Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
DVD Decrypter, free és állítólag ezt is tudja. Régi program, de még működhet.
A 2000-es években megkerülhetetlen volt, mindenki ezt használta.. Én is...
itt van egy leírás kívánt funkcióhoz.Értelemszerűen mpeg2 fájlok jönnek majd létre. Ezzel kell aztán majd tovább dolgoznod, ha konvertálni akarod.
Azt tudom, hogy ha másolás védett volt az anyag, akkor azt gyakran előtte, egyben kellett egy másik programmal ISO-ba rakni, amin már nem volt másolás védett.
Volt még a PGC Demux-is... talán az is tud így automatikusan darabolni. De az elég bonyolult volt, csak vész esetén használtam ha műteni kellett egy fájlt... Pl. képarány beállítani vagy ilyesmi.
Nem tudom pontosan, hogy mihez kell amit kérdeztél. De a DVD-t jelenkori formátumba minőség romlás nélkül a chapter-ek megtartásával a MakeMKV tud. A létrejövő MKV fájlban megmaradnak a chapter jelölések és így a legtöbb lejátszó programban ugyanúgy tudsz ugrálni a tartalomban, mint a DVD-n... Természetesen egy fájl lesz, mert a DVD-n lévő fájlokat egy MKV konténerbe rakja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest