- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
T-unit #26895 üzenetére
Most kényszert érzel h mindenkibe belekötsz?
Nem érzek kényszert, csak ha ilyen et írsz, hogy: "Támogatja-e azt az oprendszert driverileg amit szeretnél használni", akkor lehet hogy nem segíted, hanem hátráltatod.
De hogy megértsd Te is: Megnézi milyen rendszert "támogat", nem talál mást a support oldalon csak Vista-t (mert ugye a "support" témabeli körbejárkálásunk...). Akkor a javaslatod szerint ez a "noti csak Vistát támogat".
Ennyi. Szerintem ez eléggé félreérthető megfogalamazás.nem mindenki ilyen jó mint te.
Nem-nem! Már írtam, nem kell a dolgok mögé odaképzelni mást!!! Ez itt nem a "jóság" és "nem jóság" kérdése, de gondolom Te is megérted, amikor nem sértődöttségből reagálsz.
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 15ADA6 /AMD 3020E/8/512ssd/15/HD/amd/HU
- Thinkpad X1 2-in-1 Gen 9, FHD+ IPS érintő -500nit-, Ultra 7 155U, 16GB, 512GB, 4G LTE, gyári gar-ADP
- Asus R415JA /i7-10gen/16/512ssd/14/FHD/IPS/HU
- Asus ROG Strix G7 17,3" 144Hz / Ryzen 6800H / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Acer Aspire 7 - Gamer Laptop
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest