Új hozzászólás Aktív témák

• warcat

veterán

válasz intuicio #60935 üzenetére

Nem, megint én voltam hülye viszont csodás az Acer névadása,alapból az Acer XB270HU--t olvastam elsőre,arra kezdtem válaszolni (ami ugye IPS, 1440p, 144hz) abból most jön ki egy új verzió azt írtam volna,hogy várj milyen lesz - aztán azért leesett hogy XB270H,de leragadtam az 1440p-nél :(

Ez csak ront a helyzeten 130ért 1080p tn panel...

Baj nincs vele amíg azt használsz,aztán meglátod a színeket egy IPSen és átgondolod a dolgot.Persze lehet ezt még fokozni,ott van az OLED feketéje ugyebár... :K
    Lényeg:betekintési szögek,színek sehol sincsenek egy IPS monitorhoz képest
    Rettenetes túlfizetésnek tűnik ez nekem a 144Hzért,csak akkor lehet ajánlani ha éjjel-nappal szó szerint fps-t játszol rajta,lehetőleg versenyszerűen.
    Bármi mást csinálsz a gépen gyakorlatilag,egy egyszerű filmnézés,nem fps játék, sokkal jobban jársz IPS panellel.
    Valahogy így rangsorolnám:
    felbontás >= IPS>képfrissítés

Ha most egy fullhd TN monitorod van,akkor élményben a legnagyobb fejlődést szerintem egy jóféle 1440p IPS monitor hozna.Ha több a lovetta,akkor hajtanám a Hz-eket.Az álom nekem jelenleg UHD IPS @100Hz lenne kár hogy nem létezik még vas ami bírná és emlékeim szerint 1.3 DisplayPort is kell hozzá.Ha reális lenne egy-másfél éven belül,megvárnám :)

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák