Hirdetés

Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz kiskekko #34848 üzenetére

    Az Acerre a +1 év garancia a képzelt egykét ezer helyett 13 ezer forint... 2 évre pedig 20-23k, mielőtt még ilyen olcsóságokban gondolkodsz.
    Lehet, hogy az Acerre futárgarancia van, csak azt nem tudod akkor még, hogy a futár az egyenesen a csehországi Brno-ig viszi a gépet, aztán onnan vagy visszajön egy hét múlva, vagy egy hónapig ott üdül. Speciel ez az egyik gond az Acer gépeivel. Ráadásul ha egyedi, nehezen reprodukálható a hibád, akkor lehet, hogy munka nélkül visszaküldik.

    Biztos, hogy erre az E5420-ra gondolsz, amikor azt mondod, hogy a 'Dell melegszik'? Mert az N szériás Inspironok valóban melegednek, de az más tészta. Ez viszont egy Latitude, ég és föld a különbség!

    De ha nem hiszel nekünk, őszintén, miért jössz segítséget kérni? Arra az Acerra és Asusra nem fogjuk azt mondani, hogy hurrá, jó vétel...
    Ha meg muszájnak érzed az erős videokártyát egy kicsi gépházba, akkor a Z570-t vedd :)

    Amit a Latitude-nél kapsz a pénzedért, az 3 év helyszíni, NBD garancia, magnézium ötvözet külső, belső - ilyen apróságok. Egy notebooknál nem csak a hardver a lényeg, sőőt, sokkal fontosabb, hogy milyen az összeszerelés, anyaghasználat, support. Az a Dell nincs túlárazva a képességeihez képest, sőt, az egy baromi jö vétel az áráért!

    doser0717: örülj neki, hogy nem volt dolgod a garanciával. A G szériás Asust ha nem tűnt volna fel, szoktuk is ajánlani, sőt, még az N-eset is megemlítjük, hogy legyen választék. Bátyámnak is van egy 3 és fél éves működő G szériás MSI-je, a G széria többnyire jó szokott lenni, de az emberek itt nem G-s MSI-t szeretnének venni.............
    N5110: dedikált kártya nélküli változat? :) Mert akkor talál helyette az ember matt kijelzős gépet is.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák