- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Most én is felfrissítettem az újabb verzióra, de én nem látok változást a felületen (lehet, hogy már eleve újabb volt). Pár hete költöztettem a hdd-n lévő oprendszert a notibavett ssd-re, és elég gyorsan és érthetően megtette, hiba nélkül persze.
A DiskImag az aktiv fül bal felül, a középső nagy képernyőben a Create Backup az aktív.
A felső részében van az MBR Disk 1
ebből bepipálod, amit át akarsz költöztetni az ssd-re (én a rendszer számára fenntartott 100 mega körülit és persze a rendszer particiót pipáltam be, és ezen képernyő alatt található Clone this diskre kattintasz.
A felugró ablakban ugyanúgy látod, hogy miket választottál ki mint klónozandót és meg tudod adni a Select a disk to clone to... -ra kattintva. Én mindenféle formázás nélkül itt kiválasztottam anno az ssd-t, és egy az egyben átmásolta ugyanazzal a mérettel, amivel a korább C: meghajtó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest