Új hozzászólás Aktív témák

• Pityu.

nagyúr

válasz szesa #63893 üzenetére

Ez pwm mentes amit néztem Lg t [link] csak a pcx oldalon nem írják viszont pcx nél olcsóbb.Nekem az ausus azt tudom,hogy PWM es.Az a baj tudod én vidéken járok és csak ritkán járok budapesten pl,mondjuk elsején megyek pestre ha esetleg útba esik valami hely benézek,ha a szemem is engedi.Isten igazán az Lg kicsit hasonlít az asus ra a tartója végett de mégis más nagyon tetszik,de a legjobban most a fehér philips fogta meg a fantáziámat.Hát nem tudom mitévő legyek,a philipsné a szemkímélő dolog ütötte meg a szemem ,csak kérdés,hogy más monitorokban is olyan cucc van e vagy ez csak reklám fogás.A philipsnél majd rá kérdezek valamelyik forgalmazónál,hogy PWM mentes e csak annyit tudok W led háttrévilágítás [link]

#unrealnoise

Hát szerintem hülyeség tartani tőle én már jó ideje IPS monitort használok,és nem bántam meg játszottam is régebben sokat meg néha még most is ,én sehol sem vettem észre semmi hátrányt sem,az a baj legtöbben félnek ettől az IPS dologtól én is olvasgattam anno majd mi lesz ha után húzás meg egyéb baromság,aztán meg semmi gáz sincs vele,jobban megéri mint egy TN paneles.De te döntesz.

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

Új hozzászólás Aktív témák