Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korte123
csendes tag
válasz
Sickboy25 #12034 üzenetére
Csak nem egyben van az 1 TB, egyetlen partíció?
Igaz, nekem csak 250GB a legnagyobb winyóm, és kb 80 GB-nál nagyobb partíciókat nem hozok létre (OS-nek meg csak amennyi minimálisan szükséges, kb 10-12GB) így a "winyós átmásolásos defrag módszer" nem olyan gond, bár néha nem tudok csinálni még 80 GB helyet se
De eleve azért van több part., hogy ne töredezzen annyira. Tudom tudom, ennek is van hátránya, mert keresni kell a sok betűjelen, hogy hova raktam, meg nem lehet olyan hűdenagy file-okat nagyon létrehozni, de egyelőre nekem jó így.
Szóval én defrag progiban nem tudok sajna segíteni, sorry.Ja, hogy válaszoljak arra is, hogy bizony az op rendszeres partíciót is át lehet másolni, meg vissza, nekem még nem volt vele gondom, működik rendesen. Persze két XP-m van, és így tudom másolgatni egyikből a másikat. A rendszer mentést is így csinálom. Lehet, hogy röhej, de összetömörítem egy zip-be az egészet, és ha visszamásolom a formatált C lemezre, akkor fut rendesen az egykori elmentett windowsom
Ghostot nem használok, mert Total Commanderrel is teljesen jól működik ez a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini PC
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest