Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, mint pl msn messenger, vagy google talk, annyi különbséggel, hogy én helyi hálózaton szeretném használni, tehát lanon csevegni. Elvárásom még, hogy lehessen benne állítani, hogy melyik audio eszközt használja, ne pedig az alapértelmezettet akarja használni.
Azért kell a program, mivel ha pl google talk-al csevegünk, és mennek a letöltések élvezhetetlenné válik az egész, netlimiter ide vagy oda...
Tudom keressek rá hogy lan talk, meg ilyenek, de olyan programot keresnék, amit valaki használ és jól bevált, kipróbáltam már egy jócsomót, de egyik se vált be.
Előre is köszi a tippeket!
Üdv
Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Revolut
- eBay
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs