Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, mint pl msn messenger, vagy google talk, annyi különbséggel, hogy én helyi hálózaton szeretném használni, tehát lanon csevegni. Elvárásom még, hogy lehessen benne állítani, hogy melyik audio eszközt használja, ne pedig az alapértelmezettet akarja használni.
Azért kell a program, mivel ha pl google talk-al csevegünk, és mennek a letöltések élvezhetetlenné válik az egész, netlimiter ide vagy oda...
Tudom keressek rá hogy lan talk, meg ilyenek, de olyan programot keresnék, amit valaki használ és jól bevált, kipróbáltam már egy jócsomót, de egyik se vált be.
Előre is köszi a tippeket!
Üdv
Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest