-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz bandi0000 #139971 üzenetére
sziasztok
Most vitték el végre a laptopom, és most lenne a konkrét vásárlás, kaptam ajánlást már laptopszalonból, használtat vegyek, de ami a problémám lenne velük, hogy nem tetszik hogy 4-es szériás proci van bennük, illetve azért tartok a gyári aksijuktól is, hogy 1 éven belül cserélni kéne, mert nem mai darabok
Az előzményre hivatkoztam, szóval kérnék kis segítséget, szinte minden változatlan, de a kijelző méreténél vacinálok, vagy 14"-os vagy 15,6 ot akarok, de valszeg rá beszélem magam a 14-re, csak nem akarom hogy kicsi legyen
ph-t nézegetem napok óta, 200 alatt ezek a HP-k vannak egész sok garival, csak mind LED háttér világításos, mivel főleg programozok, annyira nem fontos hogy ips legyen, de ha egy mód lenne rá akkor az lenne a jó
Eddig ugye egy GL552VW-t használtam programozásra, szóval ha lehet mondani, a billentyűzetre igénytelen vagyok, mind1 milyenen gépelek szerintem
Az ilyen HP ENVY, Acer swift és társai mennyire számítatának jónak ha véletlen kifognék egyet jó áron?
És programozáshoz/általános felhasználásra milyen procival nézegessem őket? I3 tól félek valamiért, hogy gyengécske lesz, persze gondolom nem lenne az
pl ezt is néztem, csak ugye nem ips miatt tartok tőle
Illetve azt hiszem volt itt valaki aki szintén programozik, annak nem zavaró, hogy nem teljes értékű billentyűzetek vannak ezekbe a kis gépekbe?
Köszönöm a segítséget, remélhetőleg utoljára jövök ide zavarni a szakembereket
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Külpolitika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- DELL 3550 laptop / i5 13 gen /16 GB DDR5 / Intel Iris / 512 NVME / új állapot / számla / garancia
- Hp Pavilion G7 6/128 15.6 Col 1600x900 i7-3632QM 4C/8T //// HD 7670M
- Hp Notebook i7 6gen 16gb ram elado vagy csere pcre
- Lenovo Thinkpad T61
- HP Smart autós/hálózati/air töltő 90W 12/24V 4,7 és 7,4mm centerpin új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest