- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
V.Stryker #34597 üzenetére
És ez mennyire hangos? Alapjában véve passzív hűtésű megoldást kerestem, de ha ezek sem robbantják le a dobhártyám, akkor elgondolkozok rajta
Mennyivel tud többet ugyanez drgábábban (Zalman, Cooler Master)? Mert azok bőven 10K fölött vannak, ez a Belkin pedig csak ~6K...
-
apuc
őstag
válasz
V.Stryker #25932 üzenetére
Köszi ,le lettem beszélve,de legalább nem szívok...
Már csak azt kellene tudnom mit vegyek 150k körül otthonra/ nem szempont a hordozhatóság,starapa/csak a billentyűzet lesz ütve rendesen/viszont DVD nézés,fotók áttöltése netre,otthoni 4-es Celeron 2.8-as 3 éves gépet cserélnék le valami nem gagyi laptopra....
Ki mit ajánl ezek után?
-
T-unit
őstag
válasz
V.Stryker #25920 üzenetére
Jó,akkor csak én hallottam eddig jó híreket L300 felől.Mondjuk tény én biztosra mennék, és lenovo,csak a komorsága miatt gondoltam jobb toshiba,de egyből ellenpélda.Haver ilyen kategóriás asusa is alaplaphibás volt,bár legalább 10nap múlva már használhatta is.
Én pl. lassan két éve használok egy hibátlan acert(kopp-kopp) mégse ajánlom ha lehet senkinek,mert ma már nem azt választanám -ha már van más is ugyanannyiba- .
loki22 : Gyártó:Qwerty Computer Kft
Asszem ilyet se vennék.Inkább cipelném a 14,1"-os HPQ 6510b-t e helyett,abba kapásból egy T8100-as van 140k-ért.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
V.Stryker #21432 üzenetére
Egy átlagos használatra elég egy Pentium 3
(AMD K7, P4-es) is, de ma értéktartóbb egy 2 magos proci és azt ki is tudod használni esetleg 3, de 4 -et vagy többet nem nagyon.
harry
Dell, Lenovo -t dícséri nagyon (egyetértek), nade ott is kialakúlt a cikk hozzászolásokban némi véleménykülömbség az Asus leértékelésével kapcsolatban.
-
T500
aktív tag
válasz
V.Stryker #17070 üzenetére
Ez attól függ, hogy mire kell, és mit akarsz vele kezdeni, az R61i, mint már említettem egy igénytelen munkagép, nincs rajta touchpad meg, sokak szemét szúrja a konzervatív kinézete (szerrintem nagyon ott van a kinézete). Drágább egy ugyenolyan tudású, mint egy Lenovo 3000. Ha szép de viszonylag megbízható gépet, akarsz, ami azért az átlag felett van akkor 3000 N200, de ha egy olyat, ami tulajdonképpen a SmallBusiness kategória egyik csúcsa, minden szempontból, ez főleg a tartósságra, meg a minőségre, hordozhatóságra, és minden egyébre vonatkozik akkor R.
De ilyen dolgokban is jelentkezik, mint pl a ThinkPad-et egy kis túlzással 7/24-ben használhatod akár több éven át. Meg a kis munkát szolgáló apróságok, amiket ilyen árban más nem tud.
Erre lett tervezve anno!Amúgy részemről egyértelmű: R
-
T500
aktív tag
válasz
V.Stryker #17015 üzenetére
Szóval komolyra fordítva a szót egy ThinkPad amiben dedikált VGA van és azoknak a követelményeknek meg is felel amit leírtál nem nagyon létezik nettó 180 ezer Forint alatt, ennyi pénzért max egy Acert kapsz attól ne várd el, hogy strapabíró legyen. Ha mindenféleképpen max ennyi pénzt tudsz rászánni akkor Neked egy R61i a megoldás, de az bizony X3100 lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest