Aktív témák
-
energy_
senior tag
Sziasztok most hétvégén venném ezt a notit de megint olyanokat olvastam a hűtésről hogy teljesen elbizonytalanodtam ilyen árban windowsal van valami hasonló teljesitménnyel?
vagy windows nélkül 100-110ért,iponon 107ért láttam egy ilyesmi acert,de akkor honnan tudnék olcsón widowst beszerezni? 125 lenne a max -
energy_
senior tag
válasz [Scofield] #13698 üzenetére
az nem je volt hanem sj (de amit késöbb linkeltek sv az jobb) azokkal nincs gond a je a kerülendő
-
energy_
senior tag
válasz [Scofield] #13645 üzenetére
jah igen acerből van rengeteg de mivel packard bellt kizártad gondoltam acert is
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
válasz [Scofield] #13643 üzenetére
ez jó lehet bár erről nem sokat tudok csak azt hogy amiket leirtál azoknak megfelel
szerk:iponon átnéztem az összes gyártót amit irtál 170ig és ez az asuson kivűl mást nem találtam
talán még ez jöhet szoba
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
válasz Yeap11 #13628 üzenetére
nem igazán,elég rossz csillogós műanyagból van,ez meg szerintem aluminium de valaki majd javit ha nem,és a videókártya sokkkal erősebb,proci meg játéknál annyira nem számit,i3 is bőven elég
szerk:logouton most irt róla valaki tesztet,ott sincsenek túl jó véleménnyel róla
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
válasz Chaser #13478 üzenetére
más választásom nem nagyon van mert játék is fontos és az fujival nem kivitelezhető
mind1 egyik erkélyen van olyan tekerhető cucc aminek most nem jut eszembe a neve,akkor majd ott használomszerk:vagy van olyan matt gép amiben hd5470 vagy jobb van? az még annyira nem számit gamernek
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
válasz runner 125 #13396 üzenetére
keresőbe beirod találsz pár posztot ahol felsorolják a gyengeségeit,itt van pár amire emlékszem: műanyag,gyenge kijelző,törékeny zsanér és ezek szerint a bill is.
-
energy_
senior tag
válasz runner 125 #13394 üzenetére
igen.5010-5110 széria nem igazán ajánlott
-
energy_
senior tag
válasz TomBoy1986 #13289 üzenetére
esetleg még ez is szoba jöhet,a g6-al ellentétben ez mindenhol matt(kivéve kijelző) kicsit gyengébb vga viszont kicsit erősebb proci,kisebb hdd és 1el kevesebb ram,de van hozzá w7 (ami nekem kell mer ezt veszem pár napon belül)
szerk:sorry csak amd
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
Sziasztok igy most már a vásárlás elött pár nappal megkérdezem hogy van ennek alternativája? link
hasonló árban és teljesitményben,w7-tel,min2év garival(ezzel acer kizárására céloztam de ha van belőle besbuy meghallgatom ) -
energy_
senior tag
válasz nagylebowski #13116 üzenetére
játékban és minőségben biztos
többen vettek már fórumon ilyet és mindenki nagyon elégedett vele
szerk:meg addigra az ára is lemehet 180-ra mivel még elég új
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
válasz nagylebowski #13107 üzenetére
jaja én is y570et mondom dellt élőben néztem media marktban és hát.... elég csúnya
szerk:játéknál proci másodlagos és y570ben a vga jóval erősebb
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
sziasztok extreme digitalról tapasztalat,vélemény? iponon egy 20assal megugrott a g62 ára igy edigitalon venném 120ért,bár nem nagyon tartok tőle mer elég ismert bolt de még semmit nem vettem ott igy gondoltam megkérdezem
-
energy_
senior tag
válasz Chaser #12629 üzenetére
mert gyengébb proci de rájöttem mégsem merem bevállalni a kockázatot 5470 és 6470 között mennyi különbség van ? mert akkor van a p6100 hd5470es g62 és a p360 6470es g6 windows nélkül amit még valahonnan bekéne szereznem meg még az is ellen szól hogy fényes mig a g62 matt
szerk: meg g6ot még nem tudtam megnézni élőben,vagy 3 mediaban kerestem de sehol :S
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
válasz Chaser #12597 üzenetére
aszonta radium hogy ha megjön a noti mindent leellenőrizhetek amit akarok szóval nagy baj nem lehet,mondanátok pár dolgot hogy mire figyeljek oda? pl billentyűzet festés rögtön kiszurom vagy nézni kell vmit?
szerk:amugy ha festett a bill annak milyen hátrányai lehetnek? illetve a g62 1 év garija nemzetközi nem? mert akkor elvileg azzal se lehet probléma
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
sziasztok,ha p360 megfelel egy p6100nak akkor ez játékra még jobb választás lenne: link
vélemény? -
energy_
senior tag
válasz Chaser #12494 üzenetére
akkor szerinted mi legyen? annyira nem tudok dönteni,annyira nem lenne fontos a játék csak néha néha lövöldöznék egy kicsit és szeretnék minnél erösebb procit
acerről vmi vélemény? mert az se lenne rossz csak oda ugye kell még 2 év gari meg 2gb ramszerk: azt én is láttam haverom athlonos g62jén hogy magától lejjebb vesz a proci ha nincs használva de az akkuidő annyira nem lényeg inkább a melegedéstől félek és néha még az övé is elég forró volt akkor az inteles milyen lehet?
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
válasz Bikkrom #12483 üzenetére
igazából csak cs-re és wolfesnteinre kellene és azt se szeretném ha pár év múlva elavult lenne a proci,sima netezés közben van lényeges különbség egy jobb i3 és a linkelt amd között? és az új i3 van valamelyik 120 ezres notiban? vagy ha nincs te mit ajánlanál?
szerk:ntone állitását vki alátámasztaná? mert ha igaz akkor az tényleg jobb választás
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
sziasztok egy AMD Athlon II P340 2.20GHz és egy i3-350m proci között milyen különbségek vannak,mert notit szeretnék venni 120as árkat.ban és a hp g62 esett a választásom már csak egy jó konfigot kéne találni,jó lenne vmi időtálló ami 10 év mulva is használható(ha addig egyben marad) éppen ezér néztem ki ezt és ezt,utóbbi minden szempontból jobb de nem tudom mekkora különbség van a 2 proci között ha nagyon durva akkor i3asat venném+2gb rammal,de viszont játék is fontos lenne és az amd-sben ott az ati is
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
válasz kételkedem #12172 üzenetére
esetleg ez én ugyan ezt veszem csak i3mal és radeon nélkül de ugyanennyiért van i3as radeonos fekete verzió radiumnal (win7el) csak sanszos hogy külföldi lokalizációs ezért inkább biztosra megyek
-
energy_
senior tag
hello te se tudod hogy a vásárlás után mennyi időn belül lehet megvenni a gari kiterjesztést? mert ha ráérne késöbb akkor most jobb gépet tudnék venni,meg azt se értem hogy van 4ezer ftos 3 éves kiterjesztés meg van 20ezer ftos szintén 3 éves,meg láttam milliosakat is
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
nah megnéztem ddr3 és 1066os kell bele akkor ez jó lesz bele ugye?
-
energy_
senior tag
Sziasztok a hp megvásárlása után mennyi idő van még a gari kiterjesztésre?
-
energy_
senior tag
Sziasztok hp-ra lehet venni garancia kiterjesztést? és ha igen mennyiért?
-
energy_
senior tag
Sziasztok most olvasgatom hogy vannak problémák a radiummal,én ott tervezek venni egy hp g62-t előfordulhat hogy az is külföldi lokalizációs vagy mittomén ?
-
energy_
senior tag
Sziasztok 100 körül most mi a menő?
-
energy_
senior tag
válasz lockdown90 #9989 üzenetére
a 237 ezres helyet kéne belinkelni lehet mindjárt meg is teszem
-
energy_
senior tag
válasz lockdown90 #9911 üzenetére
igazándiból a 4gb ramos volt 230 és annak emelték az árát ami most drágább mint a 8gbos mert az akciós,szal ami most 240 az 8gbos a 4gbos pedig 242 ultra editionél még van ajándék táska+egér
és lenne egy olyan kérdésem hogy i7hez elég 4gb ram? mert az ultra "csak" 30al drágább viszont ahoz csak 4 mig a gamerhez 8gb ram van
-
energy_
senior tag
válasz lockdown90 #9908 üzenetére
meiket emelték? nálam ugyanannyi gamer 240 ultra 270
Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB Töltő nincs benne az árban kompatibilis Új ára A Lenovo
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
- HP Fibcom L850-GL Ára:7000 Forint Kompatibilis modellek (gyártói oldalról): HP EliteBook x360 1040 G