Hirdetés

Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz amol #4981 üzenetére

Ott vásárolsz, ahol akarsz. Említettek egy üzletet, te mondtad, hogy ott meg sem nézheti a gépet vásárlás előtt, mire jött Akula, és megosztotta velünk a saját tapasztalatát, hogy márpedig ő megnézte, mielőtt megvette. Ami teljesen alapvető, ebben egyetértünk, nekem is szokásom az ilyesmi, és eddig soha nem is problémáztak vele.

Amit nem tudok, hogy honnét vettétek, hogy nem mutatják meg fizetés előtt, amit veszel? Ez milyen rémhír már?

Egyébként az MM nem vicc, ugyanazt kapod, mint bárhol máshol, ráadásul ők tényleg visszaveszik 3 napon belül, ha bármi gondod van, és tényleg szép nagy kiállított készletük van. Ha pedig te tudod, hogy mit akarsz venni, akkor az sem fontos, hogy ők nem értenek hozzá. Gond sehol.

Webshopokban is visszaküldheted a cuccot nyolc napon belül, gyakorlatilag indoklás nélkül, tehát így a webes vásárlás is nyugodtan szóba jöhet. Csak a visszaküldés költségét bukod.

Ráadásul egyes helyeken némi felárért garantálnak pixelhibamentességet monitorokra, nem tudom, hogy ez notebookokra is működik-e, még nem érdekelt annyira, hogy utánanézzek.

"Aki unott pofával odavágja nekem az árut, az feldughatja magának. Ne felejtsük már el, én adom a pénzt."

Ebben is egyetértünk. Ismersz valakit, akinek az a perverziója, hogy az ilyen helyeket keresi?

Szóval mindezek tükrében nem igazán értem, hogy hol tér el az álláspontod az általánostól, hogy mi ne fogadnánk azt el.

p

Aktív témák