Hirdetés

Aktív témák

• Sipi

addikt

válasz Sun #6341 üzenetére

1. A 17-es az nem laptop. Nem hordozható, nagyon nehéz.
    2. Ekkora méretben ha nincs rendes belső merevítés, szó szerint elhajlik a laptopnak látszó tárgy. MM-ben jártam már úgy ilyen csodával, hogy megemeltem, és olyat reccsent, hogy azt hittem, lelőnek a biztonsági őrök.
    3. Egy laptopot a legtöbb, anatómiailag korrekt ember max. kézhossznyi távolságról néz. (A laptop eleje a billentyűzet, odáig nyúlsz, hogy gépelj.) Ez a legtöbb embernél egy méternél is kevesebb. Ilyen közelről egy 17-es kijelző iszonyat nagy.
    4. Egy 17-es kijelzőhöz ilyen közelről mondjuk egy 1900x1400-as felbontás illik. (Különben nagyító nélkül számolhatod a pixeleket.) Ilyen vagy nincs, vagy iszonyat drága. Ráadásul a nagy pixelszám nagy fogyasztást is jelent.
    5. Nagy felbontást a notik nem annyira gyors videokártyája úgysem bír rendes fps-sel meghajtani. Ha meg lentebb veszed a felbontást a játékban, a tft panel tulajdonsága miatt undorító, "szöszös" lesz a kép minősége.

Hozzáteszem: mindez csak szerintem. Nincs, nem volt és nem is lesz 17-es kézközelben használható TFT-panelem.

Mások szemszögéből nézve van azért előnye is:

1. Minden haver előtt villogni lehet vele.
    2. Dicsekedhetek a haverok előtt, nekem mekkora.
    3. A lányoknak is mondhatom, hogy "és ez még csak az, ami kívülről látszik!"

Sipi

Aktív témák