- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Jodanovich
senior tag
Csövi
volna egy nagy kérdésem...
adott egy noti ő---> MSI GX600PX-214 Gaming Notebook (T8100,3GB,250GB,NV8600,15,4"WXGA)boltbol tudnám 170 000 Ft ért venni 2 év garral...
Tudnátok ettöl jobb specifikációval rendelkező gépet mondani? kb ugyan ezen az áron?
köszi
-
RECK
tag
-
kisattila
csendes tag
Sziasztok!
sok Web / szerkesztés - torrent - film
közepes World, Corel, Photoshop...MSI Wind vagy egy normál notebook pl. Lenovo 3000 vagy Thinkpad R61e vagy ...???
azért mert olyan 120e körül gondoltamWind, mert van asztali gépem, meg nagyon tetszik.
Normál méretű notebook, mert ha veszek egy külső optikai valamit akkor már ugyanott vagyok... nem?köszi
-
RECK
tag
Hát az is előfordulhat, hogy nem 1*1 giga memória van benne, hanem 2*512. Valamint azt sem írja, hogy a 200 GB-os HDD (5400rpm), vagy lassabb. De szerintem 5400rpm.
Továbbá azt sem írja, hogy melyikben hány cellás akksi van.
De szerintem biztos van különbség.Persze az elírás sem kizárt
-
TGuru
tag
Toshibáknál mit jelent mondjuk egy tipuskülömbség?Gondolok itt arra,h pl van 2 gépük ami szinte ugyan annyiba kerül és csak annyi a külömbség névben,h L40-17R és L40-18W és tudásban elvileg az utóbbi a jobb és még is olcsóbb kinézetre meg totál ugyan az.So nem értem ezt.Meg Lenovonál is tapasztaltam az elöző kérdésemben is.
-
RECK
tag
-
harry
veterán
Szerintem ez a leírás inkább az 'asis' modellekre illik. Azok használtak, de felújítottak, ellenőrzöttek, és elvileg hibátlanok. Na most a renew elvileg teljesen új, vagy pár 1-2 hónapos, bemutató termi gép, amiket szerintem elég minimálisan használhattak, ha ugyan, és ugyan úgy át kellett menniük a HP ellenőrzésén. Nekik sem lenne üzlet a saját nevük alatt hibás terméket kiadni. Ráadásul az, hogy de lehet aztán 1,5év múlva elromlik, mindenre igaz lehet. Erre megveszed a 3év garit, aztán ha elromlik, akkor javítják is. Három év után pedig egy new és renew modell közti (esetleges!) 1-2 hónapos bemutatótermi használatból adódó különbség szerintem elenyésző.
-
TGuru
tag
[link]
Ez a tipus,h-h ilyen olcsó?Ahogy néztem ugyan ezen az oldalon ennél jóval többe kerülnek a coreduo-s N200-ok -
Chappy
tag
Sziasztok!
Engem macbook, ibook, powerbook vélemények érdekelnének. Megérí PC helyett? Hasznáéltan érdemes venni? Az az igazság, hogy 150-200k alatt vennék (akár jó minősdégiű használtat is), mert a winfossal a tököm tele van
Linux meg azon is megy. Milyen VGA van ezekben
Üdv.
-
TGuru
tag
A Lenovo 3000 N200 csak ezüst színben kapható?
-
TGuru
tag
válasz
Shongi85 #19076 üzenetére
szerintem is kicsit mindenkiben ott van azért a félelem,h most végül is honnan származik a gép meg ilyesmi,mert pl vannak az ilyen outletek,h szépséghibás v ez v az van vele és akkor oké olcsóbb és lehet kifogsz egy tök jót,de én úgy tudom,h volt már olyan,h rosszalkodott egy ilyen termék.nem ezekre gondolok,hanem pl tv-re.
-
yanna
addikt
Vshop-ban rendelhetők a Thinkpad új egyedei!
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok! Véleményt kérek erről a ACER notebookról!
Milyen minőségü ez a Aspire sorozat, és pontosan ez a tipus!Acer Aspire 5930G-733G25N (LX.AQ40X.239)
http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=8675
Intel Core 2 Duo
P7350 (3M cache, 1066MHz FSB) 2.1GHz
3GB (1+2GB) DDR2 memória, mely 4 GB-ig bővíthető
250GB S-ATA merevlemez meghajtó
15,4" WXGA
magas fényerejű (220-nit) Acer CrystalBrite™ TFT LCD, HD 1280 x 800 képpontfelbontás, 16:10 képarány, 8 ms HD válaszidő
8X DVD-Super Multi duplarétegű író
Mobile Intel® PM45 Express lapkakészlet
NVIDIA® GeForce® 9600M GT akár 2303 MB TurboCache™-sel (512 MB dedikált GDDR3 VRAM, akár 1791 MB megosztott rendszermemória*), NVIDIA® PureVideo™ HD technológia, OpenEXR High Dynamic-Range (HDR) technológia, Shader Model 4.0, Microsoft® DirectX® 10 támogatása
(* a rendszermemória méretétől függően) -
Shongi85
csendes tag
-
Shongi85
csendes tag
Tudom hogy az nVidia-k jobbak teljesítményben, de egyre több cikket láttam arról, hogy akár az összeset érintheti az a probléma a foglalattal és ha már áldozok arra, hogy a gép jobb minőségű legyen, ezt sem akarok kockáztatni
Különben már rég vettem volna egy überbrutál MSI-t
-
Shongi85
csendes tag
Nekem is az tetszik a legjobban, kicsi, és erős is, és a HD3650 már nem is olyan rossz.
De azért a régi kérdésem még mindig áll, nem tud senki 3670 vagy annál jobb Atival szerelt notit, Mo-on? -
RECK
tag
válasz
Shongi85 #19070 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Dell Studio minőségre olyan, mint az Inspiron.
Ha választani kellene, akkor leginkább az Asus. Ez a kategóriája elég jó.
"-drága Asus van olyan jól összeszerelt mint egy Dell pl?"
Hát ez függ attól, hogy a Dell melyik szériája. Az Inspirontol jobb szerintem.Szóval én inkább az Asusra szavazok
Persze én már csak a 14" miatt is elfogult vagyok, mert nekem fontos a hordozhatóság is. -
Shongi85
csendes tag
Pár kérdés:
-Dell Studio-val van már valaki ismerősének, a valakijének tapasztalata?
-drága Asus van olyan jól összeszerelt mint egy Dell pl?-ha nem számítana az ár ezek közül mit választanátok:
notik -
-
TGuru
tag
na most hallottam,h a megosztott memória nem jó pedig eddig úgy hallottam,h az jó most akkor mi a jó az osztott v a nem osztott?pl: 1Gb: 2x512Mb
-
T500
aktív tag
válasz
T1B3R1U5 #19053 üzenetére
A probléma velük, hogy a házuk nem annyira masszív, mint komolyabb társainak, aztán az Acer is használ már valamilyen merevítést a házaiban de nem az igazi, Kevés a fém benne, ami nem teszi merevvé ezt a kasznit.
A nagy gépeket így is nagyon macerás hordozni, de ha még nem is erős a váza, akkor még nagyobb a gond, ha valamihez odaütöd, ami nagyon sűrűn előfordul, még egy kisebb géppel is, vagy utázás közben megnyimják a villamoson buszon stb, akkor nagyon számít, hogy milyen erős a gép váza nos az Acer nem erős.
Ha erőset akarsz, akkor a sorrend, meg az ársorrend is ez:
Lenovo W700 még nem kapható: QUADRO
Dell precision QUADRO
HPQ 8710 W QUADRO
Dell Vostro 1700Az Acer-t ne erőltesd, ha tartós gépet akarsz, csak akkor lehet ajánlani, ha nagyon kell az a 18-s kijelző.
-
Shongi85
csendes tag
Nem tudjátok Mo-on T8300 a legjobb proci amit Toshiba A300-ba lehet rakni, vagy csak én nem találtam jobbal szereltet?
-
RECK
tag
válasz
T1B3R1U5 #19053 üzenetére
A Lenovo W700 nagyon jó választás lenne, csak annak az ára olyan 3000 dollár-ról fog indulni és szeptemberre várható körülbelül. Magyarországon olyan 600k-s árakat mondanák, talán több is picivel.
Én egy kevésbé erős gépet ajánlanák: HPQ 8710w
Remélem ez elég a céljaidra, de ha mégsem, akkor marad a T500 által említett típus -
T1B3R1U5
csendes tag
Szia!
Sajnos nekem mindenféleképpen hordozható gép kellene, mivel két város között ingázom.
Főként a modellezés miatt választanám ezt mert nagy a kijelzője.
És miért nem bírják ezek a gépek a hosszú időt és a hordozhatóságot?
Mondjuk a vonaton biztos nem venném elő, de a táskában sem lenne jó helye?
Köszönöm előre is a segítségedet. -
T500
aktív tag
válasz
T1B3R1U5 #19048 üzenetére
Az biztos, hogy egyedülálló a maga nemében, de az a gép csak asztalra való, és szerintem erre a célra ne notebookot vegyél. Ez sem igazán tervezésre van gyártva, inkább home gép, ami nem fogja a napi 8 - 10 órát bírni hosszú igejig. A hodozhatóságnál, meg végképp megbukott a dolog, az Acerek, még 14 - 15 " -os kategóriában sem túlzottan alkalmasak a hordozásra, nemhogy ebben.
Erre inkább Dell Precision, Lenovo W700 az alkalmas választás.
De ezek nem ennyibe fognak kerülni.
-
RECK
tag
Van a notebookokhoz hűtőpad, de állítólag ez sem olyan nagy segítség, mint egyesek mondják. 5-10, nagyon max tizenenpár fokot képes segíteni a gép hűtésén.
Esetleg itt olvasgathatszDe amúgy ha alapból rossz a gép hűtése, akkor tényleg csak a -5 fok lenne segítség,
csak az meg nem igazán tesz jót a gép többi alkatrészének. -
T1B3R1U5
csendes tag
Hy all!
Hozzáértőktől kérdezném, hogy mi a véleményük az Acer Aspire 8920-as modelljeiről?
Magamnak egy alap 2GHz-es procival rendelkező gépet néztem ki.
Nálam a fő felhasználási területe a 3d-s modellezés, effektelés lenne és fontos szempont nálam a hordozhatóság. Kíváncsi lennék a véleményekre a videókártyával kapcsolatban is, mert esetlek egy-két újabb fps játékot is szívesen kipróbálnék rajta.
Szóval az össz véleményre lennék kíváncsi.
Segítségeteket előre köszönöm. -
T500
aktív tag
Hmm..
Ha egy gépben sok a műanyag, akkor az nehezen is vezeti a hőt. Az alkatrészeket nem a meleg öli meg, hanem a körülöttük feltornyosult meleg levegő, ami nem távozik el megfelelő hatékonysággal.
A Lenovo 3000, meg a HP B több fémet tartalmaz, de ezek sem a hűtés bajnokai, de annyira ól hűtenek, hogy a gép tartós legyen.A legjobb hűtéssel a ThinkPad-ek rendelkezne, nem hiába mennek 5 - 6 évig.
Az MSI, olcsó ASUS, Amilo melegszik, mert a műanyag nagyon rossz hőelvezető. A másik, ha egy gépben sok a fém, akkor könnyebb, merevebb, és még a hűtése is jobb, ennek visznt ára van.
Na ezért olcsóbb az MSI, Amilo, meg társai. Ezért kapsz egy R61 árából, ami alapteljesítményű, már egy egész jó gamer MSI-t. Ami persze a melegedés, meg a gyenge ház miatt hamar tönkre mehet. Ha több fém lenne benne, akkor HPQ 8510 nek hívnák, vagy Dell Vostro 1500 -nak.
-
T500
aktív tag
-
FerNandor
őstag
válasz
SG3rg0 #19016 üzenetére
Pont ezt néztem ki én is!
A PH-s tesztet már 3-szor átolvastam, élőben is nyomogattam és engem meggyőzött.Ha minden jól megy hamarosan meg is vesszük.. csak nem tom, h hol
iponnál 216 volt webshopban, de most frissítik vagy valami és abszolút nem találom.
Itt helyben (pécsen) meg 239, 249 és 277-ért van
-
tothm
őstag
Sziasztok! Lenne egy olyan lehetőségem, hogy elcseréljek egy eee 900-at egy asus x51l-re! Szerintetek megérné? Pontos típus: x51l-ap08 Az miért lehet, hogy a googleban semmit se talál magyarul....? Ha esetleg nem tetszene mennyiért adhatnám el? PLS help! Köszi: Máté
Nah a pontos típus valszeg 008! Szerintetek? -
TGuru
tag
válasz
tuskooo #19030 üzenetére
és akkor mondjuk egy lenovo v hpq miböl van összerakva?ja meg ezáltal,h ennyi müanyag van benne mi hibásodhat meg meg mit értetek azalatt,h nagyon felmelegszik?pl az miért rossz,mert oké én a fujinál éreztem,h melegszik,de az annyiban zavart engem,h a lábam melegedett:S
-
RECK
tag
Az MSI tipikusan annak szánt gép, aki olcsón akar nagy teljesítményt. Én bármikor ajánlanák MSI-t Acer helyett. Egy jó barátomnak is MSI-je van
Én is gondolkoztam, hogy én is azt veszek, de nem vagyok egy gamer, nekem a minőség sokkal fontosabb volt. Inkább szántam még rá egy jó marok pénzt
Ja igen a minőség. Az MSI alapjában véve műanyagokat használ az olcsóbb szériákban, hogy a drágább gépei hogy néznek ki belülről azt nem tudom. A support az utolsó időkben sokat javult, de még mindig nem a legjobb az MSI szervízháttere. (persze sokkal jobb, mint az Acernek) Személyem szerint a probléma az MSI-vel annyi, hogy elég erősen melegszenek.
-
kalap24
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem notebook vásárlás elött állok és 2 jelöltem van, megpróbálom leírni a fontoabb paramétereket :
-Acer Extensa 5220-301G16MI: Intel Core Duo T2390 1.86 GHz (533 MHz, 1 MB L2), 250 GB S-ATA, 2 x 1 GB DDR2, Intel GMA X3100 (integrált)grafika, Intel® GL960 Express lapkakészlet, 6 cellás akkumulátor
[link]-Fujitsu Siemens AMILO Li 1718: Pentium Dual Core T2130 1,86GHz, 2048MB DDR2ram, 160GB S-ATA, DVD-RW, 3cell , ATI Radeon Xpress 200M , Chipset: ATI RC415ME + SB460
[link]A segítséget előre is nagyon köszönöm
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok véleményt kérek tőletek erről a notiról!
Előre is köszönöm!Toshiba Satellite A300-15A
Processzor:
* Intel Core 2 Duo T8100 2.1 GHz
Merevlemez:
* 250 GB SATA
Memória:
* 2 GB DDR2
Optikai meghajtó:
* DVD S-MULTI
Kijelző:
* 15.4'' WXGA TFT
Grafikus megjelenítő:
* ATI Mobility Radeon HD 3650
Akkumulátor:
* Lítium ion
Klaviatúra:
* Nincs adat
Pozícionáló eszköz:
* Érintőábla
Audió:
* Beépített 24 bites sztereó hangszórók
Szoftver:
* Windows Vista Home Premium
Bővítőhelyek:
* ExpressCard
Interfészek:
* 1 x váltakozóáram-bemenet
* 1 x külső monitor
* 1 x RJ-11
* 1 x RJ-45
* 1 x TV-kimenet (S-Video)
* 1 x i.LINK (IEEE 1394)
* 1 x mikrofon
* 1 x sztereó fejhallgató
* 1 x univerzális memóriakártya-olvasó
* 4 x USB 2.0
* 1 x beépített, 1.3 megapixeles kamera
* 1 x SP/DIF (optikai), megosztva a fejhallgató-csatlakozóval
Kommunikáció:
* WLAN 802.11a/b/g/N-tervezet
* LAN
* Modem
* Bluetooth
Egyéb:
* Nincs adat -
hatter
tag
Bocsika erről a renew témáról kissé lemaradtam...renew=angol bemutatott használt notebook amit újonnann adnak el vagy mi? és ilyen csak a Hp-nél lehet? kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest