Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
haxiboy
üzenetére
Ha jól értem olyan felhőszolgáltatást akarsz, ami nem a saját szerverein tartja az adatokat, amit feltöltesz (dropbox stb.), mert mindegyikben van valami ami miatt nem az igazi, már jó ideje nézegetem én is!
A dropbox kicsi, Gmail Drive a fiókkal együtt dettó, a Gmail Drive kliense szintén egy vicc, a Google photos tömöríti a képeket, a Flickr a mappastruktúrát nem nagyon kezeli, pedig 1 TB, szóval ingyenest nehéz lesz találni.
Némelyikben pedig semmilyen fájlmegjelenítő nincs, legalább az van Gmail Drive-ban, még ha nem is kezeli a MS cuccokat normálisan...
Mega 50GB, de nincs sok tapasztalatom!
Valami olyan programot ha találsz, ami egyaránt fut droidon és windowson, meg lehet adni neki, hogy melyik szerverre (Gmail drive, Flickr stb.) mit töltsön, melyik mappából és mit, hogy szinkronizáljon, felülírásnál, törlésnél kérdezzen rá, ne úgy, mint a Gmail drive stb... Szóval akkor szóljál, mert nekem is kéne, így már tudnám használni talán az ingyenes felhőszolgáltatásokat! Addig marad nekem is a NAS! De az sem jó, mert több helyen kéne tárolnom a cuccaim a biztonság miatt!
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest