- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- iPad topik
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Aktív témák
-
tuskooo
addikt
válasz
zoleegyerek #20692 üzenetére
Az utóbbi inkább.
-
tuskooo
addikt
válasz
zoleegyerek #20681 üzenetére
Na igen, sajnos ilyen ez. Notebookstore.hu-n nézd meg a renew HP gépeket, jó árban vannak, ott talán találsz ennyiért nem integrált videokártyásat.
-
tuskooo
addikt
válasz
zoleegyerek #20679 üzenetére
Lehet, hogy akkor jobb lenne egy strapabíróbb gép, nézz esetleg Lenovokat, esetleg HP-kat.
-
tuskooo
addikt
válasz
zoleegyerek #20677 üzenetére
Nem rossz sztem, amire kell, arra tökéletesen meg is felel. Sokat szállítanád vagy inkább asztali gép lenne?
-
tuskooo
addikt
válasz
zoleegyerek #20675 üzenetére
Ár meg márka nélkül nem nagyon lehet véleményt mondani róla, meg azt se írtad, hogy mire kellene.
-
-
tuskooo
addikt
válasz
Baloghbacsi #20574 üzenetére
Dual proci nem feltétlenül kell ezekhez, de sztem jól jön. 2g ram csak akkor kell, ha vistát akarsz használni.
-
tuskooo
addikt
válasz
Darth_Revan #20520 üzenetére
Feltételezem, hogy nem ok nélkül kezdett el vizsgálódni az nvidia. Szerintem aki biztosra akar menni, akkor is jobban jár, ha atit vesz.
-
tuskooo
addikt
válasz
philoxenia #20395 üzenetére
Laptop, mint mindig.
-
tuskooo
addikt
válasz
philoxenia #20391 üzenetére
Van, de hogy jön ez ide?
-
tuskooo
addikt
válasz
philoxenia #20348 üzenetére
Nem akarok túlzásba esni, nekem is Acerem van például, mégis semmi baj az összeszerelésével, úgy fogja meg az ember, ahogy csak akarja, bekapcsolva is dobálhatod ide-oda, viszont van FuSis emlékem is, az meg majd szétesett az ember kezében, szval azért nem árt adni a minőségre. Asusokkal is sajnos rossz tapasztalataim vannak. Valahol a középút az igazi
-
tuskooo
addikt
válasz
philoxenia #20344 üzenetére
Típustól függetlenül tartósabbak, jobban bírják a strapát, mint a többi gyártó azonos kategóriájú gépei. Nem árt, ha sokáig húzza egy több százezres cucc szvsz. Ettől még nem lesz a többi rossz, főleg, hogy vannak nagyon kellemes kivételek. Egyébként nem akartam leszólni az Asust, csupán jött a kérdés, hogy mi lehet a buktatója, ez lehet.
-
tuskooo
addikt
válasz
philoxenia #20340 üzenetére
Megnyugtatlak, egyik különösebb híve se vagyok, de az tény, hogy ebben a kategóriában az Asus közelebb van az MSI-hez, Acerhez, stb., mint a Lenovohoz.
-
-
tuskooo
addikt
válasz
Barett 50cal #20210 üzenetére
Nem kell sztem kizárnod, kicsit gyengébb minőség, de játékgépként teljesen jó, jobb választás, mint az MSI. Dell ATG...hát az minden, csak nem játékgép
-
tuskooo
addikt
válasz
Dying Fetus #19684 üzenetére
Ujjlenyomatolvasó szvsz.
-
tuskooo
addikt
válasz
philoxenia #19640 üzenetére
Már az a64-eseknél is volt ilyen, az c2duoknál is.
-
tuskooo
addikt
válasz
philoxenia #19635 üzenetére
Az Atom túl lassú, jól sejtem?
-
tuskooo
addikt
válasz
Szabolcs90 #19346 üzenetére
Gyakorlatilag mind1, hogy melyiket veszed, amelyik legjobban bejön.
-
tuskooo
addikt
válasz
parandroid #19124 üzenetére
Üdv a klubban
Én is így vagyok vele nagyjából. Mondjuk sztem aki nem használt hosszabb ideig még kis gépet, nem is nagyon tudja elképzelni, hogy milyen az.
-
tuskooo
addikt
válasz
scott_free #18918 üzenetére
Pavilionokra nincs magyar gyári garancia.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Külpolitika
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Dell Latitude 5280 - Intel Core i7-7600U - 16 GB DDR4 RAM - 512 GB SSD - 14" IPS LED kijelző
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest