- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Overtaker
csendes tag
válasz
dabgergo #15281 üzenetére
Itt sokat írnak róla, az utolsó egy hónapot érdemes visszaolvasnod.
1. Ezt igazándiból még nem teszteltem le (nem nagyon használom akkuról), de a fenti topikban erről is van info.
2. Igen, nekem nagyon tetszik, abszolút masszívnak tűnik, a top roll cage hiányát nem érzem, de az is igaz, hogy még nem ejtettem rá semmit, viszont a múlt héten mindennap vittem dolgozni bkv-val és csak annyi a gond, hogy picit nehéz, de a 15,4-es mivolta miatt ez nem meglepő, napi hurcolászásra inkább a 14-es az ajánlott. (a 14-es R61-esekben top roll cage is van)
3. A kijelző tükröződik, de nekem nincs bajom vele, nagyon szép képet ad, a natív felbontásban használom.
4. Ezzel megfogtál, majd megnézem (most az asztaliról írok), nem használtam még, csak annyit, hogy skype-on egyszer kipróbáltam egy 10 mp-re.
5. Teljesen elégedett vagyok vele, nem melegszik, nem hangos, gyors, össz-visz egy negatívumot tapasztaltam, ami valószínűleg az én vagy pedig a Vista hibája, itt leírtam. -
Overtaker
csendes tag
válasz
dabgergo #15260 üzenetére
Van benne kamera és mikrofon is, (Ilyen gépről írok éppen) de nem itt vettem, hanem az usanotebooknál. Szerintem nem az adatlap pontosságáról kell megítélni egy üzletet, bár azt én sem értem, hogy miért nem tudnak erre is odafigyelni, gyakorlatilag mindenhol vannak ilyen hibák.
-
Overtaker
csendes tag
válasz
Norbi.Sz #14991 üzenetére
A Business valóban downgradelhető, de nem ugyanazzal a kóddal mint ami a Vistához van, hanem igényelni kell egyet a Microsofttól és ez utóbbi nem olyan egyszerű folyamat, érdemes rákeresni a google-ben, sokan szívtak a dologgal.
Mod: és egyszerre nem lehet a kettőt használni
-
Overtaker
csendes tag
válasz
paramedic #14746 üzenetére
"TÁJÉKOZTATÁSUL KÖZÖLJÜK, HOGY 2007. SZEPTEMBER 1 -TŐL, ACER GÉPEK GARANCIÁLIS JAVÍTÁSÁT CSAK SZERZŐDÖTT PARTNERCÉGEK RÉSZÉRE VÉGZÜNK. MAGÁNVÁSÁRLÓK, NEM SZERZŐDÖTT CÉGEK RÉSZÉRE AZ ACER HELYSZÍNI GARANCIÁLIS SZOLGÁLTATÁST BIZTOSÍT CALLCENTEREN KERESZTÜL. TEL: 06 1 555 5200"
Tehát nincs itthoni garanciális szervíz magánszemélyeknek De párszor még belinkelheted.
-
Overtaker
csendes tag
válasz
asdasdasd #14477 üzenetére
Valamit módosítanod kéne a paramétereken, mert szerintem ilyet nem fogsz találni. Ha a "nem tönkremenős típus" tételt kiveszed még akkor is csak néhány Acer felel meg a kritériumoknak, de azokat én nem ajánlanám. A kritikus pont, amin majd mindegyik bukik, az 1400-nál nagyobb felbontás, ami már WSXGA kijelzőt jelent, és a 2,3-as proci. Ezek együtt a csillagokba (messze 300k fölé) emelik a szóbajöhető gépek árát.
-
-
Overtaker
csendes tag
-
Overtaker
csendes tag
válasz
hektor24 #13596 üzenetére
A két Thinkpad érdekes, hogy egy árban van, a Quadros egyértelműen jobbnak tűnik, én azt választanám ebből a 4-ből. De ha a fizikai strapabíróság kevésbé szempont, akkor lehet, hogy érdemes egy "erősebb" kijelzőre rámeni, természetesen némi plusz memóriával.
-
Overtaker
csendes tag
Öcsém USA-ban dolgozik, most rendelte meg ezt. Még a lehetséges itthoni gari problémákat belekalkulálva is durva az árkülönbség, a dollár most 160 Ft körül van, tehát kevesebb mint 160 ezerbe kerül kint a masina.
-
Overtaker
csendes tag
válasz
venember83 #12271 üzenetére
Igaz, kevertem az e-vel, viszont a belinkelten valóban nincs.
-
Overtaker
csendes tag
Nincs valami törvényi büntethetőség, fogyasztók megtévesztése vagy ilyesmi, erre, hogy Thinkpadként tüntetnek fel N200-asokat?
-
Overtaker
csendes tag
válasz
Overtaker #10336 üzenetére
Nem várt anyagi tényezők miatt lejjebb kell adnom az igényeimet, erről a gépről, erre (persze ram bővítéssel), mert elég sürgős lenne a vásárlás. Kérdés: a Thinkpad R és a 3000-es széria között mik a lényeges különbségek, a hivatalos oldalon olvasható marketing-jellegű meséken kívül? A 3000-es hogy áll biztonsági, megbízhatósági szempontból a Thinkpad-hez képest? Illetve minden egyéb információ érdekelne a második gépről.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Overtaker
csendes tag
válasz
#27070592 #10334 üzenetére
Én is szívesen olvasnék még arról, hogy hol érdemes venni a gépet mindenféle szempontból.
Más:
Én a jelenlegi állapot szerint ezt néztem ki magamnak, az lenne a kérdésem, hogy manapság a notik zöme 16:9-es képaránnyal van, ez viszont a hagyományos 4:3-as. Én azt gondolnám, hogy nekem mindegy, de van-e valakinek valamilyen észrevétele ebből a szempontból?
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Hibátlan,garanciás ASUS TUF gamer laptop Full HD 144Hz/Core i5 11400H/RTX 3050/16GB DDR4/512GB SSD
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest