Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sidorovich

senior tag

1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
    - A következő 3 hónapban.
    (2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
    - 300.000 - 400.000 HUF
    (3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
    - Programozás, játék.
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
    - 1080p felbontás, lehetőleg közel max. részletesség és 60 FPS (egyik aktuális kedvenc a War Thunder)
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
    - 15 colos gépet szeretnék.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
    - Utazás közben ritkán és akkor nem játékra.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
    - Saját dobozos Windows 10 licencem van, ezért az OS nélküli változatok előnyt élveznek nálam. (Minek fizessem ki még az OEM licencet is.)
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
    - Memóriát 16 GB-ra terveztem bővíteni, ha nincs benne annyi. Optikai meghajtó nem kell. SSD-ből legalább 250 GB de inkább 500 GB. De az is jó ha nincs benne, csak legyen M.2 port, hogy tudjak rakatni bele. :)
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
    - Nincs. Illetve némi márkahűség az van, erősen Asus vagy Dell felé húz a szívem. :)
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
    - Új gépet szeretnék.

Ebben az árkategóriában ahogy nézelődtem, a legnagyobb játékélményt valószínűleg egy GTX 1660 Ti-vel szerelt gép adná, így ezekre kerestem rá elsősorban. Sajnos Dell gépet nem találtam ezzel a kártyával még (csak RTX 2060-nal, aminek durva felára van), Asusból viszont igen: ASUS ROG Strix III G531GU-AL001

Van esetleg valaki, akinek ilyenje van, vagy élőben tapogatott már ilyet? :D Elvileg ennek a touchpadba van érintős numpad építve, ez ezen a modellen is van, vagy csak a drágább felszereltségűeken? (Hivatalos Asus honlap erre nem ad választ, tesztekben pedig szintén a drágábbakat tesztelték.) A másik: webkamera van ebben? A képeken baromira nem látni, de lehet, hogy csak jól elrejtették.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák