- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dav<3
tag
Sziasztok! Laptop vásárlás előtt állok, és ki szeretném kérni a szakmai tudásotokat!
A gépre szánt össze 400 ás 500 ezer forint között van, felső határt akkor szeretném súrolni ha tényleg fullos ár-érték arányú gépről van szó.
Felhasználás: Kreatív munka; Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro CC 2017. Talán, de tényleg csak talán egy kis játék, de erősen kétlem, nem játszottam évek óta semmilyen PC-s játékkal szóval ez felesleges, meg amúgy is az a gép ami megfelelően erős lesz a kreatív munkához, simán elbírna egy kis játékot is, de mint mondtam, nem hiszem, hogy fogok rajta játszani.
Szeretnék 17,3 colos modellt, mert tapasztalataim alapján ebben a képméretben tökéletes a FULLHD felbontás, nem szükséges semmilyen Windows Scaleing. Fontos lenne ugyebár a minőségi IPS kijelző, magas RGB és sRGB színlefedettséggel, és megfelelő fényerővel, és mindenképp matt kell, hogy legyen.
Szívesen meghallgatom a véleményeket a 15,6 col mellett állók véleményéről is.
Kompatibilitás másodlagos, lehet tank is, ha nagyon akarom el tudom azt is vinni bárhova.
Amit nézegettem azokban 7700HQ van, az új Kaby Lake, szerintem az elég jó kiinduló pont, ezek nagy többsége a középkategóriában egy 1050Ti-al vannak szerelve. Ez a kombó mennyire elég a fent leírt programok használatára?
Premiere Pro-ra gondolok itt elsőként, 4k-s nyers anyaggal dolgoznék, majd pedig 1080p-ben renderelném ki a kész videót.
Nézegettem már gépeket, a Dell 7567 ami alapból gaming notebook elég tetszetős, azt előbb említett 7700HQ-van és 1050Ti kombóval szerelt, viszont ugyebár 15,6-os. De hajlandó vagyok kompromisszumokat kötni!
Előre is köszönök minden segítő hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- OpenWRT topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Eurocom Tornado F5 i7 6700k gtx980m 8Gb 16GB RAM
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest