- Milyen házat vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
KilgoreTrout #7718 üzenetére
A Quakrexpress a te barátod akkor
(#7720) Zsubi
Totalrecorder(#7721) szabacsik
Kicsit pontosabban mert ígx elég kusza musza -
törölt tag
válasz
KilgoreTrout #5584 üzenetére
aaah, nevrol nem ugrik be, de ez mar hasonlo grafika
koszi -
sekli
addikt
válasz
KilgoreTrout #5075 üzenetére
elvileg kene, hogy legyen hang, nekem akkor volt nehez, amikor semmilyen codec nem volt felrakva (MPlayerhez ugye nem kell kulon) es akkor a kep teljesen szetment, de hang meg akkor is volt...
-
sekli
addikt
válasz
KilgoreTrout #5070 üzenetére
nem lehet, hogy az fps se egyezik...? en is subtitle workshoppal szoktam, ket pontnal szinkronizalok, egyet az elejen, egyet a vegen, ugy tuti jo, csak neha lelovom a poent a film vegen...
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
KilgoreTrout #5069 üzenetére
Közben leszedtem egy subtitle workshop nevű progit, de ez meg valahogy máshogy időzíti a dolgokat, mint a directvobsub. Az utóbbinál a film közben beállítottam, h mennyivel kellene eltolni a feliratot, hogy pont passzoljon de ugye azt enm lehet elmenteni. Mikor betöltöm a Subtitleworkshopba, és ott a timing delaynél beállítom, hogy tolja el a megfelelő idővel, elmentem, és ezek után mégsem passzol. Nem értem.
(Ja és mielőtt felmerülne, a directvobsub-ban visszaállítottam az eltolást 0-ra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest