-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledger
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan video konvertáló programra lenne szükségem amin ha kimeneti beállításokat megadom utána ki írja hogy ez mekkora anyag is lesz.
Ugyanis a kamerával felvett anyagot szerkesztő szoftver nem írja ki (CoralX4),renderelés előtt,de még alatta sem .ha avit akarok vele azt csak DV be enged akkor pedig nagyon nagy fájl kapok,
Ha Avc -ét választom akkor meg mpg-ét csinál nekem pedig igazából valami kevés veszteséggel létrejött avi fájl kellene .
úgy hogy arra gondoltam megcsinálom vele mondjuk 720p -és mpg fájlt legyen bár mekkora és utána egy konvertáló progival pedig valami kevés veszteséggel tömörített avit csinálok ami mondjuk lejátszható legyen egy asztaliDVD-én.
64bites Win7-es gépre kellene a progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mini PC
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest