-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Arpee78
üzenetére
Pont most akartam felrakni az új gépre a TDU-t.

Mivel még nincs rendes procim benne (csak egy egymagos, Prescott-os, pontosabban Cedar Mill alapú 3,46Ghz-es Celeron), az NFS Shift nagyon akad, de a TDU remélem elfut használhatóan.
Korábban játszottam vele jópár órát, de a manuális váltót nem próbáltam.
Ez így tényleg elég körülményes tud lenni. És a kuplung nélküli manuális váltás miben rosszabb ?Igen, erre külön játékokhoz való makró program jobb lehet, lehetséges hogy ez a MacroMaker nem is megy játékok közben rendesen.
Én most felrakom, mindjárt kiderül egyáltalán Win7-en megy-e.
Én itt találtam 3.0.0.4-es verziót [link] (sok helyen a 2.0-s van) , de az nem derült ki hogy ez-e a legújabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Konteó topic
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi