600 #41440 üzenetére
Adobe Acrobat Pro DC
-
brd
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #34011 üzenetére
Win7-től felfelé futtatásba: perfmon /res.
-
kispx
addikt
válasz
Core2duo6600 #34011 üzenetére
wireshark
Bár ez packet analyzer, de amiket felsoroltál, azokat tudja. Csak nem biztos, hogy egyszerűnek fogod találni a használatát.(#34012) TheProb
Truecrypt, és az alternatívái. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #33153 üzenetére
Na jó, de csak szívességet teszek, így emiatt csak nem veszek egy videoszerkesztőt. Vagy ebből van pár napos kipróbálható verzió amivel el tudnám végezni a műveletet?
-
TaaT
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #33127 üzenetére
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Core2duo6600 #33074 üzenetére
bizony bizony, hogy Kánaán lenne, ha lenne, de nincs
-
válasz
Core2duo6600 #33048 üzenetére
Z-DATdump. Van freeware változata is(persze korlátozásokkal), de hátha az is megfelelne a kritériumaidnak, szóval talán érdemes lenne kipróbálni(a fizetős változata sem drága)
-
válasz
Core2duo6600 #21705 üzenetére
Ha jól rémlik a "driver"ben volt implementálva a PCL5, hogy a nyomi minél olcsóbb legyen, így lett belőle Win only, és ha a HP nem csinált hozzá drájvert (mert már nem támogatott forgalmazott...)
Esetleg ez a video segíthet.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Core2duo6600 #21705 üzenetére
hát ezt már próbáltam, mindkettőt, de meg se moccan. nem tudom, hol rontom el...
• nem dinamikus, hanem hagyományos módot választok.
• USB002 virtuális portot (a virtuál box alatt telepített XP-ről is ezen nyomtatt, a máikon egy színes nyomtató van)
• a sima PLC5-t választom (nem a v.5.4-t)az eredmény= semmi
ezt azért is nem értem, mert több külföldi fórumon több embernek is sikerült már. (de bár csak ez lenne az egyetlen misztikus dolog, amit produkál a win7...) -
Wolfskin
őstag
válasz
Core2duo6600 #21667 üzenetére
Az Laserjet 1000 est be lehet uzemelni win 7 alatt x64 alatt is
szia, segítenél ebben?
-
válasz
Core2duo6600 #16433 üzenetére
Én erre az xboot-ot használom.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #16433 üzenetére
Hogy akarod kiírni? Úgy hogy tudd választani melyik bootoljon be? vagy csak simán egybe akarod őket gyúrni?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #7745 üzenetére
Köszi!
Lenne még1 kérdésem. Van olyan progi, ami ellenőrzi a helyesírást, pl itt a firefox-ban, amikor hozzászólást írok?
-
válasz
Core2duo6600 #7733 üzenetére
get data back-el az a baj hogy nem a particiot menti meg hanem az adatokat. és nincs mégegy 700gigám hogy lementsem a cuccokat :S
-
sekli
addikt
válasz
Core2duo6600 #7702 üzenetére
ez jó ötlet, köszi..., oldalra fújja a levegőt...
-
válasz
Core2duo6600 #7685 üzenetére
Ez szerintem illegális, nem értem miért segítesz neki.
Antigabo: látom nem értetted meg mit írt ArchElf. Nem 5 perc ezt szoftveresen megoldani.
-
Laybee
őstag
válasz
Core2duo6600 #7647 üzenetére
Amit sajnos nem tudok. Joomla-t említették.
-
válasz
Core2duo6600 #7476 üzenetére
Túl sok TV-t néztek.(Ami nem baj, de el is hiszitek amit ott láttok) Fogj egy pohár tisztavizet. Tegyél bele egy csepp piros vízfestéket. Ezekután a feladat adott: Válaszd szét a kettőt
-
sekli
addikt
válasz
Core2duo6600 #7476 üzenetére
hogy hallgatható zenét kapjon...? mégis hogyan...?
-
válasz
Core2duo6600 #7439 üzenetére
Direkt szeretném beállítani,hogy gázos legyen.Az mp3 tömörítésről szeretnék előadást tartani és azt szeretném ha hallanák,hogy mennyire rossz az mp3
320 és 128 kps szerettem volna egy számban keverni,hogy rájönnek-e egyáltalán?De akkor vágni fogom az audacity progit találtam. -
válasz
Core2duo6600 #7401 üzenetére
Jaj de buta vagy, hát akkor nem lesz quadrophone hangzás
-
válasz
Core2duo6600 #7389 üzenetére
Attól, hogy egyedi, még letölthető. A flash lejátszó is letölti vhonnan nem?!
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Core2duo6600 #7370 üzenetére
Driverek rendben! Épp ezért nem értem a problémáját..... egyik lejátszó sem hajlandó lejátszani.....
Egyéb ötlet?
-
válasz
Core2duo6600 #7370 üzenetére
Van annál olcsóbb is: VLC
-
copass
veterán
válasz
Core2duo6600 #6166 üzenetére
köszi, de hol találom én ezt?
-
jasszer
őstag
válasz
Core2duo6600 #6178 üzenetére
Xp, SP2 van.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #6174 üzenetére
Más ötletem sajnos nincs
Talán a HDD problémák (nem adatmentés) topicban...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #6172 üzenetére
Samsung honlapon "HUTIL"-nevű program.
-
sbazsi
veterán
válasz
Core2duo6600 #6138 üzenetére
mármint ami sok videora automatán megcsinálja?!
-
válasz
Core2duo6600 #6126 üzenetére
Hali!
Itt a második linkben láthatod, azt a nagy logót, na amelyik dvd írón van ilyen logó, azzal lehet SecurDisc-et készíteni, Nero-val.
Az InCD arra lenne hivatott, hogy ne csak ilyen logóval ellátott dvd-íróval lehessen olvasni(hangsúlyzom OLVASNI) a levédett lemezt hanem "sima mezei" dvd-íróval is.
Fire.
-
válasz
Core2duo6600 #6107 üzenetére
Hali!
Itt egy link a DISKPART használatához: [link]
Ebben a leírásban a MicroSoft "Enyhén szólva lazán veszi" az ACTIVE parancs használatát, idézem:
active
Az active paranccsal "aktív" állapotúra állíthatja az éppen fókuszban lévő kötetet. Ez a beállítás arról tájékoztatja a belső vezérlőprogramot, hogy a partíció egy érvényes rendszerpartíció. A Diskpart csak azt ellenőrzi, hogy a kötet képes-e tárolni egy operációs rendszer rendszerindításra alkalmas lemezképét, a partíció tartalmát nem vizsgálja. A parancs használata esetén előfordulhat, hogy a számítógép nem indítható újra.
NAGYON FONTOS AMI KIMARADT!!!
Ha megcsináltad a boot-os pendrive-ot, NE FELEDKEZZ MEG VISSZAÁLLÍTANI AZ ACTIVE PARANCSOT ARRA A PARTÍCIÓRA, AMELYIK A MASTER BOOT RECORD-OT TARTALMAZZA!!! Ellenkező esetben tényleg előfordulhat, hogy nem kell újraindítani a gépet!
Fire.
-
válasz
Core2duo6600 #6107 üzenetére
-
válasz
Core2duo6600 #6096 üzenetére
Abbahagyhatnád a warezos utalásokat. Ezért.
-
válasz
Core2duo6600 #6092 üzenetére
Erre gondolsz? Kár, hogy shareware...
-
sNORh
addikt
válasz
Core2duo6600 #6069 üzenetére
nekem X64-es Vistára kapásbol felment a Reader..
-
válasz
Core2duo6600 #6067 üzenetére
Hali!
Igazából telepíteni sem lehet x64 Vista alá. (ezért írtam hogy egy kis trükk kell hozzá)
Ellenkező esetben az installer, miután felmásol mindent, regisztrálja a komponenseket, módosítja a registry-t stb, szóval mindez után le is szedi magát azonnal.(Rolling back)
Majd kiírja, hogy nem tudja a rendszeren végrehajtani a szükséges módosításokat....
És való igaz, hogy a CS3 sorozat (PS, DW, Flash stb) kifogástalanul fut x64 Vista alatt.(Jómagam is ezeket használom). Érdekes, hogy az encore miért nem....Fire.
-
válasz
Core2duo6600 #6050 üzenetére
Tudom, a guglit már én is próbáltam, csak nem volt időm végignézni minden progit (munkahelyre kell), hogy tudja-e, és gondoltam, hátha egyből vágja valaki...
De sebaj, akkor majd szép lassan.
Köszi! -
válasz
Core2duo6600 #6044 üzenetére
Ok, köszi!!
Felrakom a KDE-t, mert most Gnome van fent, és ott nem lehet ilyet.Amúgy jöhet windows-os is!
-
válasz
Core2duo6600 #6017 üzenetére
Erre találták ki a temp fájlokat
-
lúzer
veterán
válasz
Core2duo6600 #6007 üzenetére
gondolom "normális" ember azzal csinálná
én még avi feliratok összefűzését is autocad alól programoztam le -
lúzer
veterán
válasz
Core2duo6600 #6006 üzenetére
vagy excel...
-
válasz
Core2duo6600 #5933 üzenetére
Ezért vegye meg az Photoshopot, amikor rengeteg ingyenes szoftver megfelel erre a célra?
-
piadex2
senior tag
válasz
Core2duo6600 #5913 üzenetére
Hello!
De családi videok vágására melyik a legjobb -> nem szeretnék fölös tízezreket fizetni olyan funkciókért amelyeket sohasem használok.
Előre is kösz a választ:piadex2
-
Flow
senior tag
válasz
Core2duo6600 #5850 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Core2duo6600 #5801 üzenetére
Köszi megsasolom!
-
válasz
Core2duo6600 #5788 üzenetére
Sajna ez sem tudja megnyitni.
A videoconverter topikban ajánlottad a procoder 3-at, még talán ez.
-
válasz
Core2duo6600 #5788 üzenetére
Köszi, megnézem!
--------
A divx converter nem tud mkv-t megnyitni, ez kilőve.
-
mizu_
tag
válasz
Core2duo6600 #5754 üzenetére
Olyasmit szeretnék mint amit az XP csinál: amikor nem ír egy adott vinyóra X ideig akkor leállítja. Ezt szeretném én csinálni manuálisan egy szoftverből, ha létezik ilyen szoftver.
-
Ramius
őstag
válasz
Core2duo6600 #5706 üzenetére
kipróbálom ,köszi.
-
shtml
őstag
válasz
Core2duo6600 #5682 üzenetére
Köszönöm. Az FTP Voyager ideális választás lenne, mert úgyis Serv-U-t használok minden gépemen. Sajnos 5 gépre kellene feltenni, ami pénzben kicsit sok lenne, korábbi tapasztalataim szerint viszont az okosítások 1-2 napnál tovább nem működnek. Mindenesetre teszek vele még egy próbát, de inkább egy free szoftver lenne jó.
A CuteFTP-nek csak a Pro változata tudja az integrity checket (XCRC és társai), és az ki sem derül az oldalból, vajon resume előtt végez-e CRC ellenőrzést. Mert ha nem, akkor ennyit az ingyenes CoreFTP is tud, ami most megy.
Tudom, nagyok az igényeim, de itt sajnos igen gyakran szakadnak a letöltések és ezért integrity check nélkül nem érdemes nekiállnom semmilyen letöltésnek.
-
shtml
őstag
válasz
Core2duo6600 #5676 üzenetére
Pontosan melyiket ajánlod? Olyant, amelyről tudod, hogy tudja azt, amit leírtam.
-
Klemens
őstag
válasz
Core2duo6600 #5647 üzenetére
Eh, tényleg!
Köszi! -
MaciG
addikt
válasz
Core2duo6600 #5637 üzenetére
Megnéztem, és megnéztem még eg másikat is, de a "hibás" zenéknél mind2-ő kifagy. Úgy látom vadászhatom le újból őket
De azért köszönöm a segítséget!
-
MaciG
addikt
válasz
Core2duo6600 #5635 üzenetére
Most leszedtem egy két zenét próbának, azokkal semmi gond nincs, de a régikkel igen, de nem vágom mi? Megfertőzte őket valami vírus? nah, de az összeset és mást nem?
Lenry : Ezek még régi haveroktól összeszedett ,innen onna letöltöt zenék, de mondom régen semmi baj nem volt velük, most van valmi.
Marad az a megoldás ,hogy konvertálom őket, hátha. Melyik progit érdemes használni?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5542 üzenetére
Én is! avast.hu
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Core2duo6600 #5489 üzenetére
Ha nincs a lapos oldalán, akkor passz.
Max arra találhatsz valamit, hogy mennyi ideig jó még, tehát töltöttség jelző.
De hogy ha az aksi már a végét járja, akkor hiába jelez 100 % ot, akár 3 perc alatt is kikapcsolhat vagy azonnal. -
Hydra SR
addikt
válasz
Core2duo6600 #5434 üzenetére
Semmiképp nem lehetett fals riasztás, néha mindenféle furcsa nevű könyvtárak és exe fiile-ok is keletkeznek a tárhelyemen, amiket nem én tettem oda, valamint amíg nem volt vírusirtóm és a tűzfal is ki volt kapcsolva, átmászott a gépemre is, aztán leirtottam. A Norton Antivirus és a Kaspersky ki is írják, hogy milyen trójai: Trojan-Downloader.JS.psyme.wn
Valamint megnyitás után az állapotsorban megjelenik egy fura IP cím amit próbál megnyitni, át akar irányítani valahova.A vicces az, hogy közben megnéztem újra, és eltűnt a vírus. Most én sem kapok riasztást. Lehet, hogy észrevették a freewebesek és leszedték. Remélem, ezúttal végleg.
Mindenesetre köszönöm a választ.
-
kissgy04
tag
válasz
Core2duo6600 #5384 üzenetére
ilyen név alatt a google alapján több progi is van. Radminre gondoltál?
Köszönöm
A -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Core2duo6600 #5358 üzenetére
Te meg használd a "varázsszót", ha már így utasítgatjuk egymást...
-
rumos14
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #5352 üzenetére
köszi. reméltem, hogy vmi egyszerűnn progi is fogja tudni. Audition nem indul, mscorelib.dll file-t hiányol, kipróbálom a soundforge-ot is.
-
qwertly
addikt
válasz
Core2duo6600 #5348 üzenetére
Szia köszi szépen megkaptam
,sajnos kipróbálni már nem tudom mert nem indul ell az asztali gép
.Mostanában szokott olyat csinálni,hogy nem tölt be annyira sem,hogy csökkentett módban elindítsam.Csak megy a gép és látom,hogy a proci és a winyó dolgozzik de nem tudok semmit csinálni időnként segíttet ha újra indítottam mert már csinált olyat,hogy befagyott a képernyő xp logójával de most még az sem jelenik meg.Képernyőn még a bios betöltését sem mutatja de most nem foglalkozok vele mert megyek balatonra majd 2 hét múlva.
-
qwertly
addikt
válasz
Core2duo6600 #5338 üzenetére
Szia végül is a Pinnacle Studiot 11 probáltam ki mert magyar meg van hozzá leírás is
de sajnos ezt írta ki amikor megakartam nyitni a fájlt [link]
-
qwertly
addikt
válasz
Core2duo6600 #5336 üzenetére
Most is köszi a választ
de igazából mint írtam nem akarok én semmi extrát
csak egyszerű dvd lemezt amit oda lehet adni a családtagoknak és ők nem csak a pc hanem a dvd lejátszón is megtudnák nézni.Edig nem volt gond mert van 2×500GB winyó és ezen minden gond nélkül elfér rajta DV-avi ezelőtt így beszedtem és ConvertXtoDVD elkészíttetem magunknak egyszerű dvd lemezt egyszerű menüvel
,de ha családtagnak akarjuk oda adni a filmet szeretnék oda nem illő mondatokat
kivágni DV-avi filmből.És ehhez keresek egy egyszerű progit semmi + nem kell mert azt megoldom az idegi programokkal.Max még annyit ha már átnézzem a filmet,hogy mit vágjak ki akkor feldarabolom max.4 részre ne keljen az elejétől,nézni ha egyszerű menüvel egyből a fejezethez ugorhat.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5328 üzenetére
Állj!
Belekeveredtél:
van SD-kártyaolvasó ott betűjel
van CANON fényképezőgép = USB = Mobileszközök.De ez nem az én beírásom volt eredetileg
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5326 üzenetére
Igen tudom, és semmi mást nem látok a "gépben", mint a képeket tartalmazó mappát....
Aztán ott kijelöl/másol >>> Q:\Digitfotó mappába meg beilleszt, de működik az áthúzás (drag&drop) áthúzás is. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5324 üzenetére
Nem is ott: Hanem a Sajátgépben válik láthatóvá.
És van! kártyaolvasónk is. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #5318 üzenetére
"Ha memkari van a fényképezőben, gondolom USB és, akkor minden izé nélkül, mint egy pendrivot meg kell hogy lássa "
Tapasztalás:
A lányom CANON fényképezője XP-n a "Mobileszközök" alatt látszik, nem kap meghajtó-betűjelet. -
Gausz
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #5318 üzenetére
Pedig buherált xp van, magam csináltam. Legalább megtudom, hogy a következőnél miket kell visszarakni
3 hete raktam fel, nincs az az isten, hogy megint felpakoljak mindent, azért kérdeztem egyéb megoldást.
Annyi nem vészes a dolog, mert bnőm laptopjáról is meg tudom oldani, de azért mégiscsak egyszerűbb lett volna, ha egyből fel tudnám másolni őket magamhoz. -
C@rbon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #5299 üzenetére
Melyik verzio kellene?
Nekem 8.4-es és csak Trial. Nem találtam teljeset.
Capture, Edit vagy Make Movie? Ezek ilyen fülek és ki kell választani hogy mit akarok csinálni. Egyiknél sem engedte megnyitni a bemountolt fájlt.
File-nál nekem nincs olyan hogy importálás -
C@rbon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #5299 üzenetére
Nagyon köszi!
Hnap leszedem a progit és kipróbálom.
Köszi még1x -
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #5289 üzenetére
Csak a hang miatt kicsit felesleges lenne áttömöríteni a videot is...
-
canniball
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #5279 üzenetére
"(#5277) Traxx
Kaparj egy cracket hozzá"1. "Céges környezetbe kell, tehát emiatt a nem jogtiszta cuccok kiestek."
2. Alapelvek. -
lúzer
veterán
válasz
Core2duo6600 #5260 üzenetére
ez már egy másik drive
egyébként 76%, de most jó ideje megint ezen motyorog
-
sbazsi
veterán
válasz
Core2duo6600 #5249 üzenetére
a második müxik az első nélkül is.
közvetlenül a .vob fájlokat közvetlenül mentem le.
-
Zola007
veterán
válasz
Core2duo6600 #5231 üzenetére
Office hány? 2003-ba épített jó lesz?
Azért köszi, majd megnézem, igazából jól "automatizálható" kellene, mivel ált. több száz oldalas könyvekről lenne szó.
Egyébként azért is kell egyszerűbb, mert nővérem is akarja néha használni, ő meg finoman fogalmazva nem vágja a PC-t -
Froclee
őstag
válasz
Core2duo6600 #5231 üzenetére
szimpatikus progi
-
GrandeP
addikt
válasz
Core2duo6600 #5213 üzenetére
Megnézem / kipróbálom... köszi...
Hát ez meg már túl komplikált ahogy el nézem... ez főként css-re és a grafikára gyúr... nekem ezek már megvannak.... csak kellene egy normálisabb galéria modult csinálnom... php-t szerkesztenem... ezt az kicserélni és egyéb...
Valahogy a golive nem jön be...
Esetleg másikat tudsz mondani...
-
Jazz
veterán
válasz
Core2duo6600 #5207 üzenetére
És akkor ez minden csatornáról egyidejűleg tud felvenni? Király köszi!
-
Froclee
őstag
válasz
Core2duo6600 #5197 üzenetére
Miért mi baja lesz?
-
hokitojas
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #5087 üzenetére
de nálam seholse alkalmazza
-
hokitojas
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #5039 üzenetére
hello!
megcsinálgattam, de nem tudom alkalmazni se vendég fiokra se másmilyen fiókra.
van valami ötlete vkinek?köszi
-
hokitojas
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #5039 üzenetére
köszi.
megprobálom. -
hokitojas
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #5033 üzenetére
köszi.
lassan megy jo lesz
és azt hogyan tudom megoldani h ne tudják ezeket megkerülni h ne tegyenek fel semmitse ne telepitsenek, ill. csökkentett modba se tudjanak belépni??elöre is köszi
-
Jofi81
őstag
válasz
Core2duo6600 #5012 üzenetére
Ettől tartok én is...
-
ankaz
tag
válasz
Core2duo6600 #4995 üzenetére
A feliratokat automatán ráteszi a képre, még a nevének sem kell 100% ban megegyezni.
Jó procival nem tart sokáig. -
hopimix
tag
válasz
Core2duo6600 #4913 üzenetére
Köszi!
-
Kkocos
tag
válasz
Core2duo6600 #4889 üzenetére
Delphi, csak hogy az interfész is könnyen menjen
-
Winner_hun
félisten
válasz
Core2duo6600 #4863 üzenetére
NCQ nincs a winyómban, akkor marad az, ami van
-
Winner_hun
félisten
válasz
Core2duo6600 #4861 üzenetére
Abból a korszakból kimaradtam.
Az egy dolog hogy 1 időpillanatban 1 folyamatot, na de ha egy folyamat pl 1 perc, 55 mp-nél jár a folyamat, bejön egy következő folyamat, akkor azokat egyszerre csinálja, a winyó olvasófeje ugrál össze-vissza és a maradék 5 mp-ből lesz 20. Az ilyeneket akarom elkerülni.
-
válasz
Core2duo6600 #4849 üzenetére
köszi, jók lettek a programok
-
ityam
őstag
válasz
Core2duo6600 #4832 üzenetére
koszi.
szomoruan hallom.
egyebkent az emlitett formatumoknal mar egy media player is kepes igy lejatcani? vagy akkor is valamilyen specibb extra tudasu lejatszora van szukseg? -
ankaz
tag
válasz
Core2duo6600 #4827 üzenetére
Hogy ez miért nem jutott eszembe?
Egyébként megoldottam másképpen...
-
PrinczA
őstag
válasz
Core2duo6600 #4771 üzenetére
Köszi, de ajna én olyat keresek ami egyben mindent jól meghajtja.
Meg szeretném tudni, hogy mekkora a gépem fogyasztása, max. teljesítményen. -
Osiris
őstag
válasz
Core2duo6600 #4771 üzenetére
A photoshop tudja a vízjelet, de nekem sok képen kellene automatikusan végrehajtanom a feladatot. Az acdsee legújabb verziója ha tudná, az jó lenne nekem. THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest