- Mikor vegyek RTX-et?
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello! Win 10 alá kellene nekem mobilos szintű videóvágó (pl. iMovie, YouCut stb.). Ezek tudása nekem bőven elég, szeretem, hogy gyakorlatilag elindítja az ember és tök egyértelműen lehet percek alatt összerakni bármit. Nem akarnám telóra átpakolni mindig a videókat, ha vágni akarok. Amiket eddig próbáltam Windows Movie Maker, Openshot sokszor instabilak voltak, fagyogattak és hiába volt beállítva szerintem minden jól, a kiexportált videó nem volt használható (pl. beállítottam elejére és végére beúsztatást feketéből, a programon belül mutatta, a kimentett videóban meg csak az elején volt benne).
Fizetni max. egyszeri alkalommal lennék hajlandó max. 10k körül, előfizetés konstrukció nem érdekel. Persze az se baj, ha ingyenes, akár Microsoft Store-ból.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs