-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bandi0000 #139971 üzenetére
sziasztok
Most vitték el végre a laptopom, és most lenne a konkrét vásárlás, kaptam ajánlást már laptopszalonból, használtat vegyek, de ami a problémám lenne velük, hogy nem tetszik hogy 4-es szériás proci van bennük, illetve azért tartok a gyári aksijuktól is, hogy 1 éven belül cserélni kéne, mert nem mai darabok
Az előzményre hivatkoztam, szóval kérnék kis segítséget, szinte minden változatlan, de a kijelző méreténél vacinálok, vagy 14"-os vagy 15,6 ot akarok, de valszeg rá beszélem magam a 14-re, csak nem akarom hogy kicsi legyen
ph-t nézegetem napok óta, 200 alatt ezek a HP-k vannak egész sok garival, csak mind LED háttér világításos, mivel főleg programozok, annyira nem fontos hogy ips legyen, de ha egy mód lenne rá akkor az lenne a jó
Eddig ugye egy GL552VW-t használtam programozásra, szóval ha lehet mondani, a billentyűzetre igénytelen vagyok, mind1 milyenen gépelek szerintem
Az ilyen HP ENVY, Acer swift és társai mennyire számítatának jónak ha véletlen kifognék egyet jó áron?
És programozáshoz/általános felhasználásra milyen procival nézegessem őket? I3 tól félek valamiért, hogy gyengécske lesz, persze gondolom nem lenne az
pl ezt is néztem, csak ugye nem ips miatt tartok tőle
Illetve azt hiszem volt itt valaki aki szintén programozik, annak nem zavaró, hogy nem teljes értékű billentyűzetek vannak ezekbe a kis gépekbe?
Köszönöm a segítséget, remélhetőleg utoljára jövök ide zavarni a szakembereket
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Futás, futópályák
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T540P Workstation - I7 4700MQ - 8Gb - 500Gb sshd- GeForce GT 730M
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest