Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Gaming notebook topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?

- 

PROHARDVER!

Ajánlott ingyenes Windows programok 

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kromatika
veterán
Sziasztok segítséget szeretnék kérni remélem jó helyre írok.775 ös core 2 konfigról váltottam sandy i5 2500 procira ,asrock B75M-DGS[link] lappal 8gb rammal párosítva.Minden program simán fel ment a WIN 8.1 64 bitre,de számomra a legfontosabb borító szerkesztő program a Coreldraw x6,vagy x7 progi nem települ fel.Hiába töltöttem le a gyári oldalról mind a 64 bites,mind a 32 bites verziót is.Hiába a jobb klik,telepités rendszer gazda ként stb..Elkezdődik a telepítés majd le fagy,a kezdő program képnél és ennyi.Minden más progi hibátlanul fut,és a gép is hibátlan.Légszi segítsetek nagyon fontos lenne nekem ez a program használata.Mi lehet a baj?Köszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Mobil flották
 - Kertészet, mezőgazdaság topik
 - Robogó, kismotor
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Lexus, Toyota topik
 - Battlefield 6
 - Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest