Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Üdvözlet. Én egy Dropboxhoz nagyon hasonló programot keresek, amelynek az lenne a célja hogy a különböző platformok (Android, iOS, Windows, Linux) rendelkezzenek klienssel.
A lényeg hogy ezek a szolgáltatások nem nyújtanak elegendő tárhelyet, illetve épp a legutóbbi incidensnél vesztettem néhány családi fotót Google bácsinál, így arra gondoltam a kezembe veszem az ügyet és egy igényes home cloudot rakok össze. Az elképzelés megvan (egyedi konfiguráció, vagy valamilyen synology nas lesz az áldozat). Azt szeretném hogy a felhasználók a klienssel a saját mappájukba, akár automatikusan tudjanak archiválni (fotók, videók), kiválasztott mappák automatikus szinkronizációja stb.
Létezik ilyen vagy írjam meg magamnak?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest