Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandi0000

nagyúr

válasz bandi0000 #139971 üzenetére

sziasztok

Most vitték el végre a laptopom, és most lenne a konkrét vásárlás, kaptam ajánlást már laptopszalonból, használtat vegyek, de ami a problémám lenne velük, hogy nem tetszik hogy 4-es szériás proci van bennük, illetve azért tartok a gyári aksijuktól is, hogy 1 éven belül cserélni kéne, mert nem mai darabok

Az előzményre hivatkoztam, szóval kérnék kis segítséget, szinte minden változatlan, de a kijelző méreténél vacinálok, vagy 14"-os vagy 15,6 ot akarok, de valszeg rá beszélem magam a 14-re, csak nem akarom hogy kicsi legyen

ph-t nézegetem napok óta, 200 alatt ezek a HP-k vannak egész sok garival, csak mind LED háttér világításos, mivel főleg programozok, annyira nem fontos hogy ips legyen, de ha egy mód lenne rá akkor az lenne a jó

Eddig ugye egy GL552VW-t használtam programozásra, szóval ha lehet mondani, a billentyűzetre igénytelen vagyok, mind1 milyenen gépelek szerintem

Az ilyen HP ENVY, Acer swift és társai mennyire számítatának jónak ha véletlen kifognék egyet jó áron?

És programozáshoz/általános felhasználásra milyen procival nézegessem őket? I3 tól félek valamiért, hogy gyengécske lesz, persze gondolom nem lenne az

pl ezt is néztem, csak ugye nem ips miatt tartok tőle

Illetve azt hiszem volt itt valaki aki szintén programozik, annak nem zavaró, hogy nem teljes értékű billentyűzetek vannak ezekbe a kis gépekbe?

Köszönöm a segítséget, remélhetőleg utoljára jövök ide zavarni a szakembereket :D :R

Xbox One: bandymnc

Új hozzászólás Aktív témák