- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPoe
tag
Két hete írtam ide egy kérdést, amire azóta is 0 reakció érkezett, így szerintem itt az ideje, hogy újra feltegyem a kérdést:
Hogyan lehet HD camcordert webkameraként használni szoftver segítségével?
Van egy Panasonic HDC-TM60 típusú kamerám, amit szeretnék webkameraként használni. Adott egy kamera, ami USB-vel kapcsolódik a számítógéphez, vagyis valószínűleg csak programozás kérdése, hogy webkameraként tud funkcionálni vagy sem. És mivel egy HD kameráról beszélünk, sokkal jobb képminőséget is produkálna, mint egy átlagos webkamera.
Egy megoldást már találtam erre a dologra, de ahhoz külön hardverre van szükség, aminek a neve EasyCap. Nem egy brutális beruházás, de szerintem kizárólag szoftver segítségével is meg lehetne oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Macbook White 13" unibody
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest