Aktív témák
-
GTheo
tag
Várom a reakciódat, tesztedet az Y570-ről, kedden érkezett meg a Laptopszalonba, akkor 1 db volt, én voltam az első aki megnézte
Nekem tetszett, de azért nem hoztam el, mert nem volt még benn USB 3.0 :\
Kíváncsi vagyok, a dv6 után mit mondasz majd rá, én is egy dv6 és egy Y570 között vacilálok... -
Devid_81
félisten
Akkora nem kell, mert majd lesz amikor terepen dolgozom a géppel, ez legalább "kisebb" helyet foglal.
Itthon meg max rálököm külső TFT-re.
Meg akkor már az anyagiak is emelkednének erősen.Szerk: (#11895) Z86: rendben, akkor nem kell dedikált VGA, annyira nem is hiányzik, legalább nem melegszik jobban a gép.
Bár gondolom ezeket már teljesen kikapcsolja a rendszer ha nincs szükség rá.[ Szerkesztve ]
...
-
Z86
őstag
válasz Devid_81 #11893 üzenetére
A lejátszáshoz nem kell erősebb.
Viszont megjelent a fórumon néhány olyan vélemény, hogy a dedikált VGA szebb képet ad, mint az integrált. Nem tudom ez mennyire igaz, de a PS miatt talán érdemes utánanézni.
Az emachinest én mindenképp hanyagolnám, egyszerűen vannak náluk jobb alternatívák. -
Devid_81
félisten
Én ezekről annyit tudok, hogy ACER beugrós kategória az emachine.
Nah persze ettől még lehet jó, strapás stb.
Mindenesetre akár az is szóba jöhet ha valakinek van velük tapasztalata.
Még annyi kiegészítést tennék hozzá, hogy napi szinten kell photoshopozzak, HD/FullHD filmeket vigyen, de ha jól sejtem az intelnek ez az integráltja már viszonylag erős.
Kellhet ezekhez nekem erősebb VGA?...
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #11885 üzenetére
Hopsz a linket elrontottam, tehát az ACER link
Szerk: (#11886) dkface: Elnézést egy fontos dolog kimaradt, kellene a HDMI mindenképpen, mert rá lenne kötve a TV-m
Szerk x2: Van rajta hdmi?Oksi, nem lestem rá a típusra neten, de egy Dell vs Fuji?
Hmm lehet lemaradtam valamiről?
Eddig féltem a Fujiktól, mert igen rosszak voltak...de az újakkal nincs tapasztalat.[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, illetve megerősítésre!
Úgy néz ki eladtam a gépem nagy részét, még nincs lefixálva DE kellene egy notebook mindenképpen helyette.
Két gép tudása közel hasonló, de márkában van "némi" eltérés.
ACER Aspire 5742
Ezt mindenképpen bővítenem kell (később) még 2GB rammal, kb 5000Ft
DELL Inspiron N5010
Ezt viszont nem kell bővíteni, nagyobb a HDD, 3év gari...de drágább is.
Utóbbira talán van egy kis nagyker kedvezményem, pár ezressel olcsóbb lenne.Szerintetek melyiket?
ui: anyagiakban nem vagyok épp eleresztve, eladtam kutyámat, macskámat, szomszéd veséjét, hogy meglegyen a pénz...
...
-
palcika11
csendes tag
A Radiumon kívül láttatok máshol Sandy Bridge-es i3 HP dv6-ost? (amilyet Rizso is tesztelt). Nem nagyon találok, csak i7-est. Mit gondoltok, várható a magyarországi forgalmazása a közeljövőben?
Még mindig vacillálok a fenti illetve az y570 között, bár ha a HP nem nagyon lesz kapható itthon, akkor egyértelmű a döntés. -
rizso
addikt
válasz badika #11882 üzenetére
Ma a 2. vizsgám után felszaladok a pécsi laptopszalonhoz, és ha meggyőz, no meg készleten is lesz, akkor el is hozok egyet. Y560-at vettem tőlük, minden rendben ment, és itt Pécsen ők szervizként is működnek - persze mindent nem csinálhatnak, de egy egyszerű takarításért vagy átvizsgálásért nem kell Pestre küldenem...
Cardea: szép álmok...sajnos nem képesek belerakni azt a minimális összegű, ám igen praktikus kis megoldást
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Cardea
csendes tag
Ööö... az y570-nek háttérvilágításosos a billentyűzete?
Toshiba Qosmio x770-10x
-
rizso
addikt
válasz szeszab #11878 üzenetére
Amiért én a Lenovo mellett döntöttem:
- erősebb vga
- jobb hangszórók
- multimédiás gombok
- jobb webkamera (állapotjelző leddel)Acerben erősebb a proci, és azt is megkockáztatom, hogy jobb az összeszerelési minősége. Ha nem számítanak a fenti érvek, akkor lehet, hogy jobban jársz az Acerrel.
Engem az ilyen kis apróságok is érdekelnek. Szeretem, ha pl. a hangerőt egy gombnyomással/érintéssel tudom állítani, és nem kell Fn+kurzoroznom.Garanciáról nem írok, mert van, akinek pár nap alatt megfordult az acere, és olyan is volt, hogy a Lenovo-ra egy hónapot kellett várni...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
badika
tag
válasz szeszab #11878 üzenetére
Igen a vga elvileg sokkal jobb, benne illetve az acert a garanciáztatása miatt húzzák itt le egy kicsit szerintem. Az y570 egy multimédiás gamer gép, jó hangszórókkal (szerintem), az 5830tg az nem egészen ez a kategória. Egyébként én is az i3-as y570-es és az i3-as 5830tg között vacilálok.
-
szeszab
tag
Biztos hülyeséget kérdezek, de most mitől olyan nagy szám a Lenovo Y570-e. Az tény,hogy jól néz ki, de ilyen áron i5-ös procival szerelt gépeket is kapni. Vagy a videokartya miatt jobb mint az általam kinézett Acer 5830Tg? Érdeklődök, és nem kötekszek mielőtt bárki is belém állna.
-
Maddoxtomi
tag
Sziasztok, Dell XPS szériának van valami ismert hibája? Akinek van tapasztalata a géppel leírná a pozitív és negatív tapasztalatait?
-
szeszab
tag
Sziasztok!
Még mindíg laptop vásárlás előtt állok, és úgy fest,hogy eddig az Acer Aspire Timelinex 5830TG, i5, 4GB, 750 GB Winchester, GeForce GT 540M 2GB áll nyerő helyzetben. De nem nagyon ismerem ezt a videokártyát. A mostani játékok elmennek ezen a konfiguráción, vagy ahhoz gyenge a gép? A másik kérdés,hogy ha nem ez a laptop,akkor mit tudnátok ajánlani 200ezer környékén. Legfőképpen játékra, netezésre, filmnézésre kellene, de fontos szempont az akkumulátor is,mivel sokat utazok.
-
badika
tag
Laptopszalonról jó illetve rossz tapasztalatok? Lehet, hogy vennék tőlük egy y570-et. Ennek a lenovonak milyen a garanciája? Hiba esetén jönnek és viszik, vagy nekem kell eljuttatni a szervízbe? Vidéki vagyok és gondolom Pesten van csak szervíz
-
-
Z86
őstag
válasz Integrale #11805 üzenetére
Ez az adott típustól függ.
Szervizháttér szempontjából inkább a Lenovo és a HP, az acer a cseheknél javíttat.
De minden gyártóval előfordulnak jó és rossz tapasztalatok ilyen téren. A lényeg, hogy legalább 2 de inkább 3 év garival rendelkező gépet vegyél (bővíteni is lehet).
Az asus részemről felejtős a szériahibás notijaival kapcsolatos negatív hozzáállása miatt. -
Integrale
veterán
Valaki #11805 ?
"Bad reklám is reklám too"
-
Chaser
legenda
válasz drzozo #11861 üzenetére
Nagyobbakban ok, itt lenne a művészet
Borote: Ha az optika nem kell annak helyére is ált-ban be lehet hackelni. /én pl alig használok optikát, W7 meg pendriveról is felmegy/. Persze hdd-hez usb rack is megoldás, 2k körül már van usb2-es, usb3-asok 5 körül..ha jl emlékszem van a gépen usb3, de végül is usb2 is elég, gondolom csak külső adattárnak használnád. Én is így tervezem
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Borote
addikt
válasz Chaser #11860 üzenetére
Gondoltam erre én is, de ezt sajnálnám... Így viszont azon gondolkozom, hogy veszek bele egy SSD-t, az eredeti HDD-t meg valami tokkal (gondolom lehet kapni), külső meghajtóként használnám
SSD-re megy az oprendszer, meg minden telepített program, a külsőre meg minden egyéb. Ha találok jó áron, akkor egy 120GB-osra még egy Linux is ráférne a Win mellé[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz Chaser #11860 üzenetére
Privátban már válaszoltam Borotének, szerintem nincs, az alján ha megnézem, egy lecsavarozható fedél van, ha azt leszeded, konkrétan leszed az egész alját. Szerintem ebben a kis verzióban nincs (esetleg a dvd író helyére...), de a nagyobbakban elképzelhető, ennyire nem vagyok ebben szaki.
-
Chaser
legenda
-
drzozo
senior tag
válasz lacko22 #11858 üzenetére
Színvilág nagyon jó, tényleg, volt tapasztalatom Asus K52-höz, attól jobb, és szerintem az Acerekétől is. Egy multimédiás gombbal lehet váltogatni 3 opció között. JBL hangszórók pedig brutál tisztán szólnak, a térhatás is perfect.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Chaser #11855 üzenetére
Akkor az itteni utólsóban valami egyéb speckó cucc van, amit nem lehet utólag bővíteni? Mert van benne optikai is, HDD is, illetve valami, amit RapidDrive-nak hív - na én itt gondoltam arra, hogy ez egy bővíthető hely lesz, aztán sanszos, hogy rosszul
-
Chaser
legenda
válasz andrea_1224 #11812 üzenetére
Lattitude e5520, 4 év üzleti gar, kb 185k-tól indul az alapkonfig. Szép alu fedlap, belül műanyag de szép és háttérvilágítós a bill. Esetleg vostro 3550, ez pár ezressel drágább alapverzióban, ugyanakkor erősebb. Gar viszont 3 év üzleti. Alu burkolatos gép, bronz, ezüst és piros fedlapos verzióban..utóbbi gondolom tetszene. Ilyen "frankó" piros. Árat nem mondtál, lehet ennél éppen olcsóbban is jó gépet venni ami elegáns, pl probook 4530s 143k-tól.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
dwelablack
tag
-
T-unit
őstag
válasz pr05p3c #11846 üzenetére
Hát ha vki 450k alatt tud Mo-i boltból jobb vételt ennél, arra én is kiváncsi lennék, lévén azért egy mobil hd5870 gddr5-el mai napig simán hozza az asztali 5750 szintet ami azért már nem egy gyenge vga. FullHD filmeket pedig még szép ilyen cpu+vga(+hdmi) mellett röhögve viszi. Még annak ellenére se rossz vétel gémer célra h msi, asus tök ilyen gépet árul kb mai napig 400k körül.
üdv.
-
drzozo
senior tag
válasz drzozo #11829 üzenetére
Élményindex, klikk!
Bad Company 2, high details, multiplayer, akadásmentes, alig melegszik. -
venta94
csendes tag
Üdv!
Olvastam hozzászólásodat a fórumon, hogy laptopot keresel, ha gondolod nézd meg az enyémet, előre is köszönöm:
http://hardverapro.hu/apro/elado_msi_notebook_gamer_extrakkal_debrecenben/hsz_1-50.html
-
T-unit
őstag
válasz Borote #11841 üzenetére
"semmi komolyra nem használná, csak egy kevés netezés, dokumentumolvasás. "
HD filmeket nem említett, de nyilván akkor meg olyan GPU-sat érdemes nézni, 90k alatt is akad már 1-2ilyen, hdmi kimenettel: [link] Nem egy csúcsmárka, de legalább van rá 2év gari. Illetve ha szimpatikusabb van 1év garis HP is ennyiből(ellenben hdmi-t nem ír).
üdv.
-
pr05p3c
tag
Apámnak kellene egy laptop 15" körüli képernyőmérettel, igazából semmi komolyra nem használná, csak egy kevés netezés, dokumentumolvasás. Néztem az iponon az ilyen kategóriájú gépeket és teljesítmény szempontjából simán elég lenne az olcsóbb 80-90E Ft-os gépek valamelyike. A kérdésem az lenne, hogy ebben a kategóriában melyik márkát lenne érdemes megvenni(packard bell, msi, acer, vagy még van ott a 90 ezret alulról karcoló hp és dell is)? Vagy esetleg valami konkrét ajánlat is jöhet olyan gépről ami ebben a kategóriában van és másnak már bevált.
-
pvt.peter
őstag
válasz enterchen #11834 üzenetére
enterchen: engem pontosan az érdekelne, hogy mi a termék és modellszám...
ASUS N53SV .................
tehát ez a leírás a lapos alján van egy kis matricán, ami azon van, minden kellene
természetesen szoftvertermékkulcs nem kell
pontos tájékoztatást kérnék ezzel kapcsolatbana reged eléggé friss...
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
GTheo
tag
Lenovo Y470-ről mit lehet tudni? Elvileg egyszerre jött volna ki az Y570-nel, de nincs még Mo.-n
Árban is neten hasonló, USA oldalakon ugyanannyi az ár az i3 és a gyengébb i5-nél is...
Y570, dv6 6-ezres széria i3 vagy i5, vagy Dell XPS L502x-3 között vacilálok, de a 14 colos gépek nagyon tetszenek, ezért nagyon jó lenne az Y470... -
drzozo
senior tag
válasz Cardea #11832 üzenetére
Nem horpad be, ott már a bal oldalt lehet erősebben nyomtam a videó készítésénél a kelleténél, sehol nem horpad, nem mozog. A zsanérokkal sincs semmi baj, megtartja a kijelzőt, írás közben is!!! Szinte hideg levegőt fúj ki, de most sajnos nincs időm tesztelni, tanulnom kell, este felteszek egy Bad Company 2-t, majd azzal kipróbálom. Akkor csinálok élményindexet, meg egy 3Dmark06 tesztet is, addig türelem.
(gcegyetem meg elég nagy fail, szakadok )[ Szerkesztve ]
-
enterchen
csendes tag
válasz brownus #11738 üzenetére
én most vettem Asus n53sv-t és pont a Rádiumnál.
Mire vagy kíváncsi? segítek bármiben szívesen!@Pvt.Peter: kérted, írjam le, milyen volt a vásárlás menete.
Semmi különlegesség nem volt benne. Másnap mehettem a notebook-ért, teljesen korrekt kiszolgálás volt, helyszínen leellenőriztük a szériaszámot is. Nemzetközi garancia van a gépre, Asusnál lehet neadjisten szervizeltetni. Amúgy ez a konfig meg csak náluk volt elérhető - szóval zsíííír.
JA meg kaptam kedvezményt jövőbeli vásárlásra is- bár ezt remélem nem kell terveznem egy hamar.
szóval tök pozitív volt minden számomra. -
-
drzozo
senior tag
válasz T-unit #11830 üzenetére
Nem first, mert megemelkedett náluk az ára, hanem PC-WEBSHOP. Nagyon segítőkészek voltak! Tegnap délután telefonon rendeltem meg, mára érkezett meg, ez elég gyors.
Ja, és most, hogy nyomogattam a gombokat, találtam benne egy olyan opciót, hogy a VGA-t kiportalanítja a saját ventilátora. Ez elég hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Lenovo Y570 videók:
A hadarásért és egyéb hibákért előre is bocsánat, remélem tudtam segíteni!
Unboxing and first boot - Part 1
Unboxing and first boot - Part 2
Unboxing and first boot - Part 3 -
T-unit
őstag
válasz csokicsiga31 #11825 üzenetére
Ha pedig ennyiből nem jobb egy 200k körüli gamer noti+erős pc, akkor minimum legyen a hd5870 szintű vga, sajnos még hd6970m-es gépet se láttam egyelőre sehol 450k alatt itthon egy gépbe se, ugyhogy max ezt venném. Proci 3D alatt 2,9ghz-en dolgozik és ugye ez már 4magos.
Borote: Bírom németek tele vannak barebone kis notigyártó cégekkel már jópáréve, mi meg itt szopunk kb a nagyvállalatok drága+elavultabb termékeivel. Mikor érnek ezek el végre ide(gari miatt ugye).
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Borote
addikt
válasz csokicsiga31 #11825 üzenetére
Itt egy egészen pofás darabot válogathatsz össze Kb 1650 euróig mehetsz el. De remélhetőleg linkelnek a többiek más ilyen oldalt is
Esetleg még itt is -
T-unit
őstag
válasz andrea_1224 #11822 üzenetére
És akkor még nem a full fekete Thinkpadokat linkeltem...azok még milyen "nőiesek".
Amúgy a gép, nem újraértékesített, bolti ára 300-400k között mozog mint láthatod is, kb 100k-s engedményt adnak azzal h pl. valahol mint kiállított példány állt 1-2hetet mondjuk, illetve a bill külföldi de +10-20k-s költségért bármikor cserélhető, még úgyis marad bőven a kedvezményes árból.
Sajnos -igazán- minőségi gépet manapság, max 300k-ból én sem tudok/ismerek, pláne így ami kifejezetten nőies, mondjuk kérdezném is ma már mi számít annak? Full rózsaszín, meg lila kinézet legyen, ugyanmár, üzleti életbe is nem egy hölgy használt lattitude, thinkpad, elitebook gépeket mert ők sem műanyag hulladék kategóriát akarnak a 300-400k-s pénzükért, teljesen érthető. szerintem le kell adni akkor a minőségi igényből, és kapásból van.
Ja Sony Vaio van még ilyen asszem, ott is nézelődnék helyedben.üdv.
-
andrea_1224
csendes tag
-
andrea_1224
csendes tag
válasz T-unit #11815 üzenetére
Köszi a linket!
A gép felszereltsége szerintem elég jó (bár meglepődök ezen a hatalmas, 320Gb-os tárhelyen - de persze ez bővíthető).
Viszont ezt találtam a linkednél alul: "újraértékesített "újszerû" termék, melyre a gyártó az eladás idõpontjától számítva vállal 36 hónap garanciát (az akkumulátor és a töltõ csak az elsõ évben garanciális). ---- na én ezekkel mindig nagyon szkeptikus vagyok, bevallom.
Külsőre nekem kicsit rideg, férfias, üzleties! Úgyhogy nem igazán passzol az egyéniségemhez. Valami egyedibbet keresek! "Tökéletes Nő"-kategóriát legyen szép, vonzó, de nem kihívó, és mindemellett okos és gyors -
drzozo
senior tag
Megérkezett az LENOVO Y570, a videókat épp töltöm youtube-ra, aztán linkelek!
-
T-unit
őstag
válasz csokicsiga31 #11819 üzenetére
Lássuk akkor mennyit szánsz rá max, mert gamerből se mindegy h 200, vagy épp 500k a keret.
üdv.
-
csokicsiga31
csendes tag
Hello,
Komoly felszereltségű gamer-gépet szeretnék! Már van egy elképzelésem, de érdekelne, Ti még mit dobtok ajánlatba.
kössz előre is!
CscS -
T-unit
őstag
válasz Kaláka23 #11816 üzenetére
Most kénytelen leszek közbeszólni, de egy full műanyag csodát a sokszínűsége ellenére se ajánljunk már, mikor mint látható azért ki lehet fogni 300k alatt is szinte csúcskategóriás minőségű üzleti gépeket boltból. De igazából élőbe kell ezeket látni, használgatni, és mindjárt tudja is ember miről beszélek, olyan ez mintha átlag ford focus-t ajánlanál C klasse merci helyett, ha így érthetőbb a mire gondolok, én inkább utóbbit vinném haza ha már megtehetem.
Halo: Ha esetleg bolti átvét van úgyis tökmindegy lenne nekem. Értemegyek, kifizetem, azt viszlát, garit lehet kapásból gyártón keresztül intézni, bolt is ugyanoda küldi.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Halo
senior tag
mobilx vagy ipon?
előbbinél 245,5e a dv6-6001EH, utóbbinál cirka 255e szóval egy tízessel drágább...
de... és itt bújik meg az ördög, ugye.mobilx boltról van vkinek jó/rossz tapasztalata?
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Kaláka23
csendes tag
A Dell Inspiron esetleg? van több méretben is ha jól tudom. És sok színben Vagy az Asus EEE kagylósa is szép, bár az picike, gondolom nem érdekel annyira.
-
T-unit
őstag
Pl. HP 8540p + ramot bővíteném 2x4gb-ra benne.
Szerintem mindkét nemnek szép, igényes, üzleties megjelenésű: tesztüdv.
-
Kaláka23
csendes tag
LACKO22-már feltöltött egy képet az Y560-ról, ami nekünk is van, igen, nekem is ilyen, semmi különös. Picit valóban ujjlenyomatos, de én ezen a problémán én már mondjuk túl tettem magam egy hónapnyi érintőképernyős telefonhasználat után
Amúgy minden rendben vele, mi nagyon szeretjük, jók a hangfalak is! -
Kaláka23
csendes tag
LACKO22-már feltöltött egy képet az Y560-ról, ami nekünk is van, igen, nekem is ilyen, semmi különös. Picit valóban ujjlenyomatos, de én ezen a problémán én már mondjuk túl tettem magam egy hónapnyi érintőképernyős telefonhasználat után
Amúgy minden rendben vele, mi nagyon szeretjük, jók a hangfalak is! -
andrea_1224
csendes tag
Sziasztok,
szeretnék egy komolyabb gépet venni, kb 300-ig bezárólag! Mivel munkaeszközöm is lenne, fontos, hogy a külleme igényes, exkluzív, komoly és nőies legyen. A munkámból adódóan folyamatosan fut a Corel, Photoshop, úgyhogy a kivitelezés mellett nagyon fontos az erős processzor és a memória! Sajnos a mostani gépem ugyanis ezeket egyszerre már alig bírja. 13' alatt nem gondolkozom, leginkább normál méret körüli kijelző érdekel.
Nagyon örülnék néhány hasraütés szerű ajánlatnak!
Köszönöm
Andrea -
Bikkrom
senior tag
válasz timarakos96 #11810 üzenetére
Asus K53SV
Acer 5750G
Acer 5820TG
Dell N5010
Ezek ott körül vannak és az újabb játékokon is elboldogulnak ha nem is fullon, de medium környékén. Az acerekre 1 év gari van, az asusra 2, a dellre 3. De a dellről nem írtak sok jót... Meg egy generációval régebbi a kártyája és a procija. Habár ez sebességben nem észrevehető. Az 5820TG meg a K53SV ha jól tudom fémmel erősített, tehát masszív gépek. Válogass.[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
timarakos96
csendes tag
Üdv.Egy laptopot szeretnék venni ami max 150ezer ig terjedhet árba. A segitségeteket szeretném kérni h milyen tipusu laptopot vegyek.Általános dolgokra szeretném hasztálni pl.internetezés játékok(nem az ujakra gondolok)
-
spyduck
nagyúr
válasz SeniorTilla #11808 üzenetére
Az újakat mostanában 2év garral adják bár lehet azért, mert a HP-nál sok carepack beragadt....
-
veterán
-
veterán
Jól teszed, ha ATI párti vagy, mert az intel gma-tól az atinak sokkal szebb képe van. Igazából ez is integrált vga, azaz a chipset része, mint az intel gma-k, de mégis jobb, és a tapasztalataim szerinte jóval szebb a képe is.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Borote
addikt
válasz dwelablack #11804 üzenetére
Szia,
Ha processzor igényes feladatra kell, és csak 20e a felár (még 40-50 is szokott néha lenni), és tényleg kihasználod a +2/4 mag erejét, akkor megéri.
-
Integrale
veterán
Hali!
Notebook vásárlás előtt állok. Leginkább az érdekel melyik márkát ajánljátok az ASUS, Lenovo, HP, és Acer négyesből?
Leginkább mint márkára vagyok kíváncsi, szárvízháttér, garanciáztatás menete és plusz bonyodalmai (nincs az országban szerviz stb)
Illetve melyiket tartjátok megbízhatóbbnak, tartósabbnak/ellenállóbbnak ?válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv
"Bad reklám is reklám too"
-
dwelablack
tag
Hello,
egy kis segítségre volna szükségem:
Melyik kombót találjátok ésszerűbb megoldásnak?i5 (2410m) & GF 525m (1Gb)
i7 (2630q) & GF 525m (1Gb)nem játékra kell, inkább java/c# fejlesztés.
Egyébként egy 20-as van köztük, megéri szerintetek azt a felárat csak a proci tudása?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
Z86
őstag
Most, hogy a Siemens kiszállt a cégből, és nem húzza le a Fujit sokat javult a helyzet. A típus minőségéről csak jókat olvasni, a használók elégedettek, ezért ajánlom.
Az acerra a +2 éves garikiterjesztés +20k kiadás lenne, szóval szerintem a Fuji jobb választás, ráadásul matt kijelzővel is elérhető az A jelű változat (az AH csillogós burkolatú és kijelzőjű) -
Davcy
tag
Szia,
köszönöm a választ! A Fujiban valahogy nem bízom nagyon, még régen volt pár ismerősnek és elég sok gond volt velük. Megbízhatóbbak lettek, vagy kifejezetten az ajánlott egy jobban sikerült darab? Én ezt találtam:[link]. Csak az 1 év gari és az USB 3.0 hiánya nem tetszett... Jobbnak tartod az Fujit?
Köszi,
Davcy
-
viko81
csendes tag
válasz Maddoxtomi #11800 üzenetére
gyártóspecifikus self diagnostic progi (bootolásnál kell ált. kiválasztani) dellnél pl: boot menü/
- ezzel ki lehet szűrni nagyobb hibákat.dos: memtest86 (memória)
windows:
- hd sentinel (hdd , tud s.m.a.r.t /self monitoring, report / )
- dead pixel tester ( le kell futtatnod manuálisan R/B/G/W/Bl re , kép alapján látod hiba)
- Jscreenfix (ua. test + ez javítani is tud)- AIDA64 : (hw/sw infók, stability test ,monitoring, hw info, tesztek)
Aktív témák
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6