Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• brabbitz

aktív tag

válasz gyuromoj #108406 üzenetére

Sajat velemeny, de most egy apros hirdetes lattan (9600X ~92k korul ujonnan) en nem koltenek el ennyit AM4-re mar.

helyedben, maradnek 5600x-5700x-5800x vonalon, amelyek emberibb arban vannak, es elkezdenek gyujteni AM5-re. Draga, de vigasztaljon a gondolat hogy abba meg tudsz upgradelni ha nem lenne eleg, meg legalabb 2 evig, ha nem tovabb. Illetve pl az emlitett arsavban levo 9600X azert mar jobb mint az 5700X3D. Ez csak egy pelda volt, de szerintem 90 ezret az AM4-re nem erdemes kiadni.
    en kb ugyanigy voltam, mivel szornyen nagy kulonbseget nem lattam az elso bekezdesemnel emlitett proci trio kozott, megvettem a legolcsobbat, aztan ha nem lesz eleg, akkor mar nagyon a tobbi se lesz, “talan kevesebb bukoval” el is tudod adni. Csak megemliten hogy pl 5700X-et anno 40k-ert vettem ujonnan, most meg azert amellett hogy egyaltalan van -e, nem nagyon arulgatjak ilyen olcson. Sok mindentol fugg, es ez az en velemenyem, de kb en is igy alltam, es most jelenleg ott vagyok hogy ha az RX6800 nem lesz eleg, akkor valtom az egesz gepet egyutt.

ha nem tervezel a kozeljovoben valtani tobbet, ami azt is jelenti hogy elegedett leszel az 5700X3D erejevel, akkor megeri, maskulonben nem. Szerintem

Új hozzászólás Aktív témák