Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dav<3

tag

Sziasztok! Laptop vásárlás előtt állok, és ki szeretném kérni a szakmai tudásotokat! :))

A gépre szánt össze 400 ás 500 ezer forint között van, felső határt akkor szeretném súrolni ha tényleg fullos ár-érték arányú gépről van szó.

Felhasználás: Kreatív munka; Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro CC 2017. Talán, de tényleg csak talán egy kis játék, de erősen kétlem, nem játszottam évek óta semmilyen PC-s játékkal szóval ez felesleges, meg amúgy is az a gép ami megfelelően erős lesz a kreatív munkához, simán elbírna egy kis játékot is, de mint mondtam, nem hiszem, hogy fogok rajta játszani.

Szeretnék 17,3 colos modellt, mert tapasztalataim alapján ebben a képméretben tökéletes a FULLHD felbontás, nem szükséges semmilyen Windows Scaleing. Fontos lenne ugyebár a minőségi IPS kijelző, magas RGB és sRGB színlefedettséggel, és megfelelő fényerővel, és mindenképp matt kell, hogy legyen.

Szívesen meghallgatom a véleményeket a 15,6 col mellett állók véleményéről is.

Kompatibilitás másodlagos, lehet tank is, ha nagyon akarom el tudom azt is vinni bárhova.

Amit nézegettem azokban 7700HQ van, az új Kaby Lake, szerintem az elég jó kiinduló pont, ezek nagy többsége a középkategóriában egy 1050Ti-al vannak szerelve. Ez a kombó mennyire elég a fent leírt programok használatára?

Premiere Pro-ra gondolok itt elsőként, 4k-s nyers anyaggal dolgoznék, majd pedig 1080p-ben renderelném ki a kész videót.

Nézegettem már gépeket, a Dell 7567 ami alapból gaming notebook elég tetszetős, azt előbb említett 7700HQ-van és 1050Ti kombóval szerelt, viszont ugyebár 15,6-os. De hajlandó vagyok kompromisszumokat kötni!

Előre is köszönök minden segítő hozzászólást!

Új hozzászólás Aktív témák