Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék készíteni egy képvetítést, az lenne a kérdésem, hogy ehhez milyen programot ajánlanátok? Olyanra gondoltam, ami nem egyszerűen egymásra rakja a képeket, hanem valami kis keretet ad az egész videónak, például láttam olyat, hogy miközben mutatott egy képet, néhányat lehetett látni mellette körben, mintha egy asztalon lennének szétszórva, egy másikban pedig, mintha az összes kép a falra lenne ragasztva, és össze-vissza rázoomol a képekre.
Eddig az animoto oldalt találtam, ahol lehet hasonlót készíteni, viszont egy 42$ egy hónapra (ha fullHD-ban, logo nélkül szeretném), azt egy darab videóért kicsit sokallom, esetleg lenne valami javaslatotok?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest