- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
haxiboy
üzenetére
Ha jól értem olyan felhőszolgáltatást akarsz, ami nem a saját szerverein tartja az adatokat, amit feltöltesz (dropbox stb.), mert mindegyikben van valami ami miatt nem az igazi, már jó ideje nézegetem én is!
A dropbox kicsi, Gmail Drive a fiókkal együtt dettó, a Gmail Drive kliense szintén egy vicc, a Google photos tömöríti a képeket, a Flickr a mappastruktúrát nem nagyon kezeli, pedig 1 TB, szóval ingyenest nehéz lesz találni.
Némelyikben pedig semmilyen fájlmegjelenítő nincs, legalább az van Gmail Drive-ban, még ha nem is kezeli a MS cuccokat normálisan...
Mega 50GB, de nincs sok tapasztalatom!
Valami olyan programot ha találsz, ami egyaránt fut droidon és windowson, meg lehet adni neki, hogy melyik szerverre (Gmail drive, Flickr stb.) mit töltsön, melyik mappából és mit, hogy szinkronizáljon, felülírásnál, törlésnél kérdezzen rá, ne úgy, mint a Gmail drive stb... Szóval akkor szóljál, mert nekem is kéne, így már tudnám használni talán az ingyenes felhőszolgáltatásokat! Addig marad nekem is a NAS! De az sem jó, mert több helyen kéne tárolnom a cuccaim a biztonság miatt!
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest