Hirdetés
- OLED TV topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Üdv mindenkinek!
Egy olyan naptárprogramot keresek, amit tudok szinkronizálni a gmail-es naptárral. Arra lenne szükségem, hogy háttérben fusson, egy katt és ott legyen előttem, majd egy napra kattintva hozzá tudjak adni eseményeket, különböző paramétereket hozzá tudjak rendelni (pl. 2 nappal előtte riasszon, megjegyzést írhassak, esetleg kategóriákba sorolhassam stb.) Tudom, hogy ott az Outlook, de azt nem igazán szeretem, valami más alternatívát keresek. Jelenleg a [UK's Kalender]-t használom, ami kiváló prigi, csak nem szinkronizál, így pl. telóról nem tudom elérni az eseményeim...
A tippeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Óvodások homokozója
- MIUI / HyperOS topik
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest