- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
kulonc #45870 üzenetére
Az Intel® Core™ i3-330M processor több szempontból is jobb mint az Intel® Core™2 Duo Processor T6570:
1) újabb technológia, 32nm vs 45nm
2) L2 cache nagyobb, 3MB vs 2MB
3) az i3-ban van beépített I/O memory controller
4) az i3 is 2 fizikai maggal rendelkezik, viszont még van 2 thread-je is, tehát virtuálisan 4 magos, azaz bizonyos alkalmazások gyorsabbak alatta -
Darth_Revan
veterán
válasz
flash- #44668 üzenetére
Sok géphez nem adják külön lemezen az OS-t, pl ezek szerint ehez sem. Tehát csak a HDD-ről tudod telepíteni. De nem kell aggódni, te manuálisan készíthetel rendszer visszaállító lemezt, a gyártók ha nem adják külön lemezen az OS-t akkor szoktak feltelepíteni olyan programot amivel tudsz otthon csinálni magadnak. Ha megveszed a gépet javaslom kezd ezzel mielőtt netre kötöd/bármit feltelepítel.
1 hátrány van, mindenféle bloatwaret is lement, tehát ha feltelepíted lemezről később akkor ugyanolyan állapotban lesz mint amikor elsőnek bekapcsoltad a gépet. Jah és ne ijedj meg ha több mint 1 DVD lenne.
Nekem Asus gépem esetében pl 6 DVD lett
-
Darth_Revan
veterán
GMA4500-al pl a SIMS 3 nem igazán lenne boldog
Netto 110k-ért én az Asus K50AF-SX016D notebookot javaslom, van benne belépő szintű 2 magos CPU (AMD Athlon II M320), 2GB DDR2 RAM, 250GB HDD és DX10.1-es ATi Mobility Radeon 5145 512MB GDDR2.Viszont ha megengedsz egy tanácsot én még gyűjtenék 1 picit hozzá és 20k-val drágábban, netto 130.000 Ft-ért már van Asus K50AF-SX016D, amiben jó pár dolog újabb is
Pl árhoz képest elég jó CPU, Intel Core i3, 2GB DDR3 RAM, 320GB HDD és DX11-es ATi Moblity Radeon HD5470 1GB GDDR3
Személy szerint én az utóbbi mellett döntenék
-
Darth_Revan
veterán
válasz
#40835072 #43280 üzenetére
Én óvatosan ajánlanám ezt a specifikus modellt. A pontos neve G73JH-RBBX05 és a garancia nagy eséllyel nem érvényesíthető Magyarországon, mert az 1 év ami jár hozzá csak Best Buy-os garancia.
Kis szerencsével elég szép summát tudnak zsebre tenni tiszta haszonként 1 db után...ha nincs szerencséjük akkor 55.000 Ft-ot, ha pedig szerencsések (vagy 1 picit sunyiznak) akkor akár 120.000Ft-ot is
Szóval ha csak 55.000Ft-al számolnak akkor 65.000Ft-ot akár le is lehet alkudni....
u.i.: a leírást is óvatosan kell átnézni, pl írják hogy van benne Bluetooth, pedig nincs.
-
Darth_Revan
veterán
Lehet nem olvassa mindenkit az aprót, ezért itt is szólok, hogy egy, a világ legerősebb VGA-jával szerelt notebookot mai nap folyamán 285.000 Ft-ért már odaadom
(alap órajelen 3DMark06 1280x1024 11300 pont, 1280x800 12200 pont)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Sk8erPeter #38871 üzenetére
Attól Függ. Játszani szeretnél rajta? Mert ha igen, akkor én inkább a Fujitsu AMILO Pi 3560 javaslom, ami 150k-ért már kapható (azt hiszem Euronics-ban is). Őszintén szólva én eddig nagy ívben kerültem a FS márkát, de ennyi pénzért ilyen erős VGA-val szerelt gép elég jó ajánlat (kb 62%-al lenne gyorsabb játékok alatt mint amiket te néztél) és Acer-ből ilyen VGA-val szerelt gép 50k-val drágábban kezdődik
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #36331 üzenetére
Jah és a linkelt gépről itt egy bemutató is.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
ForRedGlory #36330 üzenetére
Ebben erősebb és újabb VGA van és jár hozzá OS is, ráadásul a gép maga DDR3 memóriát használ az Asus-al szembe ami még mindig csak DDR2-t, valamint erősebb akkumulátor jár hozzá, viszont kisebb HDD van benne és csak 1 év garancia jár hozzá alapból (bővíthető) az Asus 2 évével szembe.
-
Darth_Revan
veterán
Nem Dell-ek, de 210 körül vannak erősebb VGA-val szerelt gépek. Például:
15,6": TOSHIBA SATELLITE L505-111, Acer Aspire 5739G-664G32MN17,3": ACER Aspire 7738G-664G32MN LX.PFT02.110 ,
Alapból csak 1 év gari van rá, de a nagyobb kijelző miatt én az Acer 7738-at választanám munkához.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
nexus6 #31873 üzenetére
Sager egy eladó, a laptopok amiket árulnak átnevezett Asus, Clevo (főleg Clevo), stb gépek.
Az NVidia Geforce GT130M a kisebb alap órajelek miatt lassabb, mint az NVidia Geforce 9700M GT (tulajdonképpen ez egy magasabb órajelekre állított 9600M GT), viszont az ATi Mobility Radeon HD4650 meg gyorsabb mint a 9700M GT, tehát röviden:
GT130M<9700M GT<HD4650
Ha GT130M és HD4650 között kell választani, akkor HD4650.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
T-unit #31864 üzenetére
Jelen van Magyarországon a Clevo, mint forgalmazó, de nem hiszem, hogy segítenének egy külföldi eladótól vett laptop gariztatásában.
Bécsben nem tudom, hogy van-e Clevo eladó, azt tudom, hogy Linz-ben van.Sok megbízható Clevo eladó van Európában és néhányan a garancia mellé adnak Európán belül érvényes "pick up and return" szolgáltatást is.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
david11 #31861 üzenetére
Egész jó laptop az is, de 300k-ért én nem venném meg, túl gyenge az árhoz képest a VGA ami benne van.
Én inkább átugornék Ausztriába (vagy Németországból futárral rendelnék) egy Clevo M860ETU-t. 15" 1680x1050 kijelzővel, P8700 CPU-val, 2GB DDR3 RAM-al és (a lényeg) NVidia Geforce GTX260M 1GB DDR3 VGA-val, ami a HD4650-hez képest ~58%-al gyorsabb. Az ára (napi Ft értékétől függ) 322.000 Ft-nál kezdődik, de ha hajlandó vagy többet is költeni rá akkor kérhetsz nagyobb procit, több ram-ot, stb.. Azt a +22k-t simán megéri...feltéve ha neked fontos, hogy az árért a legjobban kapd (nem csak a VGA szuper benne, de maga a laptop minősége is 5*) és, hogy neked fontos-e, hogy (pl) a Far Cry 2 max grafikán 15 FPS vagy 30 FPS-el megy-e.Ha kell tudok ajánlani pár boltot (és hogy azokban a boltokban milyen néven fut ez a gép, mert változhat a márka+típus megjelölés).
-
Darth_Revan
veterán
Sajnos nem tudom
De meg is kérdezheted a program írója által nyitott topikban
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Machos #20973 üzenetére
Ha nem gond, akkor én mutatok egyet: Dell XPS M1530 Minőségben ugyanott van mint a HP amint linkeltél (sőt, inkább jobb), a VGA ami pedig a Dell-ben van (8600M GT 256MB DDR3 RAM-al) kb 3,5x gyorsabb, mint ami az általad linkelt HP-ban van, ami azért elég sok. Max annyi hátránya van a Dell-nek, hogy hasonló teljesítményű procival (mint ami a HP-ban van) kb 275.000Ft körül van az ára...viszont szerintem azt a +25k-t simán megéri, mivel a VGA miatt 3,5x gyorsabb.
Én tuti nem venném meg 250k-ért azt a HP-t. Legalábbis nekem ennyi pénzért kevés lenne ekkora teljesítmény ezért én 2 laptopot vennék:
175k-ért MSI GX600-at, ha spórolni akarnék (8600M GT VGA 512MB DDR2 RAM-al) vagy 275k-ért a fent említett Dell-t (8600M GT VGA 256MB DDR3-al), ha a minőségre is hajtanék a teljesítmény mellett. AKármelyiket választod, mind2 minimum 3x gyorsabb, mint az általad linkelt HP. -
Darth_Revan
veterán
válasz
tuskooo #20519 üzenetére
"Jah, nvidiát kerüld, ha nem akarsz gariztatni. "
Nincs semmi gond az NVidia GPU-val...max csak akkor lehet baj vele ha nem megfelelő a notebook hűtése. Nem gagyi minőségű notiban még a 8800M is max 70 fok körül mozog egész napos Crysis után...ez pedig még bőven a "határon" belül van.
u.i.: Tudom, hogy pár újságíró nyomatja, hogy az NVidia GPU-knak nagy esélye van, hogy "meghal", mert túlmelegszik...te gyakorlatban eddig hány NVidia notebook GPU-ról hallottál ami meghalt túlmelegedés miatt?
-
Darth_Revan
veterán
A Quadro és az Intel-el szerelt példányoknak eltérő az ára. Tehát, ha te valóban a Quadro-sat fizetted ki, ám ennek ellenére az Intel-eset adták oda, akkor jogos a reklamálás, nem csak azért, mert nem megfelelően teljesítették a rendelést, de még anyagilag is megkárosítottak. (Számlán ugyanaz az azonosítóval ellátott laptop szerepel, mint ami a dobozára van írva?)
Én már rögtön vittem volna vissza amikor észreveszem. Hiába pampognak ha nem azt adták oda, ami a számlán van akkor nem tehetnek más, muszáj cserélniük...(mondjuk erre meg visszavághatnak úgy, hogy ők jót adtak oda, te meg csak egy máshol vásárolt laptopot akarsz kicseréltetni)
Azonban, ha a számlán is ugyanaz az azonosító van, mint ami a dobozon és nincs nyoma annak, hogy te pontosan mit is rendeltél, akkor nem hiszem, hogy lehetne tenni valamit, ha a bolt ellenáll
Ah, nagyon bolt függő a végkimenetel, remélhetőleg nem kel la Fogyasztóvédelemhez menned, mert sok esetben ők se tudnak segíteni...én kezdésképp jól átnézném a számlát...(megegyezik-e a számlán levő laptop azonosítója, a dobozon levővel+megegyezik-e az ár a számla kiállításának időpontjában levő árral...mert lehet ,hogy csak az ár eltérésből lehet észrevenni, hogy gubanc van)
Az a baj sok ilyen laptoppal, hogy ugyanúgy néznek ki külsőleg, csak belsőleg térnek el néhány (nem minden) dologban és csak a nevük után írt azonosító különbözteti meg őketbuher: Mehet vissza asztalt verni, de ha az eladó nem ijed meg és inkább azt mondja, hogy bizonyítsa be, hogy nem azt kapta amit szeretett volna...akkor már jöhetnek gondok
(Ilyenkor jó, ha az eladó valami ismerős arc
)
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Guargumi #18507 üzenetére
Ha a teljesítmény a fontos akkor én inkább egy 4.-et ajánlanék:
MSI GX600PX-214HU Kb 2x gyorsabb mint az általad felsoroltak. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Manky956 #18502 üzenetére
Akinek notira van pénze az kibírhatná azt a 20k-t amibe egy Vista Home kerűl
Meg nem noti függő, mindössze csak te vagy túl béna.
Meg nem tudom, hogy te honnan jössz, de nálunk ha valaki lopna akkor nem kürtölné világgá
Komolyan mondom, lassan már inkább úgy kezdek el pénzt szerezni, hogy feldobok warezolókat a BSA/Mahasz-nál (régen asszem szép summákat adtak a nagy fogásokért a bejelentőnek)...főleg ,hogy manapság már sok embernek könnyű kideríteni a nevét és címét
-
Darth_Revan
veterán
válasz
hoffman_ #18481 üzenetére
Hát 100k-ból tuti nem kap olyan notit amit érdemes elvinni LAN-ra
Legolcsóbb notik közül talán a Acer Extensa 5620Z-4A2G25Mi (#24291) ami el tudja vinni őket low-on (talán medium-on a Rome Total War-t) és a noti se annyira noname. Persze ez se nyújt igazán nagy csúcsteljesítményt.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
paja_falcon #18476 üzenetére
8600M GT van benne (saját 512MB DDR2 RAM-al), és ez tuti
Ahol nem ez van írva, ott az oldal írta el.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
paja_falcon #18474 üzenetére
Szerintem hülyeség lenne ezt a notit 180.000 Ft-ért megvenni. Helyette inkább vedd meg ennek az újabb változatát. Abban Core 2 Duo (új Penryn magos Core 2 Duo T8100) és NVidia 8600M GT (picit erősebb, mint a HD2600) van, ráadásul olcsóbb is.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
attika89 #18461 üzenetére
Gateway FX laptop. P-6831FX, P-6860FX, stb (a cserélhető dolgokban különböznek...VGA, alaplap ugyanaz mindegyikben, csak egyikben nagyobb proci, nagyobb felbontású kijelző, több ram, stb van). NVidia Geforce 8800M GTS van benne szóval elvileg a GTA 4 fullon fog menni rajta (Sőt a most meg jelent Far Cry 2 gépigény szerint még az is gond nélkül fog menni). Ha van ismerősöd USA-ban és meg tudod vele beszélni, hogy elküldje postán akkor szállítási költséggel együtt simán ki tudsz jönni bruttó 250e Ft-ból. Persze Ebay-ről is megrendelheted, ha találsz eladót aki elküldi és még így is ki tudsz jönni 250k-ból.
Nemsokára jelenik meg a P-7811FX, amiben a legújabb Centrino 2-es platform van, DDR3 rendszermemória és NVidia Geforce 9800M GTS. Kb 5-6% lesz gyorsabb, mint az előző széria (6831FX, 6860FX) ám ennek a bruttó ára szállítási költséggel kb 310.000 Ft lesz.
Sajnos USA nem a szomszédban van de aki 250e Ft körül a legerősebb gamer notit szeretné annak nincs más lehetősége.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
tuskooo #18459 üzenetére
Azért nem annyira vészes. Többnyire az összes laptop működik a márkásabb RAM-okkal. (G.Skill, Kingmax, Kingston, stb).
Memóriabővítés meg laptop fuggő, mert nlhány laptop esetében gari vesztéssel jár. Pl sok HP laptopban 1 modul hátul, 1 pedig a billentyűzet alatt van és ha a 2. modult is bővíteni akarod akkor a billentyűzetet nem tudod levenni gari vesztés nélkül. (Mondjuk ha nem karcolod össze akkor nem tudom, hogy ezt miből állapítják meg
)
Sok MSI laptopnál pedig hátul van mind2 modul, azonban le van ragasztva matricával, amit ha leveszel akkor ugrik a gari. -
Darth_Revan
veterán
Ha fontos az ár és persze a teljesítmény, akkor én inkább egy harmadikat ajánlanék:
MSI GX600PX
Olcsóbb és erősebb, mint a másik kettő amit linkeltél. -
Darth_Revan
veterán
válasz
spyduck #17609 üzenetére
Igen, jól látod
Valószínűleg azért ilyen olcsó, mert kifutó modell, mivel jön az MSI GX630 nVIDIA Geforce 9600M GT (512MB DDR3)-vel és a legújabb 2 magos AMD CPU-val. Többek közt ezért is, ha valaki olcsón szeretne egy nagy teljesítményű laptopot, akkor gyorsan kell vennie, mert gyorsan fogy. PCX-nél pl már le is vették az árlistából.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
spyduck #17606 üzenetére
Köszi, neked is
Nah igen, de az EX600 és 610 nem GX600
Sőt még talán nagyon a GX700-assal se érdemes összehasonlítani, mert a GX600-asban kicsit átrendezték a hűtést, a 700-hoz képest, így jobb a hűtése.
Az igaz, hogy forró levegőt fúj ki, de nem melegszik annyira, hogy lefagyjon, vagy BSOD-t dobjon (meg BSOD-t pl rossz VGA driver miatt is könnyen dobhat)...mellesleg én még nem láttam olyan gamer notit ami ne fújna ki forró levegőtHa meg zavarja ,hogy egész napos játék után szegény hűtő próbálja lehűteni a gépet, akkor vegyen egy Asus EEEPC-t, az legalább halk...
Meg pl a HP is az egyik legjobb márka és ott is van "fekete bárány"
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Talman #17596 üzenetére
Az én tapasztalatom az az MSI-kkel (főleg a GX600-asokkal), hogy többnyire csak akkor van baja, ha már alapból a dobozból kivéve hibás. Menet közben nem sok szokott elromlani.
Mellesleg, ha kíváncsi vagy, hogy hogy megy alatta a WoW, akkor a Logout blogban olvasd el róla az írásom
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Talman #17594 üzenetére
MSI GX600PX Ilyen áron ez éri meg a legjobban, ha fontos a teljesítmény. Más ilyen teljesítményű laptop 250e fölött van. Sokan anyázzák ezt a márkát, de szerintem igen is megbízható.
Persze ha nem fontos, hogy magas részletesség mellett is jól menjenek a játékok rajta, akkor inkább ez: Lenovo (IBM) ThinkPad R61i (NF5DCHV) -
Darth_Revan
veterán
válasz
^Clown #17579 üzenetére
Hát semmi közöm hozzá, hogy kinek milyen laptop kell, de picit érdekes, hogy +0.7Kg miatt nem kell neki nagyobb kijelzővel szerelt 5x gyorsabb laptop
Ez a laptop az: MSI GX600PX. Tavaly decemberben írtam Logout blogomban róla, ott találhatsz róla valós képeket is. (Az Ipon árlistában nem igazán pontos kép van kitéve róla). Jár hozzá háti táska+egér is. Szerintem 175.000 Ft ára miatt akinek játékra kell laptop, ez a best buy.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
^Clown #17574 üzenetére
És mennyire ragaszkodik az illető a sub notebookhoz? Mert, mint ahogy fentebb is írtam, most 180e Ft-ért van MSI 15,4"-os laptop 8600M GT-vel...árban 2x jobban megérné, mert az ilyen teljesítményű laptopok Magyarországon 250e Ft fölött mozognak.
mod: már látom..hát nem tudom.... én 17" laptopot cipelgetek
Meg nem olyan nehéz az a 15," laptop, 2,7 kg a súlya...ráadásul most nézem, megint lentebb ment az ára! Már csak 175e Ft
(És igen, van benne DVD író és nem régi fajta Meron CPU van benne, hanem az új Penryn!)
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Minőség terén mind2 tényleg nagyon jó, de ár/teljesítmény terén verhetetlen az általam linkelt GX600
De nézzük csak szépen sorban, az általad linkelt 2 notebook a GX600-ashoz képest:DELL Vostro 1500 ( 38) : jobb minőség, kisebb CPU, kisebb HDD, kevesebb RAM, (nagyon)picit lassabb VGA, 80.597 Ft-al drágább
Lenovo (IBM) Thinkpad T61p (6457Y6G): jobb minőség, kisebb CPU, kisebb HDD, kevesebb RAM, nagyobb felbontású kijelző, ami hacsak nem filmezésre és munkára van elsősorban a notebook, hanem játékra, inkább hátrány, (nagyon)picivel lassabb VGA, 82.205 Ft-al drágább
A kérdés már csak az, hogy megéri-e neki majdnem +100e Ft-ot kiadni a jobb minőségért (és gariért), annak ellenére, hogy kevesebbet tudnak azok a gépek
-
Darth_Revan
veterán
Akkor én inkább ezt javasolnám: MSI GX600PX-214HU
A minőség kb ugyanaz mint az Acer-nek, a kijelző ugyanaz, a VGA viszont 2x erősebb (meg összességében az egész gép erősebb)...ráadásul sokkal olcsóbb is. Javaslom, hogy ha ilyet veszel akkor ne sokáig halasztgasd, mert gyorsan fogy
-
Darth_Revan
veterán
válasz
sasssa #17480 üzenetére
"ACER, ASUS, Toshiba, Fujitsu siemens, olidata."
Tudom csak én vagyok a vidéki tuskó, de még sosem hallottam Olidata notebook márkáról
Mellesleg ha játékra kell laptop, akkor inkább az Nvidia 8600M GT a nyerő, mert gyorsabb, mint az ATi HD 2600XT...de ha valakinek igazán játékra kell akkor inkább külföldről vesz 8800M GTS vagy GTX-el szerelt notit.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
vampire17 #17478 üzenetére
Tudtommal az Aspire 5920g notebookokba és az MSI GX600-asba is ugyanazt a kijelzőt, azaz Samsung 154AT01-001 tesznek, szóval mind2-nél ugyanannyi az esély a Pixelhibára, valamint a kép minőség is ugyanolyan mindkettőn...mellesleg ha ennyire félsz a Pixelhibától, akkor javaslom, hogy a PCX-be vedd meg, nem tudom, hogy a többi boltban hogy csinálják, de itt ha pixel hibás a kijelző, akkor hajlandóak kicserélni a notit egy vadi újra. Legalábbis tavaly még azok voltak.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
szabonagyur #17166 üzenetére
Strapabíró noti, szép kijelzővel. 2GB RAM-al szépen elfut rajta a Vista.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
gamer0101 #16935 üzenetére
-Lenovo (IBM) ThinkPad R61i (NF5D5HL) 199 200,- Ft strapabíró noti és HL2+Colin sorozat is elmegy rajta és pont 160GB a HDD-je.
-MSI GX600PX-081HU 208.803Ft Kicsit jobban kell rá vigyázni, mert nem annyira strapabíró mint a fenti, de viszont sokkal gyorsabb is nála (kb 3x)! Ezen a Dirt is szépen elmegy. Jah és 320GB a HDD-je. Ha érdekel ez a noti, akkor a Logouton van róla egy kis írásom.
-
Darth_Revan
veterán
A Dell XPS M1530-ban DDR3as 8600M GT van, ezért picit gyorsabb is a gép, mint az MSI. Valamint a DDR3 miatt picit jobban tuningolható is. Viszont drágább is
Ha rá tudod szánni azt a +30.000 Ft-ot akkor vedd meg a Dell-t. Sokan dícsérik a Dell szervízét és a gép mínőségét is.
-
Darth_Revan
veterán
-
Darth_Revan
veterán
-magas teljesítmény, alacsony minőség (bár közel a közepeshez): MSI GX600PX-081HU->Még a CoD 4-et is simán viszi. Itt egy "kis" írásom erről a gépről.
-alacsony teljesítmény, magas minőség: Lenovo (IBM) Thinkpad R61 ->CoD2 elmegy rajta simán
--közepes teljesítmény, közepes minőség: Acer Aspire 5920G-812G32Mi
Most hírtelen ezek jutottak eszembe
-
Darth_Revan
veterán
Érdekesség képp megemlítenék egy dolgot
Mégpedig, hogy van megoldás arra, ha valakinek pl Intel ATI xpress 1150-el szerelt laptopja van, hogy az több külső kijelzőt is ráköthessen vagy akár megtízszerezze a laptopja 3D teljesítményét anélkül, hogy új laptopot venne!
A megoldás pedig: külső VGA! Több féle lehetőség is van erre, a tom's Hardware egyiket tesztelte: [ViDock Gfx PRO] ExpressCard-on keresztül csatlakozódik a laptophoz. 2 hátránya van:
-az ExpressCard sebessége miatt hiába csatlakoztatnánk egy 8800GTX-et hozzá, közel se hozná a VGA igazi teljesítményét
-az átalakító ára picit magasAsus és MSI is kísérletezget hasonló dologgal, remélhetőleg ő nekik sikerül valami olcsóbb és nagyobb teljesítményűbb megoldást találniuk
-
Darth_Revan
veterán
válasz
spyduck #16406 üzenetére
Valóban
Max annyit jegyeznék meg, hogy ha Quadro NVS 320M-el szerelt 8710p-t venné meg akkor javaslom, hogy 1440x900-asl felbontású kijelzőnél ne válasszon nagyobbat, mert ez a VGA nem tudja kihajtani már az újabb játékokat ennél nagyobb felbontáson. (Max csak a 8710w-ben levő Quadro FX 1600M tudja, tuningolva)
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest