Aktív témák
-
Satis
tag
Sziasztok!
Úgy fest a dolog, hogy ingázó életmódba váltok át hamarosan, így az asztali gépem már nem lenne megfelelő számomra.
Egy bivalyerős gamer gépet szeretnék vásárolni, árban egyelőre annyi kitétel van, hogy minél olcsóbb legyen, de ne a teljesítmény rovására.
Min 6GB RAM-al, négymagos procival és 1GB+ videokártyával. Az sem lenne baj, ha egy pl 64GBs SSD meghajtó is lenne benne (már ha létezik hordozható eszközre).
Nem tudom milyen márka a megbízható és kedvező vétel, nincsenek előítéleteim.
AMD/Intel vonal mindegy.Gondoltam ide írok először, hiszen ti minden bizonnyal naprakészek vagytok.
Előre is köszi!
-
rizso
addikt
válasz Master94 #9293 üzenetére
Generálj olyan hibát, amire már ők sem mondhatják, hogy nem tapasztalták. Hatásos lehet, ha lerakod ágyra/takaróba/plédre/stb, és meghajtod rendesen úgy, hogy megsüljön.
Megmondod, hogy egyszercsak meghalt a gép és kész...A fenti módszer akkor ajánlott, ha tényleg nincs már más lehetőség, és nincs mit vesztened!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
T-unit
őstag
válasz Gergello #9288 üzenetére
Akkor meg ajánlok egy jobbat amit már énis nyugodtabb szívvel megvennék mint emachinet, asust, pár ezressel több ugyan, de azt az ultragagyi emachine-t végképp ne, annál kopogósabb műanyaggal a fröccsöntő telepen se találkoztam.
4520s. Matt kijelző, 5470, 2-3év gari. Megbízható, olcsó, nem is gma-s notikból egyik legjobb vétel 150 alatt.
Master94: 28.jára is erre az esetre találták ki fogyasztóvédelmet, de nyilván hibától is függ, ha elázik a gép mondjuk sejthető nem javítják azzal az ürüggyel nem megy, stb...[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Master94
tag
És most mit tudok tenni az asus k52je-mmel ?
Már egyszer volt garanciában de visszaküldték hogy nemrosz
I love Maluch!
-
koshmar
addikt
Nekem a 4525s van, ami az AMD procit kivéve egy-az-egyben 4520s.
A touchpad valóban nagyon rossz, de egy film elindításához vagy ilyesmikhez elég.
Viszont a mindennapokban idegölő lenne. A megoldás: egér.A Dell-ek terén sajna nem igazán vagyok otthon.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Chaser
legenda
válasz koshmar #9290 üzenetére
A touchpadja nem az igazi, ezt a hibát az utód 2. gen. core i cpu-s 4530-ban javították, asszem már azt is kapni néhány helyen. Az A530-nak is talán a touchpad a gyenge pontja, de 1ébként aki vett mindenki pozitívan nyilatkozott róla, abból is az i3 380-as 126k, a p6200-as 111k. Elég jó vétel, az utód A531-ről egyelőre semmi hír.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz #46372352 #9276 üzenetére
Nem, ez nem jó vétel cpu az nem rossz, de vga gyenge, n5010-ből ezt szabad megvenni, ennek is van olyan erős cpu-ja mint a másiknak, vga-ja viszont sokkal erősebb. Ha játék nem kell akkor meg 130k alatt is van erős i3-mal szerelt verziója igp-vel. N5110-eket sokkal érdemesebb nézegetni, ezek már usb-sak, nem szerviz, hanem helyszíni garosak és ha minden igaz nem is anyira csillognak. Ez pl jó vétel, vga-ja igény esetén lekapcsolható akuidő növelésére. De még1x mondom, ezek minőségben az A530 és 4520s mögött maradnak, de persze ettől megvehetőek, de dellből az n5110-eket nézegesd.
-
T-unit
őstag
válasz Goatman #9284 üzenetére
Ugyanazt tudom itt is mondani, még nem tapasztaltam asusos szervízes offenzívát,(2éve simán ment minden náluk, alaplap csere volt még régebbi gépükbe 2hét azt annyi) mert az egyszerűen röhejes is lenne, ráadásul csak vennék az időmet a fogyasztóvédelem utáni járkálás miatt is, nem hagynám annyiba az fix, ráadásul még jogos is ezt tenni.
Amúgy az K52DE széria, megint más.üdv.
-
Goatman
aktív tag
Szerintem itt az ASUS központilag fényezett ego-ja a tét, nagy nyilvánosság előtt nem igazán akaródzik beismerni nekik, hogy szar van a palacsintában. Pedig ahogy olvasgattam, ezek a K52JE-k világszerte döglődnek. Érdekes hozzáállás, kénytelen-kelletlen náluk jóval nagyobb cégek is fejet szoktak hajtani az elégedetlen tömeg előtt, úgy látszik ASUS-éknál a user elégedettsége nem annyira szempont.
Amúgy az Asus topikban van egy kvázi sikertörténet is, noha nem a gép gyógyult meg, hanem a gyártó EU központja szép csendben intézkedett: a kollega 2 hónap után kártalanítva lett és levásárolhatta a gépért kifizetett összeget. Azóta boldogan használ más márkát
Amúgy aggaszt engem is az ASUS hanyagsága, szívesen vennék az új K53 szériából gépet, de ez így eléggé visszatart a vásárlástól
[ Szerkesztve ]
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Numspa
tag
válasz Master94 #9282 üzenetére
Hát-igen, a garanciával elrontanak mindent az ASUS-ék. Pedig amúgy nekem is nagyon tetszenek, még ha drágák is, de a gar miatt én sem merem megvenni.
Mégvalami: Tudtok jót vagy rosszat mondani a Laptopszalon szállítási/garanciális feltételeiről? Például mi van ha szállítással kérem és elromlik? Ugyanaz mint az IPON-nál, vagy itt már nekem kell fizetnem a szállítást?
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
Na nehogy nekem egy alaplap hibánál pl. szarjanak a fejemre és azt mondják bocs itt nincs hiba! Annál a pontnál fordulok fogyasztóvédelemhez, ez nem épp így működik, és érdekes mód havernak is 2éve megtudták csinálni az alaplap hibás asusát.
Numspa : VMware playerrel nálam tökéletesen futnak xp-s programok, pl régi 2004-es autocad és társai, ráadásul legújabb szoftverükkel egész faszán is tudok dolgozni 1-2gb ramot hozzáadva virtuális os-hez, W7 64bit alól.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Numspa
tag
Ezekkel az új ATI-kártyákkal azért vigyázni kell. Nekem egy sor programom nem fut velük XP-n. Kezdve a Let's EDIT 2-vel, végezve a splash_lite_1_6_1-el. Közte még vagy 10 olyan progi, ami nekem fontos. Szóval csak halkan jegyzem meg, hogy a játék oltárán túl sokat áldozott az ATI. Vigyázzatok ezzel!
[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
Épp most írta Master94, hogy hiába a gari nem javítják meg.
Így sajnos nem sokat ér a 2 év garancia.(#9276) dantre:
Ez a korábbiakhoz képest egy teljesen más jellegű gép. Mindenütt fényes anyagokból készült, ez egyeseket zavar másokat nem. Ennek figyelembe vételével szintén jó választás lehet.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz #46372352 #9270 üzenetére
115k-ért is van 4520-s, csak gyengébb procival, és fényes kijelzővel, de a kaszni ugyanaz és 3 év gar. igazából ha 150k-ig csicsamentes és minőségi gépet akarsz akkor ez a 4520s vagy A530 van, ez utóbbi is nagyon jó gép annak ellenére hogy műanyag, megkockáztatom van is olyan jó, ha nem jobb
-
T-unit
őstag
Igen azóta észrevettem. Ott a gond nálam is, amelyik vga-ra már azt mondom tiszta szívből jöhetne notiba az minimum egy hd6870m~asztali hd5770 szint, árát meg inkább hagyjuk.
Ezért már énis jópáréve asztali+olcsó noti kombóban utazom, notit nagyon max 150k-ig nézek, és ezekkel a kategóriákkal húzom ki cirka 2évig, tovább amugyse kéne mivel akkor kezd egy ilyen acer/asus szint nálam igen leharcolt állapotba kerülni és ott van az a pont amikor még kapok is érte valami értelmes kesst használtaprón...szóval ki kell ezt okoskodni hogyan éri meg, az fix messze PC párti vagyok, mivel azt használom amúgy többet, arra szívesebben költök.Gergello: Najó hát ez felejtős lenne nálam, előbb veszek egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Gergello
addikt
Pl. erre gondoltam : Acer-eM-E732ZG
-
Chaser
legenda
Hát ilyen ez, ezért is tettem le "erős" vga-val szerelt notiról, egy desktop 3D-re meg egy noti alapfeladatokra, árban jobban is jövök ki mint egy 5670 desktop szintű notebook-kal, ami 200k fölött van..
Amúgy y560 boltban is van W7-tel, i3-mal, 5730-cal 150-ért, talán a radium-nál.szerk: dantre : Ha a nyomtató csatlakozás alatt LPT portot értesz, akkor viszont az előbbiek nem jók, persze van usb-LPT átalakító, csak nem sok működőképes amit annak árulnak.
[ Szerkesztve ]
-
Master94
tag
Mindent vehettek csak ASUS K52JE szériából nevegyetek mert szériahibás... énis megszoptam eggyel.... 1 hónapja van nálam ugy hogy szar, volt már garanciában, de visszaküldték hogy nemrosz a noti...
WE LOVE ASUS
I love Maluch!
-
dkface
aktív tag
válasz lockdown90 #9256 üzenetére
i3 is elég 5730-hoz
-
Numspa
tag
Ha webkamera van, akkor biztosan van mikrofon is!
Nem, ez nincs így! Volt egy 525-öm már. Abban volt webkamera (méghozzá elég jó), de nem volt benne mikrofon. Mikor megvettem, elkerülte a figyelmemet. Utána meg bosszankodtam a "madzagokkal". Még egyszer ebbe a hibába már nem szeretnék esni.
-
Maddoxtomi
tag
válasz Bikkrom #9250 üzenetére
Ez az általad linkelt noti a hangrendszer résznél írják, hogy tartalmaz "True5.1-csatornás térhatású hangzás kimenet"-et , viszont amit én néztem annál már nincs ilyen kimenet feltüntetve. (Tehát ha van ha nincs) Engem az érdekelne, hogyha én rá akarom majd kötni a gépemet 5.1es hangrendszerre, akkor azt milyen módon, milyen kábelekkel tudom majd véghezvinni? Ha valakinek van ilyesmivel tapasztalata az segítsen kérem.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Szerintem ma már nem is kapsz olyan notebookot, amiben ne lenne beépített mikrofon. Ha webkamera van, akkor biztosan van mikrofon is!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Bikkrom
senior tag
válasz Maddoxtomi #9247 üzenetére
Az előbbit a 6650-esre vagy a másik GT540-esre érted? Ha a lekapcsolást az inteles átváltásra érted azt már mindegyik tudja. nVidiánál Optimus a neve, Atinál meg nem tudom. Aksiban nem egy hatalmas gépek ezek az 5472G-k, ennek már utánnakérdeztem. 2 óra vegyes használattal. Ezért van még nálam terítéken ez a gép is: link. Ha fontos az aksi akkor a TimeLineX cuccokat keresd, ez elvileg az. Melegedésről nem tudok nyilatkozni, de innen kihámozhatod ha egyáltalán leírták.
Numspa: Ha a hangrendszer résznél írják akkor van, ha nem akkor nincs. Acerek specifikációját ITT keresd.
[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
Gergello
addikt
Kíváncsiságból átlapoztam az acer kínálatot, de azt látom, hogy az amúgy még játékra low-on alkalmas 5470-et mindig a p6100-al párosítják.
Youtubeos videókon az 5470 általában valamilyen i3-al van. Úgy még el lehet vele játszogatni, de p6100-al már kevésVélemény?
-
Numspa
tag
válasz Bikkrom #9242 üzenetére
Köszi, valóban másfelé, mert a játék engem hidegen hagy. Időnként viszont renderelnem kell. Ezért a központi proc sebessége a fontosabb.
Más: tudja-e valaki, hogy a 7-es sorozatú eMachines notikban van-e beépített mikrofon? Mert például ez tetszene, de mikrofon nélkül nem venném meg.
Szerk: és a HDMI-re sincs adat.
[ Szerkesztve ]
-
Bikkrom
senior tag
válasz Maddoxtomi #9243 üzenetére
Az i5-re itt a válasz. Szóval megy az feljebb turboval. 6650 és GT540 közzül én az 540-et venném, de a teljesítmény különbségük nem számottevő. A 2GB videó memó szerintem nem elírás. Itt konkrétan még nem tette ki az AMD, de látható, hogy egy rakat 5xxx-es atihoz, tehát előző generációhoz is már 2giga volt.
-
Maddoxtomi
tag
Sziasztok!
Szétnéztem acer téren is ismét. ezt találtam ami nagyon bejött. Jó áron van 17"os kijelzővel. Ami érdekelne, hogy ez:"AMD Radeon ®6650 2GB" ez elírás , vagy van 1GBos és 2GBos verzió is? Illetve, hogy a Core i5 2410M (2.3GHz, 3MB cache, Turbo, HyperThreading) proci az alapból pörög 2.3GHz-en és erre jön még rá a turbo boost, vagy 2.3 az már a maximum amit tud?Jah meg még lenne 1 olyan kérdésem is, hogy itt néztem a VGA-kat és ez a 6650es (74.) kicsit alacsonyabb pontokat kapott mint 1 nv 540es (69.). Ez mennyire érezhető ez az eltérés, sokat számít?
-
Bikkrom
senior tag
Szerintem mi másfelé érdeklődünk. Amiről Rizsoval meg T-unittal beszélgettünk az ez a 2 gép: Acer 5742G Lenovo Y560 Gamer. Erről a kettőről beszéltünk mint 150 alatti legjobb teljesítményűek. Ha a VGA is fontos.
-
Numspa
tag
válasz lockdown90 #9238 üzenetére
Munkáról volt szó. Tudsz nekem olyan munkát mondani, amihez a videókarija gyenge lenne?
-
sasa134
addikt
sziasztok,
HP Probook 4520s/4525s tulaj(ok)tól kérdezném: bill világítás nincs, ugye?
Köszi előre is
Avanti Roma
-
Bikkrom
senior tag
Ez a 150k-s kijelentés teljesen igaz. Szóval mivel Unit meg én és sokan mások is 150 alatt tudunk csak venni 2 lehetőségünk van: kifizetjük a nyerő minőséget, szupergarival és a gép nem lesz jó arra amire akarjuk, vagy kifizetjük a kicsit "fapadosabbat" de tökéletesen jó lesz arra amire kell. Nálam az utóbbi a nyerő. Sokat programozok/fejlesztek/filmezek/játszok és nincs 150-nél többem gépre sajna. De ha a minőséget választanám nem lenne elég a gép a feladatokra. Valamit valamiért.
Ui.: és sajna tényleg ritka 150 alatt a GT540. Konkrétan csak az Acer. Sőt a "lenovo 5730assal" gépen kívűl nincs is semmi jobb teljesítményű cucc játékra 150 környékén vagy alatt. Ergó ezekre a dolgokra nincs választékunk. Ez van. Mondjuk ezért is várunk jelenleg többen is, hátha mozdul valami 150 körül és alatt.(Szerk.:látom ezt már T-unit is kommentelte. Nagyon egyre gondoltunk. )
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
Annyira nem gyakori jelenleg egyetlen 1db acer gép van 150k alatt.
Igen láttam itt aprón nemrég 145k-ba hd5730+i3-as 2év garis lenovo-t annyiért másik bestbuy, ha még él a dolog persze...
Igazi erő+thinkpad T/W minőség mindig is 500k fellett kezdődőtt kérem, ugyanolyan ez mint egy szuperautó, álom kategória.üdv.
-
rizso
addikt
Eddig ugye az volt, hogy nvidia nem tudott az 5650-nek ellenfelet adni, egyszerűen nem nagyon volt nvidia kártya olyan áron olyan teljesítménnyel, mint az 5650.
Mondjuk a GT540 sem olyan gyakori 150k körül, de ha nagyon kell, akkor ott van az 5730 (ami szintén nem egy mindennapi kártya, kb. az Y560-ban találkoztam sak vele ebben az árketagóriában).Na de akkor ezek szerint te is érted, amit akartam mondani, hogy egy erős+minőségi gép már nem 150k
-
T-unit
őstag
válasz petike2014 #9231 üzenetére
Nekem tudom h nem érne, előbb lőnék el annyi +kreditet asztalimba. Szóval 140-ért 540m-es acer a nyerő amint játék is kell notiba. 2-3órát mennek ezek az átlag dedikált vga-s csodák, de aksitól is függ.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
Jó embernek mondod mégha tudom nem csak nekem szól...mint írtam korábban is van mostani acerem mellett is elfekvőben egy T43-am szóval pont tudom mire gondolsz/mi a minőség egy ropogós műanyagcsodához képest, szóval képbe vagyok én is ilyen téren mind2 "fronton".
De tény ha egy 540m-et i3-al tudnak 140be is szórni, kérdem én a nagy kérdést, ati ezt mért nem lépi meg mobil részlegen mikor épp előbb írtam direktbe asztalinál simán pariban van nv-vel, lásd csúcskategóriás hd6990 is milyen jó áron megy gtx590hez képest...üdv.
-
petike2014
aktív tag
Üdv.
Ismételten írok, több szempontot is figyelembe véve, de továbbra is a véleményeteket kikérve (én szeretem az acert, tegyük hozzá):
Acer 5750G core i7-2630qm gt540m 4gb 500gb stb... 235e (ilyen tudok nettoért 190-be venni)
Acer 5742G core i3 380m gt540m 4gb 500gb stb.. 140e bruttóban
HP DV core i3-2100 6770m 4gb 500gb ujjlenyomat, beats audio stb... 240eEzek maradtak, ér e 50e-t az újabb 57xx acer illetve a core i7 (2. gépnek kell, net + multimédia és játékra is lenne használva ( az új játékokat mindig kipróbálom) elég a med-high szint mindenben natívban szűrő nélkül)
A HP 100e-t sztem biztosan nem ér, de várom a véleményeteket, a keret 250e max.ui: az akkuidő lemaradt, na az viszont fontos, legalább 3-4 órát menjen azért el.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Nem kötekedés, de egy kicsit mohók vagytok Azért ne várjuk már el a gyártóktól, hogy a legújabb gépeiket egy 6770m szintű vga-val 100k-ért adják...Azért nemrég még ott tartottunk, hogy egy 5470-nel szerelt gép került 130-140k-ba, az 5650-nel szereltek meg jó 200k körül mentek.
Azért az a 140k-s acer, hogy is mondjam...oké, hogy GT540m van benne, meg a többi kompnens sem rossz, de nem minden a teljesítmény. Én a laptopomat azért veszem, hogy örömmel használjam, és egy ilyen acert biztosan nem szeretnék a "fapadossága" miatt.Osztrákoknál az i3-as dv6 700€, míg az i7-es verzió 800€ körül van, ami valljuk be: nagyon jó ár értük...
-
T-unit
őstag
Való igaz, konkrétan hirtelen a 6870m-el kevertem amire már viszont 100% igaz az állításom. 5670 szintet azért viszi kb-ra új 6770m.
Jobban belegondolva még 200k-t se szívesen adnék én azért a Hp-ért, nagykár így túl vannak árazva mostani hd6k-s mobil atik ellentétben a korrekt árazású asztali változatokkal ahol kőkemény harc folyik most minden árkategóriában nv-vel, mint a régi szép időkben.
Ez az új hd6650m se érne egy alap i3 mellett se többet 140k-nál, erre bőven 160-200k közt láttam a legolcsóbbakat is.üdv.
-
rizso
addikt
válasz Maddoxtomi #9221 üzenetére
Nekem volt dv5-öm, dv7-em (még ez is az ezüstös verzió), Argentos dv6-om, havernak CoffeBlack dv6 - szóval nem egy Pavilionnal volt dolgom. Igen, jogos lehet, hogy eltűntek a az érintésérzékeny "pavilion védjegyek", de ez legyen a legnagyobb gond (amúgy volt gond azokkal az érintésérzékeny gombokkal). Minőségben nagyon sokat javultak, elég csak a fém burkolatra gondolni, a hűtés is jobban átgondolt lesz az új szériában (legalábbis az egyik videóban erről nyilatkoztak).
Ugye nincsenek érintésérzékeny gombok, viszont a BIOS-ban be lehet állítani, hogy hogyan működjenek a funkciógombok: tehát be tudod állítani, hogy pl. a hangerő, wifi, BT, fényerő (stbstb) elsődlegesek legyenek, és így "gyorsgombként" működnek, nem kell mellé Fn-t nyomni (remélem érthető) - talán az XPS-eknél is így van már megoldva ez...Ha nem dv6-ot vettem volna, akkor N53 vagy XPS 15/17 lett volna (meg most már van samsung rf511, és nemsokára az acer is kihozza azúj TimelineX-et). És miért? Egy minőségi, fém(es) burkolatú gépet akartam, ami azért elég erős is, de még megfizethető számomra. A külső és a teljesítmény mellett fontos a jó hangzás, szép kijelző, jó webkamera, jó billentyűzet, jó hűtés - és remélhetőleg a dv6 ezeknek megfelel. A világító HP logo meg egyenesen a gyengém
jlaci63: az első "szigetes" billentyűzettel rendelkező gépem egy Asus N61vn volt. Azóta már több gépem is volt ilyen billentyűzettel, és nekem nincs vele gondom, könnyen rááll a kezem. Ahogy nézegettem a 2011-es HP workstation modelleket, már azoknak is szigetes billentyűzetük lesz/van, kb. olyan, mint a dv6/7-nél.
[ Szerkesztve ]
-
jlaci63
tag
Szerintem is jól néz ki.
Mint 10 éve csak Thinkpad felhasználó, nem tudtam volna másféle billentyűzetet elképzelni. A szigetszerűtől eléggé idegenkedtem.
Ma viszont pont egy Asus-nál próbáltam ki ezt a tipusú billentyűzetet, mivel a Probook-nál és a Toshiba r630-nál is ilyet láttam, és kíváncsi voltam a feelingjére. Az Asus-é meglepően kellemes volt, és jól is nézett ki.Chaser: Kössz a fülest. Végre sikerült egy Dell n5110 (Fire Red-nél hatalmas a felbontás [link] ) billentyűzetet szemügyre vennem. Hát.... talán nem véletlenül nem mutogatták. Így elsőre fenntartásaim vannak, főleg a touchpad-ot illetően, most már tuti muszáj élőben kipróbálni (a Power gomb viszont az bejön).
Olyan ez a touchpad, mint valami gagyi mobiltelefon hátulja
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
"Néztem én is ezt a 240k-s ati 6770-es hp-t, de sztem még annyit se igen ér azt nézzük 140k-ért alig lassabb 540m van(és az kőkemény 100k különbség), amúgy tényleg simán egy asztali hd5770/mobil 5850 szintjét hozza"
Ez nem igaz! A 6770 ddr5 jóval gyorsabb lehet egy gt540-nél, de egy desktop 5770 közelébe se ér:
mobil 6770: 480SP,128 bit, ddr5
desktop 5770: 800SP, 128 bit, ddr5
És akkor még az órajelekről nem is beszéltünk, valszeg textúrázók és raszterizálók arányában is jóval elmarad.Desktop szinten egy 20k alatti 5670 szintjét hozza, vagy egy kicsit megrángatott ddr5-ös 5570 szintjét ami15k, azok 400SP-sek de nagyobb órajellel.Notebook viszonylatban azért ez már szép,de desktopban nem zsebbenyúlós móka._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Maddoxtomi #9223 üzenetére
Mivel ddr3-as így jóval gyengébb. Valaki írta itt hogy vett, de a hűtéssel problémája volt, meg kell nézni kinti fórumokon, lehet csak biosfrissítés kellene neki.
-
Maddoxtomi
tag
Az új Dell xps l502x gépekről mi a véleményetek? Külsőre jobban bejön mint a dv6 ; viszont a GeForce GT 540 milyen az új dv6os vgajához képest?
-
Maddoxtomi
tag
Most ahogy keresgéltem az új dv6ról videókat youtubeon belefutottam jópár régebbi kiadásba. Nekem sokkal jobban bejött a design, jónak tűnt a felső sávban lévő érintésérzékeny hangerőszabályzó, wifi kibe kapcsoló stb. Az új kiadáson ez sincs meg :S
Nekem ezek összessége elvette kicsit a kedvemet, nagyon várom már a teszteket, remélem a teljesítmény kárpótolja a látványbeli hiányosságokat -
rizso
addikt
válasz Maddoxtomi #9217 üzenetére
Szerintem meg pont, hogy jól néz ki a billentyűzet, és csak jókat írnak róla...Touchpad körül van világtás, és azt hiszem egyes modellekben a backlit keyboard is elérhető (lesz).
Távirányítót nem hiszem, hogy adnának, már az ez előttiekben sem volt "beépített", max külön tv-tunerrel együtt volt távirányító...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kor84
csendes tag
válasz lockdown90 #9218 üzenetére
szerenék kicsit játszani is (gta5, cod, dirt2) meg persze film, net, zene.... meg majd egy kis videó szerkesztés
-
Maddoxtomi
tag
Hát ez kiábrándító Nagyon - nagyon ocsmány a billentyűzete szerintem Minek ekkora térköz 2 billentyű közé?! Ez már csúnya, és szerintem nem is szükséges. Csak a touchpad körül van világítás? billentyűzeten nincs? vagy csak nem látszik? És ehhez nem adnak már távirányítót? (az nagyon bejött)
[ Szerkesztve ]
-
kor84
csendes tag
Sziasztok!
egyszerűen nem tudok dönteni ....
szerintetek melyik a nyerő ezek közül?
http://www.ipon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n5110_fekete_128207/175392
http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=12979&category_id=745&option=com_virtuemart&Itemid=1
http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=PSK1LE-011006HU
várom az érveket...
-
dkface
aktív tag
válasz lockdown90 #9192 üzenetére
i3-350 , 4gb ram
jah és köszi ktommy91 megvagyok
-
rizso
addikt
válasz Maddoxtomi #9210 üzenetére
youtube-on azért van már pár videó, engadget-en is van róla pár használható kép
-
jlaci63
tag
Pont ez a bajom az n5110-sel, hogy egy épkézláb képet nem tett fel a világhálóra még senki, pedig már 2 napja hülyére gúvad a szemem, mert tetszenek a paraméter/ár arányai.
Se a billentyűzet nem látszik rendesen, se a képernyő. Videót is csak egyet láttam, de ott lehet nem is ez volt, mert nagyon csillogott, és krómozott keret volt a billentyűzet körül.
Ma körbejártam Kecskemétet, egy darab sem volt sehol.
A fentebb linkelt oldalon szálcsiszoltnak tűnik, mintha a Probook-ra hajazna, ami egyébként a legkomolyabb alternatíva lenne, mivel a Toshiba R630, ami perpill a legjobban bejön a design szempontjából, már elég drága.
Aktív témák
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6