- iPad topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
KilgoreTrout #7718 üzenetére
A Quakrexpress a te barátod akkor
(#7720) Zsubi
Totalrecorder(#7721) szabacsik
Kicsit pontosabban mert ígx elég kusza musza -
törölt tag
válasz
KilgoreTrout #5584 üzenetére
aaah, nevrol nem ugrik be, de ez mar hasonlo grafika
koszi -
sekli
addikt
válasz
KilgoreTrout #5075 üzenetére
elvileg kene, hogy legyen hang, nekem akkor volt nehez, amikor semmilyen codec nem volt felrakva (MPlayerhez ugye nem kell kulon) es akkor a kep teljesen szetment, de hang meg akkor is volt...
-
sekli
addikt
válasz
KilgoreTrout #5070 üzenetére
nem lehet, hogy az fps se egyezik...? en is subtitle workshoppal szoktam, ket pontnal szinkronizalok, egyet az elejen, egyet a vegen, ugy tuti jo, csak neha lelovom a poent a film vegen...
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
KilgoreTrout #5069 üzenetére
Közben leszedtem egy subtitle workshop nevű progit, de ez meg valahogy máshogy időzíti a dolgokat, mint a directvobsub. Az utóbbinál a film közben beállítottam, h mennyivel kellene eltolni a feliratot, hogy pont passzoljon de ugye azt enm lehet elmenteni. Mikor betöltöm a Subtitleworkshopba, és ott a timing delaynél beállítom, hogy tolja el a megfelelő idővel, elmentem, és ezek után mégsem passzol. Nem értem.
(Ja és mielőtt felmerülne, a directvobsub-ban visszaállítottam az eltolást 0-ra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest