- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Videokártya hőmérséklet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ott vásárolsz, ahol akarsz. Említettek egy üzletet, te mondtad, hogy ott meg sem nézheti a gépet vásárlás előtt, mire jött Akula, és megosztotta velünk a saját tapasztalatát, hogy márpedig ő megnézte, mielőtt megvette. Ami teljesen alapvető, ebben egyetértünk, nekem is szokásom az ilyesmi, és eddig soha nem is problémáztak vele.
Amit nem tudok, hogy honnét vettétek, hogy nem mutatják meg fizetés előtt, amit veszel? Ez milyen rémhír már?
Egyébként az MM nem vicc, ugyanazt kapod, mint bárhol máshol, ráadásul ők tényleg visszaveszik 3 napon belül, ha bármi gondod van, és tényleg szép nagy kiállított készletük van. Ha pedig te tudod, hogy mit akarsz venni, akkor az sem fontos, hogy ők nem értenek hozzá. Gond sehol.
Webshopokban is visszaküldheted a cuccot nyolc napon belül, gyakorlatilag indoklás nélkül, tehát így a webes vásárlás is nyugodtan szóba jöhet. Csak a visszaküldés költségét bukod.
Ráadásul egyes helyeken némi felárért garantálnak pixelhibamentességet monitorokra, nem tudom, hogy ez notebookokra is működik-e, még nem érdekelt annyira, hogy utánanézzek.
"Aki unott pofával odavágja nekem az árut, az feldughatja magának. Ne felejtsük már el, én adom a pénzt."
Ebben is egyetértünk. Ismersz valakit, akinek az a perverziója, hogy az ilyen helyeket keresi?
Szóval mindezek tükrében nem igazán értem, hogy hol tér el az álláspontod az általánostól, hogy mi ne fogadnánk azt el.
p
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Reklámblokkolók topikja
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged