- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen széket vegyek?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz intuicio #60935 üzenetére
Nem, megint én voltam hülye viszont csodás az Acer névadása,alapból az Acer XB270HU--t olvastam elsőre,arra kezdtem válaszolni (ami ugye IPS, 1440p, 144hz) abból most jön ki egy új verzió azt írtam volna,hogy várj milyen lesz - aztán azért leesett hogy XB270H,de leragadtam az 1440p-nél
Ez csak ront a helyzeten 130ért 1080p tn panel...
Baj nincs vele amíg azt használsz,aztán meglátod a színeket egy IPSen és átgondolod a dolgot.Persze lehet ezt még fokozni,ott van az OLED feketéje ugyebár...
Lényeg:betekintési szögek,színek sehol sincsenek egy IPS monitorhoz képest
Rettenetes túlfizetésnek tűnik ez nekem a 144Hzért,csak akkor lehet ajánlani ha éjjel-nappal szó szerint fps-t játszol rajta,lehetőleg versenyszerűen.
Bármi mást csinálsz a gépen gyakorlatilag,egy egyszerű filmnézés,nem fps játék, sokkal jobban jársz IPS panellel.
Valahogy így rangsorolnám:
felbontás >= IPS>képfrissítésHa most egy fullhd TN monitorod van,akkor élményben a legnagyobb fejlődést szerintem egy jóféle 1440p IPS monitor hozna.Ha több a lovetta,akkor hajtanám a Hz-eket.Az álom nekem jelenleg UHD IPS @100Hz lenne kár hogy nem létezik még vas ami bírná és emlékeim szerint 1.3 DisplayPort is kell hozzá.Ha reális lenne egy-másfél éven belül,megvárnám
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- NEC MultiSync EA271F 27" FULL HD LED IPS monitor (1920X1080) - több darabos készlet
- NEC MultiSync EA294WMi 29" (21:9 2560X1080 LED IPS, 2db D-SUB, 2db DVI, 1db HDMI, 1db Display)
- Dell E2216H, Dell E2214Hb Monitor 22" FULL HD, LED
- ASUS TUF Gaming VG32AQA1A Gamer Monitor!32"/VA/2k/170hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás!