Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • luks

    kezdő

    Sziasztok!

    34 inch ultrawide monitorokkal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni tőletek. A legfontosabb kritérium, hogy egy jobb, valós 8 bit-es (8 bits + FRC) panellal szerelt legyen. Ez talán fontosabb, minthogy az VA vagy IPS. Szeretném elkerülni ezt az effektust, amit ha jól tudom a 6 bits + FRC monitorok produkálnak. Ezt a paramétert követné talán az ár, hogy ebből melyek a legolcsóbbak. Nem játszom, nem is nézek filmet rajta és fényképeket sem fogok rajta szerkeszteni. Irodai munkára szánom, viszont a szemem nagyon kritikus azzal szemben, hogy mi előtt ülök, legyen az nappal vagy este (most egy Asus ProArt 27 inch WQHD monitort használok).

    Én kettőt találtam a displayspecifications.com szerint, ami a 250k határ közelében van:
    - Asus VG34VQL1B (VA, 10 bits/8 bits+FRC)
    - LG 34WP85C-B (IPS, 10 bits/8 bits+FRC)

    Erre a kettőre a displayspecifications.com 8 bits-t ír. Elképzelhető, hogy ez valós 8 bit-es, vagy 6 bits + FRC lesz? Van-e erről valakinek biztos infója? A Dell név miatt, az alacsonyabb ár és a jó tesztek miatt a legvonzóbb, de 6 bit-es panellel nem jöhet szóba.
    - Dell S3422DW
    - Dell S3422DWG

    Sajnálnám, ha nem az Oázistól tudnám beszerezni a pixel garancia, a kalibrálás és a megbízhatóságuk miatt.

    Amit fent elfelejtettem, ebben a méretben már mindenképpen hajlított kell legyen, szóval flat nem jöhet szóba. Ennek rádiuszát nem tudom mi lenne a legideálisabb. Amit erre javasolni szoktak, hogy el kell menni megnézni, az nálam sajnos nem opció.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák