-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsosy
senior tag
Sziasztok!
A gyerek érkezése miatt a PC-met laptopra váltom és mivel eddig a PC üzemelt Plex média szerverként és torrentere is ezt használtam, így arra gondoltam, hogy a laptop mellé beszereznék egy nas-t (a PC hiányában).
Semmi extra igényem nincs. Plex szerveren 1080p film lejátszás egyszerre 1 Tv-n (szökőévente szóba kerülhet 2 db Tv is) és torrent futtatása, akár 20-30 db is egyszerre.
Távoli elérésre sincs szükségem. Igazából első körben router+HDD kombóban gondolkoztam, de ha lenne nem túl horror árú nas, ami kielégítené stabilan ezeket az igényeimet, akkor az egyszerűsége miatt inkább ezt vennék. HDD-m van.
Jó lehet ilyen felhasználásra egy olcsóbb NAS? A plex-et támogatja mindegyik?
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hardcore café
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nyaralás topik
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BMW topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest