Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
atibácsi2 #25933 üzenetére
Te most az Intel® GMA X3100 -ra mondod,hogy erős???
Az egy sima intel, megosztott megmóriával. Egy alap vga, semmi több.
Ha megbízható, strapabíró noti kell munkára, akkor nézd meg ezt. Ebben sem egy csúcs a vga, de legalább újabb,mint a másikban van, jobb és újabb proci, nagyobb hdd és mégis csak egy Lenovo. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
atibácsi2 #25928 üzenetére
Árát és felszereltségét tekintve...főleg az aksit és a vga-t nézve, nagyon jó vételnek számít.
Kérdés az,hogy bevállalsz-e ennyiért egy Acer-t, vagy beéred egy jobb minőségű,de szerényebb felszereltségű pl. Lenovo-val.
Én nem vagyok ennyire elvakúlt szörszállhasogató. Szerintem elég nagy a verseny a noti piacon, hogy egyre jobb minőségre és megbízhatóságra törekedjenek azok a gyártók, akik régebb hanyagabbak voltak. Én azért némi bizalmat érzek irántuk. Lásd. autópiacon régi Dacia 1310 és most a Sandero...de ez az én véleményem.(Dacia-t nem vennék,de attól még nem sz@r.
)
Aktív témák
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB DDR4/512GB NVMe SSD/13"3 FHD, IPS,Touch, Matt/WIN11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD IPS/Chrome OS
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest