Aktív témák
-
Torry
addikt
Akinek van g570-ese, főleg a GH érdekelne, b960-as cpu-val, írna pár sort, hogy tényleg annyira jó mint amennyire ajánlják itt?
-
Torry
addikt
Sziasztok!
120-as keret lenne, illetve alatta, ha van érdemleges, lánynak, bár talán annyira nem számít a külcsín.
Gondolom b960-as gépek között kell nézelődnöm. Ilyen árban gondolom 15.6-osak mennek, netbook túl kicsi, legalább 12-es méret kellene.
Teljesen alap felhasználás, játék nélkül. Szóval film+net+office stb.
Ami lényeges, hogy abszolut megbízható legyen, szóval valami tartósabbat keresünk.Előre is kösz!
-
Torry
addikt
válasz GaborGh #30808 üzenetére
Én is megosztanék egy gondolatot, Lenovo n200-t (anno nagyon ajánlották itt) vettem, mai napig megvan a gép, teljesen bírja a strapát, nincs vele gond, DE kiderült, hogy a venti szériahibás(mindegyik gépnél előjön), pár hónap után talán csapágyas lesz,a lényeg az, hogy furcsa a hangja. Ahol most szolgál a lapos nem egy nagy probléma,de én anno megőrültem a hangjától csendes szobában.
-
Torry
addikt
Azt, hogy 4 éve szolgálja, azért írtam, mert itt nagyon nemszeretitek az asus-t. Tesómnak 5 éve van, össz-vissz a touchpad ment tönkre, minden más tökéletes. Nem azt mondom, hogy full minőségi gépek, de annyira nem rosszak szerintem mint ahogy beállítjátok őket.
Szóval akkor újra:
Max 150-ért sok garanciás, 15-ös laptopot, basic feladatokra, ez is legalább 4 évig menjen szépen. Lenovo, Hp, Dell ha ebben az árkategóriában van nem consumer gépük.Köszkösz!
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Havernak kellene gép, max 150-ért.
Igények:
15-ös kijelző
Legalább 4gb ram
Hdd 500 körül
Game maximum CS: Source, COD2, ezek viszont nem lenne rossz, ha futnának normálisan, 100+ fps mondjukElőző gépe egy Asus volt, 4 évig szolgálta.
Kösz! -
Torry
addikt
Notebook vásárlással érdemes esetleg várni karácsony utánig esetleg újévig, vagy nemigen változnak az árak?
Az egyik kinézett modell már eltűnt a boltokbol, a másikkal nem szeretnék így járni. -
Torry
addikt
válasz GaborGh #27725 üzenetére
Mindenképpen megvárom, mert amd driverek a legtöbb teszt óta már többször frissültek, valamint 4 fizikai mag az csak 4 fizikai mag, a két vga egy szinten van a legtöbb játékban, ahol meg nem, az szerintem driver probléma, amit nyilván tudnak javítani.
AMD oldalon ott van az undervolt vagy esetleg az overclock.
Kivárjuk a dolgot. Remélem ezalatt a 1.5-2 hét alatt nem ugranak az árak. -
Torry
addikt
Sziasztok!
Ki melyikre és miért voksolna?
Asus k53ta A6-al, 4gb ram,500gb vinyo
vagy
Asus k53sv i3-al,gt 540m-el,3gb ram(ez bővülne),320gb vinyo
Valószínű mind2 mellé menne egy külső 500gb-os vinyo(van itthon csak rack-t kell venni), de az i3-as mellé mindenképpen.
Szóval a vége inkább az, hogy i3-540m vagy a6-6720g2 a jobb párosítás. Gondolom belső-külső felépítésben nem különbözik a két gép.[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
Bármit vehetsz itthon, annak 1 évig itthon kell biztosítani a garanciális dolgait, szóval Kínába nem sokat kell mászkálnod. Ráadásul az Aldi nem megy innen sehova szerintem soha.
ON:
Melyik gyártónak van nemzetközi garija? A következő évben úgy tűnik, hogy nem nagyon leszek itthon, ezért lehet nem ártana ilyen szempontból gépet nézni. -
Torry
addikt
válasz coleen #27441 üzenetére
Csáó!
Ha olyan keveset hordozod, akkor simán mehet a 15-ös is szerintem.
Egy 13-14-es általában több tízezerrel drágább és ha nem hordozod, akkor felesleges a kisebb méret.
Numpad fullosan egyéni preferencia függvénye, ha eddig nem használtad, valószínűleg nem fogsz átszokni rá, hacsak nem számokat kell felvinned excelbe stb. -
Torry
addikt
válasz GaborGh #27423 üzenetére
Most voltam aldiban, meglestem üvegkalitkán keresztül.
Külsőre abszolút nincs vele gond, acer, asus minőségnek tűnt.
Nagyon foglalkoztat a dolog, mert korrekt spec alapján, ráadásul ugye ott az eredeti win 7 és ami a legzsírabb a 3 év gar. Nagyon gondolkozós.
Nem tudjátok egyébként, hogy egy a6-3400-essel és 6720g2-vel crossfire-olkodó asus k53ta mennyivel gyengébb nála?
Ugye 4 mag vs 2 mag, 6720g2 vs 555m. BF3 jó lenne, hogy egy 50-60 fps-t kihozvna magából natív felbontáson minimumon. Elvileg ezt az 555m már megcsinálja, csak ugye nem a kicsi i3-as intellel. -
Torry
addikt
Sziasztok!
Németországos rendelős dologgal kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy melyikek azok a laptopok, amikre nemzetközi garancia van?
Szóval melyik márkákból lehet válogatni? -
Torry
addikt
válasz pvt.peter #12864 üzenetére
Gépeiket külföldről szerzik be, billentyűzet vagy matricázott vagy szitázott, garancia nem tiszta teljesen = nem ajánlott. Olyasmi mint a radium.
Itt is érvénysül az a szabály, hogy ha ugyanaz a dolog jóval olcsóbb az egyik helyen mint a másikon, azzal van valami bajság. -
Torry
addikt
Rövid teszt a DV6-ról angolul:
Itt
Billentyűzetet valamint kijelzőt említették gyengeségnek. -
Torry
addikt
válasz petike2014 #9153 üzenetére
Nehéz a dolog, ebben a gépben picit kevésnek tartom az i3-t, hiába sandy, valószínűleg a vga-t kihajtja, viszont ilyen árba beleférhetett volna egy i5.
Más részről a 6770 erősebb jóval.
Jó lenne valami tapasztalat mind2 gépről anyaghasználat, strapa szempontjából, de ebben nem tudok segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
válasz petike2014 #9151 üzenetére
Neked kell eldönteni.
HDD bővítést egy külső vinyóval jóval olcsóbban megúszod, és 500-ra is kényelmesen elfér sok dolog.
Ha nem szerkesztéses melóra használod, szintén feles a 8gb ram, de még ezt is viszonylag olcsón lehet bővíteni.
Ami talán a leglényegesebb a vga. Kérdés, hogy mennyit akarsz/szoktál játszani.
290 szerintem rengeteg egy laptopért, túl hamar avulnak.
Adu: nagyon rossz egy olyan gépet használni napi sok órában, ami nem tetszik -
Torry
addikt
válasz lockdown90 #9147 üzenetére
Előttem is írták, egy valamit azért nem szabad figyelmen kívül hagyni.
Az i7-es kb 1.5 órát megy aksiról(youtube review-ok alapján!) pontosan az integrált gpu hiánya miatt, míg az i5ös verzió 6 órát is képes telepről menni!
5400 és 7200 között egyébként elég nagy a különbség. Nem tudom mostanában mennyire gyakoriak laptopokban a 7200-esek.
220 esetén meggondolnám a dolgot, mivel i5ös 4gb rammal 5730-al 160ért már van. 60e gondolom neked sem mindegy.
A lenovok egyébként jók nagyon, nekem igaz jóval régebbi n200-am van, barátnőm acerje már járt szervizben 1 év után, enyémnek 2.5 év alatt sem akar baja lenni, gombok nem kopnak, imádom azt a gépet.Egyébként most döbbenek rá, hogy 160ért mennyire erős gépeket lehet már kapni. Szeptemberben asszem beruházok egy sandy-sre, úgy is megyek ki erasmusra.
[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
válasz lockdown90 #9138 üzenetére
Én 4 gigával vagyok asztalin win7el, bad company 2 , crysis 2, mw2, és soha nem éreztem ram hiányt, kilépéskor azonnal előttem az asztal. Itt már inkább az számít, hogy 7200es vagy 5400es a vinyo.
Hamarabb avul el a gép többi része mint a 6gb ram. Én is az i7+6gb ramot ajánlom, de a processzorok pontos típusát is leírhatnád![ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
válasz lockdown90 #9125 üzenetére
Mennyi az annyi? Mármint melyikhez mennyit adnak?
Ami biztos, hogy a ram bővítés JÓVAL olcsóbb mint a cpu csere, főleg i7-re. -
Torry
addikt
Sziasztok!
Melyik márka kínál manapság világgaranciát?
Nyáron megyek ki Amerikába, megragadnám a lehetőséget, mivel jóval olcsóbban lehet hozzájuk jutni. Viszont garancia nélkül nem szívesen vállalnám a dolgot.
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? -
Torry
addikt
Sziasztok!
Havernak meghalt a laptopja, úgy döntött inkább újat vesz.
A keret 150-165.
15ös legyen, illetve minimum 320-as hdd, kis játék is lenne rajta, alapvetően régebbiekkel, valamint minimum 2 de inkább 3 év garancia!
Előre is kösz!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11